Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Καλημέρα. Το Champions League συνεχίζεται και η Λίβερπουλ έχει βρεθεί σε δυσμενή θέση μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Το κακό για τους Άγγλους όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα φέτος δεν αποδίδει καλά γενικότερα. Η Ρεάλ αντιθέτως, τους τελευταίους μήνες έχει στρώσει αφάνταστα και παίζει καλή μπάλα.

Η Λίβερπουλ βέβαια είναι μια ομάδα που στην καλή της βραδιά μπορεί να ανατρέψει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Με τα τωρινά δεδομένα όμως, δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο απόψε. Ακόμα και να κερδίσει δηλαδή, δύσκολα θα το κάνει με δύο γκολ διαφορά απέναντι σε αυτή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα στοιχήματα που έχω επιλέξει είναι δύο: Το over και τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου.

Στο άλλο ματς η Μάντσεστερ Σίτι ζορίστηκε ιδιαίτερα από τη Ντόρτμουντ, καθώς το 2-1 έγινε στο 90ο λεπτό από τον Φοντέν. Το 2-1 ανατρέπεται, αλλά επειδή έχω παρακολουθήσει και τις δύο ομάδες αρκετές φορές φέτος, προσωπικά αποκλείω ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτή τη στιγμή η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και η Ντόρτμουντ ως γνήσιος Γερμανικός εκπρόσωπος, παρουσιάζει μεγάλες αστάθειες στην απόδοσή της.

Ξέρετε τι πιστεύω; Ότι οι Γερμανοί θα το πάνε… λάου λάου το παιχνίδι, προσέχοντας κυρίως να μην δεχτούν τέρμα. Από εκεί και πέρα θα σκεφτούν ότι έστω ένα γκολ μπορούν να βάλουν κάποια στιγμή αργά ή γρήγορά και να φέρουν το ματς… τούμπα. Δεν θα τα καταφέρουν όμως. Εγώ πιστεύω ότι οι Άγγλοι θα προηγηθούν και επειδή μετά η Ντόρτμουντ θα ανοιχτεί, θα φάει και δεύτερο. Βλέπω δηλαδή διπλό ακόμα και με χάντικαπ. Ένα πιθανό σκορ θα ήταν η επανάληψη του αποτελέσματος της πρώτης αναμέτρησης.

Πάμε τώρα να δούμε και μερικά ακόμα σημερινά παιχνίδια. Στα play off της Β Ρουμανίας η Κονκόρντια αναμένεται να καθαρίσει το ματς με την ουραγό Αεροστάρ η οποία φέτος δεν έχει κερδίσει σχεδόν κανέναν…

Στη Β Αυστρίας η Μπλάου Βαϊς Λινζ έρχεται από οκτώ νίκες σε εννέα παιχνίδια, σκοράροντας πολλά τέρματα. Η ομάδα διεκδικεί την άνοδο και θα πάει για το διπλό στην έδρα της Ραπίντ Β η οποία είναι ουραγός έχοντας υποστεί 13 ήττες σε 22 αγωνιστικές. Το διπλό δεν πληρώνει άσχημα, καθώς θα μπορούσαμε να το βρούμε αρκετά πιο χαμηλά… (1.70 το προσφέρει ακόμα η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Μια ακόμα ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και την άνοδο εκεί είναι η Λίφερινγκ η οποία σήμερα φιλοξενεί τους ερασιτέχνες της Αούστρια Βιέννης. Ούτε αυτή τα πηγαίνει καλά φέτος καθώς βρίσκεται στην γραμμή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι που έχουν την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν. Τα δύο παραπάνω στοιχήματα αν θέλετε μπορούμε να τα παίξουμε και συνδυαστικά…

Στη Β Γαλλίας η Κλερμόν είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο έως το φινάλε. Απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές και σήμερα φιλοξενεί την παντελώς αδιάφορη Αμιάν. Αν η Κλερμόν επιθυμεί όντως την άνοδο, δεν τίθεται θέμα συζήτησης για τέτοιου είδους παιχνίδια…

Στην Β Ισπανίας, το παιχνίδι της Βαγιεκάνο με τη Μιραντές είναι σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο της Κλερμόν με την Αμιάν καθώς οι γηπεδούχοι επιθυμούν να παραμείνουν στα play off ανόδου και οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει από στόχους. Η Βαγιεκάνο τα πηγαίνει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα, ενώ η Μιραντές είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ελπίζω σήμερα να είναι του… βάθους διότι ο άσσος έχει πονταριστεί αρκετά. (1.90 η ανώτερη τιμή στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Στην Β Πολωνίας τέλος, δεν νομίζω ότι η πρωτοπόρος Τερμάλικα θα σκοντάψει απέναντι στην μέτρια Κορόνα. Οι γηπεδούχοι οι οποίοι προπορεύονται, έχουν πολύ καλή έδρα και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Η Κορόνα δεν διεκδικεί κάτι ουσιαστικό και το μόνο αρνητικό έχει να κάνει με την πρόσφατη παράδοση. Συμπληρωματικά πάντως να αναφέρω ότι οι δύο αυτές ομάδες διατηρούν αρκετά καλές σχέσεις.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα δούμε στο live, καθώς μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι άλλο ιδιαίτερο. Εμείς θα συντονιστούμε μαζί με το Bookone1 στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου όσοι είστε εγγεγραμμένοι θα έχετε διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, ότι εδώ και αρκετές μέρες η ομάδα πάει… «τρένο».

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22.00μμ)

Η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] προσφέρει σε ενισχυμένη απόδοση το να κερδίσει η Σίτι και να πετύχουν και οι δύο ομάδες γκολ. Πιο συγκεκριμένα τον συνδυασμό αυτόν τον προσφέρει στην τιμή του 3.00! Και μην ξεχνάτε το Build A bet. Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ