Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ “ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ”

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, ολοκληρώνεται με τον αγώνα του Περιστερίου όπου ο γηπεδούχος Ατρόμητος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νεοφώτιστο Απόλλωνα. Συμπεράσματα σε τόσο πρώιμο στάδιο δεν μπορούμε να βγάλουμε, αλλά αν κρίνουμε από την πορεία των δύο ομάδων στα φιλικά ματς προετοιμασίας, τότε θεωρώ ότι ο Απόλλωνας αδικείται από το σετ των αποδόσεων. Η ομάδα της Σμύρνης έφτασε τον απίστευτο αριθμό των 15 μεταγραφών (φωτο) και ο φετινός της στόχος δεν περιορίζεται στην παραμονή στην κατηγορία. Ο Ατρόμητος από την άλλη μεριά, δεν τα πήγε καλά στα φιλικά. Θυμάμαι ότι πέρσι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ήταν εξαιρετικά ευάλωτος στο γήπεδό του. Δεν είναι τυχαίο ότι υπέστη συνολικά επτά ήττες! Αυτή η επίδοση τον καθιστά ως την ομάδα με τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία! Δεν προτίθεμαι να ποντάρω κάτι στην αποψινή αναμέτρηση, αλλά θα επαναλάβω ότι αυτό το 1.65 του άσσου δεν έχει μεγάλη… επαφή με την πραγματικότητα.

Στην Πρέμιερ η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να επικρατήσει της υποδεέστερης Έβερτον που έχει στραμμένη την προσοχή της και στον αγώνα με τη Χάιντουκ που ακολουθεί για το Europa League. Ο άσσος όμως είναι χαμηλός και δεν μπορεί να παιχτεί… σκέτος. Μόνο συνδυαστικά με το over.

Στην Ρουμανία μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές η Κονκόρντια παραμένει βυθισμένη στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη στο ενεργητικό της. Σήμερα φιλοξενείται από τη φορμαρισμένη Μποτοσάνι που έχει μια από τις ισχυρότερες έδρες στην κατηγορία.

Με την πρεμιέρα του Ισπανικού πρωταθλήματος δεν ασχολήθηκα καθόλου και δεν είμαι πρόθυμος και διατεθειμένος να το πράξω σήμερα… Ενημερωτικά και μόνο η Μάλαγα αποδυναμώθηκε αισθητά το καλοκαίρι, καθώς αποχώρησαν για άλλες… πολιτείες πολλοί σημαντικοί παίκτες όπως ήταν ο Καμάτσο, αλλά και ο αποτελεσματικός επιθετικός Σάντρο Ραμίρες που πήρε μεταγραφή για την Έβερτον. Η Εϊμπάρ έχει καλή ομάδα και πέρσι αποδείχθηκε ιδιαίτερα… ζημιάρα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Δεν θέλει και πολύ λοιπόν να γίνει καμιά έκπληξη εδώ.

Στην Πορτογαλία τόσο η Φεϊρένσε όσο και η Πάκος Φερέιρα είναι κλασικές ομάδες των under. Το Χ του ημιχρόνου και το under 2.5 γκολ φαντάζουν λογικές επιλογές στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση. Για τους φίλους των παραδόσεων πάντως, όπως ίσως έχετε ήδη δει στις στήλη με τις προϊστορίες, η Φειρένσε δεν έχει χάσει ποτέ μέσα στο γήπεδό της από την Πάκος Φερέιρα (10-6-0).

Στη Ρωσία η Τέρεκ Γκρόσνι που ξεκίνησε με τρεις νίκες της σεζόν, δεν είχε την ίδια συνέχεια καθώς στην πορεία υπέστη τρεις σερί ήττες από δύσκολους όμως αντιπάλους. Απόψε επιστρέφει στα… βατά παιχνίδια καθώς φιλοξενεί τη μέτρια Άρσεναλ Τούλα η οποία μακριά από το γήπεδό της μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στη Δανία κοντράρονται η Νόρτζελαντ με την Χέλσινγκορ και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από το over… Η Νόρτζελαντ βλέπετε, έχει πέντε στα πέντε εκ των οποίων τα τέσσερα έληξαν στο over 4.5 γκολ! Η νεοφώτιστη Χέλσινγκορ από την άλλη μεριά, συμπλήρωσε τέσσερα στα πέντε over και γκολ – γκολ μαζί.

Στη Β Σουηδίας εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων στην αναμέτρηση της Γκέφλε με την Τρελεμποργκ καθώς δεν το βρίσκω λογικό να δίνεις προβάδισμα στην ουραγό της κατηγορίας που έχει έξι ήττες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της. Η Τρέλεμποργκ είναι ιδιαίτερα δυνατή φέτος και έρχεται από πέντε νίκες σε έξι αγωνιστικές. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, κατάφερε να πετύχει συνολικά 15 τέρματα. Η ομάδα έχει αναρριχηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και στοχεύει στην τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ