Η ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΤΣΕΛΣΙ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Κύπρο να σημειώσουμε ότι υπάρχει αλλαγή προπονητή στον Ερμή καθώς αποχώρησε ο Παναγιώτου και ήρθε ο Ανδονίκου. Οι μεταγραφές εν τω μεταξύ συνεχίζονται και έτσι δεν αποκλείεται να σπάσει από το 1.80 του άσσου.

Στην Πρέμιερ η Τσέλσι απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Σήμερα οι λονδρέζοι φιλοξενούνται από την Μπράιτον η οποία πέρσι σώθηκε στο φινάλε της σεζόν και η παράδοση θέλει τους λονδρέζους να μην έχουν ηττηθεί ποτέ και στις δύο έδρες. Βάσει των ρόστερ των δύο ομάδων έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, θεωρώ ότι η παράδοση αυτή θα συνεχιστεί…

Η Γουλβς η οποία πέρσι έκανε μια πάρα πολύ καλή σεζόν, ευελπιστεί να πράξει το ίδιο και φέτος έχοντας πλέον στις τάξεις της τον επιθετικό Φάμπιο Σίλβα που απέκτησε από την Πόρτο με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Σήμερα φιλοξενείται από τη Σέφιλντ Γιουν. και αν θυμηθεί τις περσινές της επιδόσεις, θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από εκεί. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι η Γουλβς είχε υποστεί τις λιγότερες εκτός έδρας ήττες μετά από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ!

Στο κύπελλο Γερμανίας, αν το Αμβούργο το θελήσει, θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση στον νοκ άουτ αποψινό αγώνα με τη Ντιναμό Δρέσδης. Το Αμβούργο διαθέτει πολύ καλύτερο ρόστερ από μια ομάδα που άλλαξε ριζικά και που ακόμα δεν έχει δέσει. Το διπλό πληρώνει 1.87 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Στην Ρουμανία η Κραϊόβα η οποία ξεκίνησε με δύο νίκες στη σεζόν χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα, είναι το φαβορί απέναντι στην Βιιτορούλ που ακόμα ψάχνει για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η απόδοση του διπλού κυκλοφορεί σε αρκετά καλές τιμές εδώ. (2.35 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Ολλανδίας η Μπρέντα που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο, έχει 2 στα 2 με τέρματα 8-1. Οι επιθετικοί της πετούν… φωτιές και η ομάδα αναμένεται να επικρατήσει της υποδεέστερης Ντεν Μπος.

Στην Τουρκία η πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ απόψε παίζει με την νεοφώτιστη Χατάισπορ η οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Το ματς διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα (Γκαζιάντεπ) και η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τα… κέφια των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στην Σουηδία οι επιδόσεις τόσο της Κάλμαρ όσο και –κυρίως – της Νόρκεπινγκ με οδηγούν στο over και το g-g καθώς σχεδόν σε όλα τους τα παιχνίδια σημειώνονται πολλά εκατέρωθεν τέρματα.

Η Χάκεν που διεκδικεί τον τίτλο, δεν μας έχει συνηθίσει σε γκέλες μέσα στην έδρα της με υποδεέστερους αντιπάλους. Σήμερα υποδέχεται τη Σίριους και λογικά θα επικρατήσει όπως τα έπραξε και τα τελευταία δύο χρόνια…

Στη Β Νορβηγίας, πάλι βάσει των επιδόσεων των ομάδων, αρχικά κρατώ το over και το g-g στις αναμετρήσεις Στρόμεν – Χαμ Καμ και Ρανχάιμ – Ουλενσάκερ. Η Στρόμεν έχει 6 στα 6 over εντός και η Χαμ Καμ 5 στα 7 εκτός, καθώς και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Η Ρανχάιμ μετρά συνολικά 13 στα 14 over, ενώ είναι και η κάτοχος της παραγωγικότερης επίθεσης στην κατηγορία. Η Ουλενσάκερ έχει 11 στα 14 over, με 5 στα 6 μακριά από την έδρα της.

Η φόρμα των δύο ομάδων δείχνει διπλό στην αναμέτρηση της Γερβ με τη Σόγκνταλ. Οι φιλοξενούμενοι είναι οι πιο φορμαρισμένοι στην κατηγορία, ενώ οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες όπου συνολικά δέχθηκαν 17 γκολ!

Στη Δανία η Άαρχους που πέρσι έκανε μια πολύ καλή σεζόν, θα κυνηγήσει με πάθος τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με τη Βέιλε. Πραγματοποίησε καλές μεταγραφές, έχει ισχυρή έδρα και η Βέιλε είναι μια μέτρια νεοφώτιστη ομάδα.

Στη Φινλανδία τέλος, είμαι ανάμεσα στο over, το g-g και το διπλό στην αναμέτρηση της Λάχτι με την Κουόπιο και δεν αποκλείεται στο τέλος να προβώ σε… τριπλό συνδυασμό. Η Λάχτι έχει τα περισσότερα (10) over στην κατηγορία και ακολουθεί η Κουόπιο με εννέα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από έξι σερί over και οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε διαδοχικά. Η δε φόρμα δείχνει Κουόπιο αφού η ομάδα από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα από την πρωτοπόρο Ελσίνκι. Η Κουόπιο έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και το ίδιο διάστημα η Λάχτι δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε μία.

Καλή τύχη.

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ