Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΟΥΗΔΩΝ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από τα Σκανδιναβικά πιστεύω ότι απόψε μπορούν να περάσουν δύο άσσοι. Αναφέρομαι σε αυτούς των Χάκεν και Χέλσινγκμποργκ. Η Χάκεν ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα σε δέκα αγωνιστικές. Όπλο της ομάδας του Μίκαελ Στόρε αποτελεί η άμυνα η οποία αυτή τη στιγμή είναι η δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος. Η Έστερσουντ αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Σουηδίας. Ο άσσος κυκλοφορεί σε ικανοποιητικές αποδόσεις… (2.25 στον STOIXIMAN.GR)

Η Χέλσινγκμποργκ (φωτό από εξέδρες) που κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας το 2011, αποτελεί μακρά το ηχηρότερο όνομα στην Β κατηγορία. Ξεκίνησε και αυτή πολύ καλά το πρωτάθλημα και παραμένει η μοναδική που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα. Σήμερα υποδέχεται την αποδυναμωμένη Σιριάνσκα που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη μακριά από την έδρα της. Ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το over. (2.40 στην SPORTINGBET.GR)

Στην Αργεντινή η Εστουδιάντες είναι σαφώς ανώτερη της Ουνιόν Σάντα Φε, αλλά θα αποφύγω τον άσσο επειδή οι γηπεδούχοι ενδέχεται να «κουβαλούν» κούραση από το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Μποταφόγκο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Θα προτιμήσω το under, μιας και η Εστουδιάντες διατηρεί την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Ουνιόν Σάντα Φε αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα και συμπλήρωσε 17 under σε 25 παιχνίδια…

Στην Γερμανία διεξάγεται ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Μπραουνσβάιγκ και τη Βόλφσμπουργκ. Πρόκειται για αγώνα – μπαράζ και από τη στιγμή που δεν ακολουθεί και… τρίτο παιχνίδι, αν ανοίξει νωρίς το σκορ το ματς θα γίνει ροντέο. Γενικότερα οι γερμανικές ομάδες φέρνουν πολλά over και αυτό είναι κάτι που δεν το έλαβαν υπόψη τους οι μπουκ αν κρίνω από τις αποδόσεις που έχουν δώσει… (2.10 στην GOALBET)

Στην Τουρκία τέλος, η Γαλατά θέλει να τερματίσει τρίτη και να περάσει τη Φενέρ διότι έτσι θα γλιτώσει ένα γύρο στο Europa League. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την αλλοπρόσαλλη Αλάνιασπορ που παίζει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο από την αρχή του πρωταθλήματος. Έχει τη χειρότερη άμυνα, αλλά και την τέταρτη παραγωγικότερη επίθεση! Γι’ αυτό εξάλλου μετρά 24 over σε 32 αγωνιστικές. Μέσα στην έδρα της μάλιστα έχει 13 στα 16 over! Χάνει όμως πολύ συχνά διότι πληρώνει τα αμυντικά της λάθη. Η εμπειρότερη και ανώτερη Γαλατά μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό και να πάρει την πολύτιμη νίκη. Ούτως ή άλλως η Γαλατά είναι καλύτερη φέτος μακριά από το γήπεδό της και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει τέσσερις ήττες έναντι έξι. Το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το over, καθώς η Γαλατά διατηρεί τη δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. (2.05 στην VISTABET.GR)

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ