Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ… ΒΡΕΤΑΝΩΝ!

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε τη διεξαγωγή των μικρών κατηγοριών στην Αγγλία και θα περάσουμε να δούμε κάποια σημεία από αυτά τα πρωταθλήματα.

Στην Τσάμπιονσιπ δίνω πιθανότητες σε τρεις γηπεδούχους που είναι οι: Νότιγχαμ, Πρέστον και Σουόνσι. Η πρώτη φιλοξενεί την ουραγό Γουίγκαν που παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη μετά από 12 παιχνίδια. Τους γηπεδούχους τους βοηθά και η πρόσφατη παράδοση, οπότε θεωρώ ότι είναι ακόμα πιο κοντά στη νίκη.

Η Πρέστον είναι η ομάδα με τις περισσότερες (9) εντός έδρας νίκες στην κατηγορία. Φέτος διεκδικεί άνοδο και η Ρέντινγκ είναι μια ομάδα που δεν σκοράρει εύκολα όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. (1.87 το προσφέρει η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Μπάρνσλεϊ είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα αλλά εξακολουθεί να παραμένει μια μέτρια ομάδα με χτυπητές αδυναμίες μακριά από το γήπεδό της. Εκτός έδρας έχει οκτώ ήττες και μόνο μία νίκη και λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην Ουαλία από την ανώτερή της Σουόνσι.

Το μόνο που θα προσθέσω ακόμα από την Τσάμπιονσιπ είναι το over στο Μπρίστολ Σίτι – Λούτον διότι οι φιλοξενούμενοι με 20 στα 24 μετρούν τα περισσότερα over σε ολόκληρη τη Βρετανία!

Στη Λιγκ 1 η Γουίκομ έφτασε τα 10 σερί under! Απόψε υποδέχεται την Κόβεντρι που έχει καλή άμυνα αλλά και μια από τις μετριότερες επιθέσεις. Νομίζω λοιπόν ότι για μια ακόμη φορά θα δούμε ένα ματς της Γουίκομ να οδεύει σε χαμηλό σκορ… (1.74 προσφέρει το under  το [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Η Πόρτσμουθ είναι ανώτερη της Μίλτον και αν σταθεί τυχερή θα φύγει με το διπλό μέσα από μια μέτρια έδρα. Θυμίζω ότι η Μίλτον έφτασε τις έξι ήττες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της.

Αντιθέτως δεν είμαι και τόσο… βέβαιος για το 1.70 της Φλίτγουντ διότι η Μπρίστολ Ρόβερς έχει ήδη πέντε διπλά σε εννέα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και κατά την προσωπική μου άποψη το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε να είναι μοιρασμένο.

Στη Λιγκ 2 η πρωτοπόρος Σουίντον έρχεται από 8 νίκες σε 9 παιχνίδια! Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και μακριά από την έδρα της σκοράρει πάνω από δύο γκολ ανά αναμέτρηση. Απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Πορτ Βέιλ και λογικά θα διατηρηθεί η πρόσφατη παράδοση που θέλει τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε διπλά στις εννέα τελευταίες επισκέψεις τους. Εδώ πάντως ακόμα και το 2 DNB προσφέρεται σε καλές αποδόσεις και θα μπορούσε να προτιμηθεί για μικρότερο ρίσκο.

Η Πλίμουθ που είναι εξαιρετική στην έδρα της, υποδέχεται την ουραγό Στίβενεϊτζ η οποία παραμένει η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη μακριά από την έδρα της. Λογικά θα χρειαστεί να… περιμένει λίγο ακόμα καθώς δεν την βλέπω να φεύγει με θετικό αποτέλεσμα από μια τόσο δύσκολη έδρα.

Από εκεί και πέρα κρατάω τα Χ του ημιχρόνου στις αναμετρήσεις Γκρίμσμπι – Κρόουλι και Μπράντφορντ – Μάνσφιλντ. Η Γκρίμσμπι δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και 10 αγωνιστικές! Η δε Κρόουλι δεν δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο για επτά σερί παιχνίδια!

Η Μπράντφορντ έφτασε τα τέσσερα σερί 0-0 ημιχρόνου. Υποδέχεται τη Μάνσφιλντ που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε μόνο ένα γκολ σε πρώτο 45λεπτο.

Στη Σκωτία θα παίξω 2 DNB το Χαρτς – Αμπερντίν. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν κάκιστη πορεία φέτος, καθώς έχουν πετύχει μόλις δυο νίκες σε 20 αγωνιστικές. Η Αμπερντίν είναι σαφώς καλύτερη και μπορεί να εκμεταλλευτεί την φετινή ανυπαρξία της Χαρτς.  (1.91 το 2 DNB στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η φορμαρισμένη Μάδεργουελ μπορεί να κερδίσει τη Χάμιλτον η οποία δεν έχει διπλό από την αρχή της σεζόν. Ίσως όμως είναι προτιμότερο να ποντάρουμε στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι οι φιλοξενούμενοι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές είχαν συντελεστή τερμάτων σε πρώτο ημίχρονο 0-1. Συνολικά όμως στο τέλος αυτών των αγώνων μπήκαν εννέα γκολ…

Στην Τουρκία τέλος, η εξαιρετική φέτος Σίβασπορ που παραμένει σχεδόν αλάνθαστη στην έδρα της (7-1-0), υποδέχεται την μέτρια Γκεζντέπε. Φέτος κάνει όνειρα ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι εδώ και δύο μήνες σε όλα τα παιχνίδια της πετυχαίνει από δύο γκολ και πάνω. Σήμερα επιστρέφει από τιμωρία και πρώτος της σκόρερ ο Κιλίντς. Θεωρώ λοιπόν ότι σε αυτό το ματς έχει ίσες πιθανότητες εμφάνισης τόσο ο άσσος όσο και το over.

Η Αλάνιασπορ πραγματοποιεί καλύτερη πορεία από την Κόνιασπορ αλλά το 1.50 έχει ήδη απορριφθεί για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, η συγκεκριμένη ομάδα δεν… δικαιούται να συνοδεύεται από τόσο χαμηλές τιμές όποιος και αν είναι ο αντίπαλός της και δεύτερον, από το 2016 όπου οι δύο ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Κόνιασπορ φεύγει συνεχώς με διπλά από εκεί μέσα. Προσοχή λοιπόν…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ