Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Καλημέρα. Οι φετινές επιδόσεις του Ολυμπιακού είναι από τις καλύτερες παγκοσμίως καθώς μετά από 18 αγωνιστικές μετρά 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες με τέρματα 45-7! Μέσα στην έδρα του έχει 9 στα 9 με συντελεστή 25-2! Διαθέτει με τεράστια διαφορά τόσο την καλύτερη άμυνα όσο και την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας. Απόψε στις 19.30 διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και βάσει όλων των παραπάνω, οι ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Βέβαια όταν μιλάμε για τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι όντως ο Ολυμπιακός εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε δεν είναι εξίσου ισχυρός συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι ότι μου έχει προξενήσει εντύπωση το γεγονός ότι πουλάει τους καλύτερούς του παίκτες χωρίς τον παραμικρό δισταγμό…

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά την αλλαγή προπονητή και δεν νομίζω ότι θα σκοντάψει απέναντι στον μετριότατο ΠΑΣ ο οποίος τις τελευταίες 12 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Λαμία. Η πολύ καλή παράδοση της Ένωσης θα συνεχιστεί και για συνδυασμό θα βάλω τα 2-3 γκολ που τα έχουν φέρει αρκετές φορές φέτος οι Γιαννιώτες.

Ο Παναθηναϊκός είναι και αυτός φορμαρισμένος, αλλά δεν μου εμπνέει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη για να τον ποντάρω διπλό στο Βόλο. Μάλλον θα προτιμήσω το under και το Χ του ημιχρόνου, αφού οι πράσινοι δεν δέχονται γκολ εδώ και πέντε αγωνιστικές.

Στην Κροατία υποχωρεί στους περισσότερους μπουκ το διπλό της Ριέκα και αυτό δεν είναι κάτι που… ξαφνιάζει καθώς η συγκεκριμένη ομάδα είναι σαφώς ανώτερη της προτελευταίας Ιστρα. Εδώ υπάρχει και μια πραγματικά εξαιρετική παράδοση για τη Ριέκα καθώς στα τελευταία μεταξύ τους 32 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, μετρά 27 νίκες και μόνο μία ήττα!

Στην Τσεχία δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Μπάνικ Οστράβα διότι αφενός δεν έχει καλή έδρα και αφετέρου η Λίμπερετς είναι φορμαρισμένη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους καθώς έχουν υποστεί μόνο μία ήττα σε 14 παιχνίδια. Στατιστικά πάντως βλέπουμε ότι φέρνουν πολλά 2-3 γκολ φέτος. Για την ακρίβεια έχουν 7 σερί και 12 στα 13 τελευταία παιχνίδια τους. Ας το κρατήσουμε και αυτό το στοιχείο λοιπόν…

Στην Αυστρία στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Τιρόλ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λίντσερ με σκορ 2-4. Αυτή ήταν η πέμπτη στις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Η Άλταχ αντιθέτως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά και με 9 στα 13 είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες στην κατηγορία. Ο άσσος της Τιρόλ γνωρίζει σημαντική πτώση και αυτή τη στιγμή τον βρίσκουμε στο 1.70 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στο Βέλγιο η Γάνδη επέστρεψε στις νίκες με σκορ 0-3 επί της Λέουβεν και σήμερα θα πάει για ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στην… αψυχολόγητη Σεντ Τρούιντεν. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και επειδή έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, παιχνίδια σαν το αποψινό θα πρέπει να τα κερδίζουν οπωσδήποτε. Επίσης επειδή ακολουθεί το ντέρμπι με την Άντερλεχτ τα περιθώρια είναι ακόμα πιο στενά για τη Γάνδη.

Η Γκενκ παρά το ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ εως τα μέσα του ημιχρόνου, τελικά ηττήθηκε στο Μπριζ από την πρωτοπόρο Κλαμπ με σκορ 3-2. Απόψε όμως έχει σαφώς πιο εύκολο έργο καθώς φιλοξενεί τη ντεφορμέ Βάρεγκεμ, η οποία διατηρεί μια από τις χειρότερες άμυνες στης κατηγορίας. Επειδή μαζεύτηκαν αρκετές γκέλες εσχάτως για τους γηπεδούχους, πιστεύω ότι σήμερα θα τα δώσουν όλα για επιστροφή στις νίκες. Και εδώ ο άσσος γνωρίζει πτώση και ουδόλως ξαφνιάζομαι για αυτό…

Μια από τις αποδόσεις που πέφτουν σχεδόν παντού σήμερα είναι το διπλό της Φέγενορντ στην Ολλανδία και αυτό θεωρώ ότι οφείλεται κυρίως στο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Χέρενφεν η οποία συμπλήρωσε 11 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη. Η Φέγενορντ έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της καθώς μετρά 5 διπλά και ένα Χ στις τελευταίες έξι επισκέψεις της εκεί μέσα. (δείτε προϊστορίες). Παρόλα αυτά όμως εμένα δεν θα με δείτε τόσο… ζεστό για αυτό το διπλό για δύο λόγους. Πρώτον έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και δεύτερον δεν συμφωνώ με την απόδοση του 1.70. Αν υπήρχε διπλασιασμός ίσως καθόμουν και πάλι στο τραπέζι των… διαπραγματεύσεων. Προς το παρόν το αφήνω για το live.

Το Άλκμααρ – Ουτρέχτη είναι ντέρμπι και θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω φόρμας. Από την άλλη μεριά όμως, δεν μπορώ να αμελήσω το γεγονός ότι η Άλκμααρ έρχεται από 10 σερί g-g. Συνολικά έχει 15 στα 18 g-g και over μαζί! Ως εναλλακτική επιλογή λοιπόν υπάρχει ο παραπάνω συνδυασμός των πολλών εκατέρωθεν τερμάτων…

Στην Πρέμιερ τα… ψέματα τελείωσαν για την Τσέλσι, αφού αν δεν κερδίσει ούτε απόψε την ντεφορμέ Γουλβς θα τεθεί πρόωρα εκτός στόχων. Επειδή η Γουλβς είναι μια αφελής αμυντικά ομάδα, θα συνδυάσω τον άσσο με το οver.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας η Λίβινγκστον παραμένει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι δύο αυτές ισοπαλίες θα μπορούσαν να θεωρηθούν και ως… νίκες καθώς ήταν απέναντι στη Σέλτικ. Η Κιλμάρνοκ αντιθέτως δεν τα πηγαίνει καλά εσχάτως καθώς συμπλήρωσε 6 ήττες σε 9 παιχνίδια. Ο άσσος γνωρίζει πτώση και τον βρήκα στο ικανοποιητικό 1.97 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ (1.87 – 3.95 – 4.67)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το μεγάλο σημερινό ελληνικό ντέρμπι. Με πάνω από 410 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ