Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα το πρόγραμμα κυριολεκτικά… ξεχειλίζει από πολύ χαμηλές αποδόσεις που είναι όλες κάτω του 1.40. Αναφέρομαι σε ομάδες όπως είναι οι ΠΑΟΚ, Μίντιλαντ, Ρόμα, Ντόρτμουντ Μετς Μπενφίκα, Ρασίνγκ. Αξίζει να μπούμε στη διαδικασία ποιες από αυτές τις ομάδες θα καταφέρουν να δικαιώσουν τους μπουκ που τους έδωσαν τόσο μεγάλο προβάδισμα; Κατά τη γνώμη μου όχι… Ο στόχος του ΠΑΟΚ πλέον είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα αήττητος. Δεν νομίζω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να υποστεί την πρώτου του φετινή ήττα από τον ουραγό Απόλλωνα. Εννοείται όμως πως δεν θα πόνταρα ποτέ στο 1.18 του διπλού. Θα προτιμούσα το 2.02 των 2-3 γκολ που δίνει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και που είναι ιδιαίτερα προσφιλές και στις δυο ομάδες.

Η Ντόρτμουντ παίζει και αυτή με την ουραγό η οποία όμως πριν από λίγες μέρες άλλαξε προπονητή. Το 1.30 είναι πολύ χαμηλό για Γερμανία και θα προτιμούσα τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου που προσφέρονται στο δυάρι στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Παρεμπιπτόντως προπονητή άλλαξε και η ουραγός στη Γ Γερμανίας Άαλεν (δείτε αλλαγές προπονητών) καθώς απομακρύνθηκε ο Έλληνας Γιαννίκης και προσελήφθη στη θέση του ο Ρίκο Σμιτ. Αυτό είναι κάτι που καθιστά επίφοβο το 1.60 του άσσου της Μόναχο 1860 που έχει μόλις έξι νίκες σε 23 παιχνίδια.

Η Ρόμα είναι φορμαρισμένη και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα σκοράρει ακατάπαυστα αφού πετυχαίνει πολλές τριάρες. Παραμένει όμως μια αναξιόπιστη ομάδα που έχει μπροστά της και τον επαναληπτικό με την Πόρτο για το Champions League. Η Μπολόνια δεν παραδίδεται εύκολα και το απόδειξε και πριν από λίγες μέρες όταν πήρε διπλό μέσα στο Μιλάνο κόντρα στην Ίντερ…

Η Μετς είναι σαφώς ανώτερη από τη νεοφώτιστη Μπεζιέρ η οποία όμως παραμένει μια αλλοπρόσαλλη ομάδα. Γιατί το λέω αυτό; Επειδή εντός έδρας δεν έχει καμία νίκη, αλλά μακριά από το σπίτι της μετρά ήδη πέντε διπλά! Μόνο αν ο άσσος συνδυαστεί με το Χ του ημιχρόνου αποκτά στοιχηματική αξία. (3.35 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν, καθώς έρχεται από έξι σερί νίκες έχοντας πετύχει συνολικά 26 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τέσσερα ανά αναμέτρηση! Σήμερα φιλοξενείται από την Άβες που παρουσιάζεται μεταμορφωμένη από τη μέρα που την ανέλαβε ο Ινάσιο. Αυτό πάντως που παρατηρούμε πρωτίστως είναι ότι η Άβες δεν δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο για 6 σερί παιχνίδια. Από το να διεκδικήσω λοιπόν το πενιχρό 1.30 του διπλού προτιμώ τo δυάρι των περισσοτέρων γκολ του δευτέρου ημιχρόνου από τη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Στην Τουρκία η Μπασάκσεχίρ παραμένει πρώτη έχοντας τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις (7-3-1). Απόψε φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Αντάλιασπορ που συμπλήρωσε 6 ματς χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία σερί διπλά εκεί μέσα και μπορούν να διευρύνουν την πολύ καλή παράδοση. Ούτε και εδώ όμως συμφωνώ με το 1.50 του διπλού, οπότε μάλλον θα το αφήσω για το live.

Η Μϊντιλαντ είναι η ομάδα με τα περισσότερα Over στη Δανία (17 στα 21). Μέσα στην έδρα της μετά από 10 ματς έχει 9 νίκες και μία ισοπαλία και 9 over. Γι΄αυτό το λόγο θα συνδυάσω τη νίκη της με τα πολλά γκολ στην αποψινή αναμέτρηση με την Άαλμποργκ.

Στην Τσεχία το Ντούκλα – Σπάρτα αποτελεί τοπικό ντέρμπι της Πράγας και σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί του 1.60 ειδικά όταν αφορά σε φιλοξενούμενο. Αυτό που παρατηρούμε πάντως είναι ότι η Σπάρτα τους τελευταίους 2.5 μήνες έχει πετύχει μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Προτιμώ λοιπόν να ρισκάρω στο Χ και πιο συγκεκριμένα στο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου αφού η Ντούκλα έχει πετύχει τα λιγότερα (16) γκολ στην κατηγορία.

Μιας και έχουμε ξεκινήσει στατιστικές… αναφορές δεν μπορώ να μην υπενθυμίσω ότι στην Αργεντινή η Αρχεντίνος Τζούνιορ έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα στα τελευταία 14 παιχνίδια της, κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου! Συνολικά έχει 15 under σε 18 παιχνίδια με 8 στα 9 στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την Εστουδιάντες που έχει 13 στα 18 under. Οι αριθμοί λοιπόν μας οδηγούν τόσο στο under όσο και στο Χ του ημιχρόνου εδώ.

Στην Ισπανία η ουραγός Ουέσκα παρά το ότι κατέχει μια από τις χειρότερες άμυνες, στις τελευταίες έξι αγωνιστικές η εστία της παραβιάστηκε σε πρώτο ημίχρονο μόνο μια φορά από την Ατλέτικο. Σήμερα υποδέχεται τη Μπιλμπάο η οποία διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά από τη Βαγιαδολίδ. Για μια ακόμη φορά λοιπόν προσεγγίζουμε το under και το Χ του ημιχρόνου.

Να αναφερθούμε τέλος και σε μια… ινδή; Πρόκειται για τη Γκόα που παρά το ότι διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, σε πρώτο ημίχρονο σκοράρει σπάνια. Αν δούμε τις τελευταίες 7 αγωνιστικές, θα διαπιστώσουμε ότι στα πρώτα ημίχρονα πέτυχε μόλις ένα γκολ χωρίς να δεχθεί κανένα…

Καλή τύχη και  για ότι άλλο προκύψει τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ