Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η… πηγή των δευτεριάτικων παιχνιδιών αρχίζει να στερεύει καθώς τώρα που τελειώνουν τα πρωταθλήματα, όλα τα ματς διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα. Θα πάμε λοιπόν στη Β Ισπανίας όπου εκεί τουλάχιστο θέλει ακόμα 3-4 αγωνιστικές για το φινάλε.

Παρατήρησα από χθες λοιπόν ότι έχει πέσει αρκετά χαμηλά η απόδοση του Χ στο Χιρόνα – Σπόρτιγκ Χιχόν. Πρόκειται για ντέρμπι μεταξύ δύο αντιπάλων που κυνηγούν θέση στα play off ανόδου ισοβαθμώντας στους 61 πόντους! Αν σήμερα φέρνουν Χ θα… καβαλήσουν τη Βαγιεκάνο η οποία έχει και αυτή 61. Σίγουρα η νίκη είναι το ζητούμενο, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο η εμφάνιση μιας… ψιλοβολικής ισοπαλίας.

Στο άλλο ματς, η Οβιέδο δεν έχει καθαρίσει ακόμα με την παραμονή και επειδή έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, είναι υποχρεωμένη να… ζητήσει το τρίποντο στο σημερινό ματς με τη Μάλαγα η οποία έχει σωθεί οριστικά. Πάντως δεν καίγομαι κιόλας για τον άσσο αυτόν διότι η Οβιέδο έχει 6 βαθμούς διαφορά από την ομάδα που είναι κάτω από τη γραμμή. Απλώς αν κερδίσει απόψε θα ξεμπερδεύει μια και καλή…

Στην Δανία τώρα, αν η Σοντερίσκε (φωτο) κερδίσει σήμερα τη Λίνγκμπι θα περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας των play out. Υπενθυμίζω ότι όποιος τερματίσει πρώτος εκεί θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα play off για την Κόνφερενς Λιγκ. Η Λίνγκμπι έχει ήδη υποβιβαστεί, ενώ έρχεται και από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. (1.85 το βρίσκουμε ακόμα στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Όσον αφορά στη Σουηδία θεωρώ ότι είναι πιθανό να επικρατήσουν η Έλφσμποργκ με τη Γκέτεμποργκ από πλευράς γηπεδούχων και η Νόρκεπινγκ από τους φιλοξενούμενους.

Η Έλφσμποργκ υποδέχεται τη ντεφορμέ Χάλμσταντ η οποία έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Είναι μάλιστα η μοναδική ομάδα που μετρά μόνο ήττες μέχρι στιγμής μακριά από την έδρα της.

Η Γκέτεμποργκ πραγματοποίησε αρκετά καλές μεταγραφές και θεωρώ ότι αδικείται από τη θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα. Η Σίριους πάντως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και έρχεται από δύο σερί ήττες.

Η Νόρκεπινγκ τέλος, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό αποδεικνύεται από τις τρεις συνεχόμενες νίκες της. Σήμερα φιλοξενείται από τη Βάρμπεργκς που μετρά μόνο ήττες στην έδρα της! Κλείνοντας να τονίσουμε ότι η Νόρκεπινγκ με τρία μόνο γκολ παθητικό έχει την καλύτερη άμυνα και η Βάρμπεργκς με 13 γκολ παθητικό, τη χειρότερη.

Καλή τύχη και στη συνέχεια θα τα ξαναπούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] με ότι υπάρξει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ