Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η Σαραγόσα ξεκινά φέτος το πρωτάθλημα έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία. Πέρσι έμεινε εκτός play off διότι στερούσε στην ισοβαθμία με την Οσασούνα. Φέτος ο στόχος δεν είναι τα play off αλλά η απευθείας άνοδο, διότι ενισχύθηκε μεταγραφικά. Σας θυμίζω ότι κατά την περσινή περίοδο ήταν η ομάδα που είχε σημειώσει τις περισσότερες (13) εντός έδρας νίκες στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενεί στο «Λα Ρομαρέδα» (ΦΩΤΟ) τη νεοφώτιστη ΟΥΚΑΜ Μούρθια η οποία ιδρύθηκε το 1999. Το τρακ της πρεμιέρας για τους φιλοξενούμενους και η ανωτερότητα των γηπεδούχων, με οδηγούν στον άσσο, παρά το γεγονός ότι η Β Ισπανίας είναι ένα από τα 3-4 δυσκολότερα πρωταθλήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη…

Στην Πορτογαλία δεν βλέπω έκπληξη στο Μπράγκα – Ρίο Άβε. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλό ρόστερ και μπορούν να επεκτείνουν την εξαιρετική παράδοση που τους θέλει να μετρούν 20 νίκες σε 27 παιχνίδια.

Στη Δανία η Έσμπιεργκ τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία σε 5 παιχνίδια και σε όλα αυτά τα ματς δέχθηκε από δύο έως τέσσερα γκολ. Σήμερα φιλοξενεί την Οντένσε, η οποία είναι μια από τις τρεις ομάδες του πρωταθλήματος η οποία παραμένει χωρίς ήττα έως τώρα. Εδώ η παράδοση δείχνει 7 διπλά στα 12 τελευταία παιχνίδια τους. Βάσει των επιδόσεών τους, ενδέχεται να συνεχιστεί.

Στη Β Σουηδίας η Χάλμσταντ διατηρεί την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, με 7 νίκες και μία ήττα σε 9 παιχνίδια. Έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ και σήμερα υποδέχεται την μέτρια Βάρμπεργκς η οποία διατηρεί μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Η Βάρμπεργκς προέρχεται από 4 σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-10 και δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα της αγωνιστικής ανάκαμψής της..

Στη Β Νορβηγίας οι μπουκ εξέπληξαν με τις αποδόσεις που έδωσαν στο Μιοντάλεν – Σάντεφιορντ. Το 1.80 του άσσου είναι πολύ μικρό για να κοντράρεις μια ομάδα σαν τη Σάντεφιορντ η οποία παραμένει ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Σας υπενθυμίζω ότι η Σάντεφιορντ είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα διπλά στην κατηγορία, καθώς ήδη συμπλήρωσε 6 στα 10.

Στη Βραζιλία τέλος, η αήττητη στην έδρα της Κορίνθιανς, αναμένεται να επικρατήσει της μετριότατης Βιτόρια Μπαϊα η οποία μακριά από το γήπεδό της έχει μόλις μια νίκη σε 10 παιχνίδια. Η παράδοση των τελευταίων ετών δείχνει μόνο άσσους και για να ανεβάσουμε το ενδεχόμενο του κέρδους μπορούμε να συνδυάσουμε τον άσσο με το under μιας και η Κορίνθιανς δέχεται πολύ δύσκολα το γκολ μέσα στο γήπεδό της. Ένα σκορ της τάξεως του 1-0 ή του 2-0 έχει και λογική και τύχη.

Καλή τύχη και αν και εφόσον υπάρξει οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ