Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ… ΧΑΜΟΥ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα διεξάγονται πάρα πολλά παιχνίδια και εγώ προσπάθησα να είμαι όσο δυνατό πιο… επιλεκτικός γίνεται. Κάποια αγγλικά παιχνίδια των εμβόλιμων αγωνιστικών τα άφησα για το τέλος. Πάμε λοιπόν να δούμε τι παίζεται στην Ευρώπη.

Στη Β Αυστρίας η Λίφερινγκ με ένα ντεμαράζ πλησίασε την πρωτοπόρο Λάφνιτζ στους δύο πόντους. Σήμερα υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την Φλοριντσντόρφερ η οποία έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Μακριά από το γήπεδό της έχει 6 σερί ήττες και δύσκολα θα… γλιτώσει από τη φορμαρισμένη Λίφερινγκ.

Στη Β Ολλανδίας η Τέλσταρ φαίνεται να τα έχει παρατήσει καθώς  έρχεται από επτά ήττες σε εννέα αγωνιστικές. Ευκαιρία λοιπόν για τη Ναϊμέγκεν να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της στην προσπάθεια που καταβάλει για άνοδο.

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας είναι η Μάαστριχτ η οποία έρχεται από έξι νίκες σε επτά παιχνίδια. Κατάφερε μάλιστα να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της στα πέντε από τα έξι αυτά ματς. Διατηρεί κάποιες μικρές ελπίδες για είσοδο στην οκτάδα και σήμερα θα πάει για τη νίκη μέσα στην έδρα της ουσιαστικά αδιάφορης Γιονγκ Αϊντχόφεν, η οποία παρεμπιπτόντως έχει σημειώσει τις λιγότερες (3) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Επειδή το διπλό κυκλοφορεί σε υψηλές τιμές, θα μπορούσαμε να μειώσουμε το ρίσκο παίζοντας το 2 DNB που προσφέρεται στο 2.09 από το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].  (για εγγραφή κλικάρετε παρακάτω)

Τις περισσότερες (10) εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα τις έχει υποστεί η Γιόνγκ Ουτρέχτη, η οποία έρχεται από 10 ήττες σε 12 αγωνιστικές! Η Ντε Γκράαφστσαπ στοχεύει στην απευθείας άνοδο και μακριά από την έδρα της μετρά 10 νίκες σε 15 παιχνίδια! Έχω την αίσθηση ότι σήμερα θα συμπληρώσει… ενδεκάδα.

Στην Β Ιταλίας η Λέτσε δίνει μάχη για την άνοδο και επειδή πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ομάδα, θα την εμπιστευτώ στον αγώνα με τη μέτρια Πίζα η οποία παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια στην απόδοσή της. (2.30 η μεγαλύτερη απόδοση στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη Δανία η Κοπεγχάγη κυνηγά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και σήμερα αντιμετωπίζει τη ντεφορμέ Ράντερς. Στο προηγούμενο μεταξύ τους παιχνίδι η Κοπεγχάγη ηττήθηκε με ένα γκολ που σημειώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης. Σήμερα θα αναζητήσει τη ρεβάνς και με σύμμαχο την παράδοση πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Τον άσσο τον βρίσκουμε σε καλή τιμή και πιο συγκεκριμένα 1.85 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Ελβετία θα πρόκειται για έκπληξη αν η Βασιλεία χάσει βαθμούς από την ουραγό Βαντούζ. Η Βασιλεία διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη και ανεξαρτήτως έδρας, στις τελευταίες 20 αναμετρήσεις τους θα βρούμε 16 νίκες για τη Βασιλεία και τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα!

Στην Πορτογαλία η Μπράγκα πρέπει να ανασυνταχτεί για να μην χάσει τώρα στα τελειώματα την έξοδο στην Ευρώπη. Η νίκη απέναντι στην αδύναμη Φαρένσε  φαντάζει αναγκαία και από τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι μετρούν 7 διπλά σε 12 παιχνίδια, θεωρώ ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από τη συγκεκριμένη ομάδα. Η απόδοση του διπλού γνωρίζει πτώση και ελπίζω να επιβεβαιωθεί…

Στην Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ, η Μπόρνμουθ η οποία παίζει πολύ καλή μπάλα, σκοράροντας σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια, παλεύει για την τετράδα των play off. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Μπλάκμπερν η οποία τις τελευταίες 13 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Μίλγουολ. Η Μπλάκμπερν έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους και αυτό είναι κάτι που… επιδοτεί το διπλό του 2.20 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”]. (για εγγραφή κλικάρετε παρακάτω)

Η Μπάρνσλεϊ η οποία πραγματοποιεί έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο σκαρφάλωσε στην 5η θέση και θα επιδιώξει να παραμείνει εκεί προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play off. Έχει εννέα διπλά στο ενεργητικό της και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Λούτον, που όπως η Μπλάκμπερν έτσι και αυτή δεν διεκδικεί κάτι πλέον.

Η Σουόνσι έρχεται από τρεις κολλητές ήττες και πλέον από εκεί που την είχαμε σίγουρη στα play off, αρχίζουμε να αναθεωρούμε… Η επιστροφή στις νίκες κρίνεται επιτακτική και επειδή διαθέτει ισχυρή έδρα, βρίσκω πιθανή την επικράτησή της απέναντι στην μέτρια και ντεφορμέ Πρέστον που τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Χάντερσφιλντ. Η πρόσφατη παράδοση είναι σαφέστατα υπέρ των ουαλών οι οποίοι συμπλήρωσαν έξι σερί νίκες στο γήπεδό τους. Ο άσσος δεν πληρώνει άσχημα αφού τον βρήκα στο 1.96 στo [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Στη Λιγκ 1 η Πόρτσμουθ παλεύει με ένα μεγάλο γκρουπ ομάδων για είσοδο στην τετράδα των play off. Το γκρουπ αυτό αποτελείται από 8 συλλόγους. Η Πόρτσμουθ βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας 10 διπλά σε 17 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από τη Γουίγκαν που συμπλήρωσε 10 ήττες στην έδρα της. Η Γουίγκαν παλεύει για τη σωτηρία της, αλλά η Πόρτσμουθ υπερέχει σε όλους τους τομείς και με λίγη τύχη θα φτάσει στη νίκη.

Στη Λιγκ 2 θα ποντάρω στη φορμαρισμένη Λέιτον Όριεντ που συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες. Η Γουόλσολ από την άλλη μεριά, δεν κερδίζει εδώ και 13 αγωνιστικές! Οι λονδρέζοι παλεύουν για τα play off και η Γουόλσολ είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά. Ο άσσος είναι ψηλά και για την ακρίβεια τον βρήκα στο 2.25 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Η Τσέλτεναμ που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις, έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες φέτος από την ουραγό Γκρίμσμπι η οποία μετρά μόλις τρεις νίκες σε 19 ματς στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται κοντά στην άνοδο και δικαιολογημένα προβάλλονται ως το φαβορί της αναμέτρησης.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η έμπειρη Νοτς Κάουντι για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την άνοδο, θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίζει παιχνίδια όπως το αποψινό με τη μέτρια Γουόκινγκ. Θυμίζω ότι η Νοτς Κάουντι έχει υποστεί μόνο μια ήττα μέχρι στιγμής μακριά από το γήπεδό της και αυτήν πριν από πέντε μήνες! Η Γουόκινγκ από την άλλη μεριά έχει σημειώσει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Για το τέλος άφησα την Πρέμιερ οπου σημειώνεται η μία έκπληξη πίσω από την άλλη και γι΄αυτό είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Η Κρ. Πάλας όμως αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να έχει κάποιον στόχο καθώς βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Έβερτον αντιθέτως το… παλεύει για έξοδο στο Europa League, αλλά αν δεν πάρει το σημερινό παιχνίδι, η Ευρώπη θα απομακρυνθεί πολύ. Η παράδοση είναι υπέρ της καθώς διατηρεί ένα αήττητο 10 παιχνιδιών ανεξαρτήτως έδρας. Τείνω λοιπόν προς τον άσσο αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμήσω να το αφήσω για το live

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ