Η ΕΒΕΡΤΟΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ

Καλημέρα. Θα ξεκινήσουμε από την Πρέμιερ όπου η Έβερτον μετά από τα δύο διπλά στο Λονδίνο με Γουεστ Χαμ και Άρσεναλ, ελπίζει πλέον βάσιμα σε έξοδο στην Ευρώπη. Βέβαια θα πρέπει να συλλέξει βαθμούς τις τρεις επόμενες αγωνιστικές διότι στο φινάλε παίζει εκτός με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Άστον Βίλα από την άλλη μεριά, έχει ξεμείνει από στόχους, ενώ διαθέτει και μια από τις χειρότερες έδρες με 8 ήττες σε 17 παιχνίδια. Η πρόσφατη παράδοση είναι θετική για την Έβερτον η οποία έχει τις υπερδιπλάσιες νίκες εκτός συγκριτικά με εντός έδρας. Για την ακρίβεια μετρά έντεκα διπλά και μόνο πέντε άσσους. Το έχετε ξαναδεί ποτέ αυτό;

(φωτο ο νεαρός επιθετικός της Έβερτον Calvert-Lewin που έχει κερδίσει την καρδιά όλων των οπαδών της ομάδας. Ο τραυματισμός του τον προηγούμενο μήνα ήταν πρώτο θέμα συζήτησης στα social media)

Στην Ισπανία η Ρεάλ μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη Σεβίλλη, σήμερα όμως έχει σαφώς πιο εύκολο έργο απέναντι στη Γρανάδα. Εδώ που έχουμε φτάσει, εννοείται ότι δεν σηκώνει άλλη γκέλα αν η βασίλισσα επιθυμεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Οι Μαδριλένοι μετρούν πέντε σερί διπλά με τέρματα 2-13 εκεί μέσα και η Γρανάδα είναι μια ομάδα που δεν διεκδικεί τίποτα απολύτως…

Περνάμε τώρα στην προτελευταία αγωνιστική της Ολλανδίας που διεξάγεται όλη σήμερα το μεσημέρι στις 15.30 ώρα Ελλάδας. Ο Άγιαξ έχει στεφτεί πρωταθλητής εδώ και πολύ καιρό αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Champions League. Τη διεκδικούν η Αϊντχόφεν και η Άλκμααρ που έχουν από 68 και 67 βαθμούς αντίστοιχα. Και οι δύο παίζουν με βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους (Τσβόλε και Γκρόνινγκεν αντίστοιχα) και προσωπικά δεν βλέπω εκπλήξεις εδώ.

Η Φίτεσε προσπαθεί να διατηρηθεί στην 4η θέση που χαρίζει απευθείας ευρωπαϊκό εισιτήριο και η διαφορά των 5 βαθμών που έχει από τη Φέγενορντ δεν της χαρίζουν τόσο μεγάλη ασφάλεια όσο… φαίνεται. Αφενός βλέπετε, υστερεί στην ισοβαθμία και αφετέρου την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον πρωταθλητή Άγιαξ. Αυτό σημαίνει πως αν σήμερα δεν κερδίσει την Φορτούνα Σιτάρντ και η Φέγενορντ επικρατήσει της Χέρακλες, τότε η διαφορά θα μειωθεί στους 2 ή στους 3 βαθμούς και αυτό σημαίνει… μπλέξιμο για την ομάδα του Άρνεμ.

Στην μάχη για την παραμονή τώρα, η Έμεν θέλει να αναπνεύσει βαθμολογικά και σήμερα θα αντιμετωπίσει την αδιάφορη Χέρενφεν. Θα είμαι όμως ειλικρινής… Δεν μπορώ να εμπιστευτώ σε τιμές μεγάλου φαβορί μια ομάδα που έχει μόλις τρεις νίκες σε 16 παιχνίδια στην έδρα της. Μια ομάδα που την προηγούμενη εβδομάδα έφαγε 4 γκολ μέσα στο σπίτι της από τη Γκρόνινγκεν. Επειδή όμως δεν… δύναμαι να γνωρίζω τις προθέσεις των φιλοξενούμενων, υπόσχομαι ότι θα ασχοληθώ με αυτό το ματς στο live αν δω κάτι που θα μου… τραβήξει την προσοχή.

Η Τβέντε πραγματοποιεί έναν κάκιστο δεύτερο γύρο, αλλά παρόλα αυτά δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η Βααλβάικ αντιθέτως, θέλει ακόμα έναν πόντο για να εξασφαλιστεί και πιστεύω ότι η ισοπαλία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες εμφάνισης.

Στη Β Γερμανίας η Χολστάιν με νίκη ουσιαστικά ανεβαίνει κατηγορία. Υποδέχεται τη Ρέγκενσμπουργκ που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι και με λίγη τύχη θα φτάσουν στη νίκη.

Στη Σουηδία τέλος, μπορεί η Νόρκεπινγκ να άργησε να πάρει… μπρος, αλλά πλέον βρήκε τον δρόμο της και έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες. Διαθέτει καλύτερο ρόστερ από τη Ντέγκερφορς και πιστεύω ότι θα κερδίσει.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανακαλύψτε τις ενισχυμένες αποδόσεις που προσφέρει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] για το σημερινό κλασικό αγγλικό ντέρμπι. (έναρξη: 22.15μμ)

Και μην ξεχνάτε το Build A bet. Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται τώρα σε ένα στοίχημα!

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ