Η ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΚΟ…

Καλημέρα. Αν και όπως έχω ξαναδηλώσει δεν είμαι… φαν των εθνικών αναμετρήσεων στο στοίχημα, σήμερα αναγκαστικά θα ασχοληθούμε με εθνικές ομάδες καθώς το επιτάσσει η μέρα…

Για τα play off Euro 2021 η Βοσνία υποδέχεται στο Σαράγεβο υπό την παρουσία 2000 θεατών τη Β. Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι παραπαίουν αγωνιστικά και ειδικά στην άμυνα βγάζουν έντονα προβλήματα. Η Βοσνία από την άλλη μεριά, δείχνει βελτιωμένη με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς (φωτο) στον πάγκο της και θεωρώ ότι διαθέτει καλύτερους παίκτες συγκριτικά με αυτούς των βορειοϊρλανδών που αγωνίζονται σε κάτι μικρομεσαίες βρετανικές ομάδες. Ο άσσος πληρώνει δυάρι στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Η Ρουμανία έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών με παίκτες όπως είναι ο αρχηγός Κίρικες και οι επιθετικοί Κομάν και Αντόνε. Η Ισλανδία έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι μέσα στο Ρέικιαβικ θα μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο άσσος κυκλοφορεί σε αρκετά υψηλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.62 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Το Ισραήλ μετέβη στη Γλασκώβη χωρίς κανέναν παίκτη της πρωταθλήτριας Μακάμπι διότι ο προπονητής της ομάδας έκρινε ότι έπρεπε να ξεκουραστούν λόγω των υποχρεώσεών τους στο Champions League. Αυτό είναι κάτι που ευνοεί τη φορμαρισμένη Σκωτία η οποία έρχεται από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία έχοντας σκοράρει συνολικά 14 φορές. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο 2.20 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αμερικής πιστεύω ότι τόσο η Παραγουάη όσο και η Αργεντινή οι οποίες δεν αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες θα επιβληθούν των αντιπάλων τους. Σημειώστε ότι το Περού έχει πολλές απουσίες με σημαντικότερη αυτή του αρχηγού και καλύτερού του παίκτη, Χοσέ Πάολο Γκερέρο.

Από τα λιγοστά φιλικά που διεξάγονται απόψε, θα κρατήσω μόνο τον κλασικό πλέον συνδυασμό του άσσου με το over του Βελγίου. Οι Βέλγοι έχουν μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών από τη μέση και μπροστά και η Ακτή Ελεφαντοστού δεν θα μπορέσει λογικά να αντισταθεί στις Βρυξέλλες.

Τέλος, η εθνική μας ομάδα under 21, απόψε δοκιμάζεται στη Σούντουβα για τα προκριματικά Euro 2021. Αν θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το αποψινό παιχνίδι απέναντι σε έναν υποδεέστερο και βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε… Επειδή όμως η απόδοση του διπλού δεν είναι ικανοποιητική προσωπικά σκέφτομαι να ρισκάρω στο under το οποίο πληρώνει καλύτερα (1.75 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]). Η Λιθουανία βλέπετε, στα τελευταία πέντε παιχνίδια της πέτυχε μόλις ένα τέρμα. Εμείς αν εξαιρέσουμε την πεντάρα επί του ανύπαρκτου Σαν Μαρίνο το οποίο μετρά 7 ήττες σε ισάριθμα ματς με τέρματα 0-30 (!), σε όλα τα υπόλοιπα ματς που δώσαμε έως τώρα, δεν καταφέραμε να βάλουμε πάνω από ένα γκολ σε καμία ομάδα.

Με… λιγότερα λόγια βρίσκω αρκετά πιθανό ένα σκορ της τάξεως του 0-1 για την εθνική μας ομάδα.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι (20.00μμ) και Εφές – Φενέρ (20.30μμ)  προσφέρονται σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

+21, καθώς και τον αρμόδιο ρυθμιστή (ΕΕΕΠ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ