Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΩΝ UNDER…

Καλημέρα. Τα προκριματικά τελείωσαν και πλέον επιστρέφουμε σιγά σιγά στην… κανονικότητα του κουπονιού. Σήμερα και αύριο έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές σε Α Βραζιλίας και Β Ισπανίας, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να ασχοληθούμε με δύο πρωταθλήματα που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στοιχηματικά.

Ξεκινώντας από τη Βραζιλία, η ισχυρή Μποταφόγκο που παλεύει για έξοδο στο Λιμπερταδόρες, υποδέχεται την μέτρια Σαπεκοένσε και λογικά θα επικρατήσει. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Μποταφόγκο έχει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία…

Η πρωτοπόρος Κορίνθιανς λογικά θα επιστρέψει στις νίκες, καθώς αντιμετωπίζει την προτελευταία Κοριτίμπα. Επειδή όμως ο άσσος από μόνος του δεν παίζεται, μπορεί να συνδυαστεί με το under καθώς σχεδόν σε όλες τις φετινές νίκες των γηπεδούχων δεν σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η Κορίνθιανς μετρά 21 under σε 26 παιχνίδια! Να επισημάνουμε επίσης ότι δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα πρώτα ημίχρονα των επτά τελευταίων αγώνων της!

Αν υπάρχει μια ομάδα που ξεπερνά την Κορίνθιανς στα under αυτή είναι η Αβάι που συμπλήρωσε 22 στα 26 και 12 στα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και την καλύτερη άμυνα από τις ομάδες που βρίσκονται από την 8η θέση και κάτω. Σήμερα υποδέχεται τη Βάσκο Ντα Γκάμα που έρχεται από πέντε σερί under. Η στατιστική λοιπόν με οδηγεί στο under και το Χ του ημιχρόνου…

Στο Γκρέμιο – Κρουζέιρο εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων, καθώς οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι από τα μέσα Αυγούστου! Η Κρουζέιρο έχει καλή ομάδα και η Γκρέμιο αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ας το αφήσουμε καλύτερα λοιπόν αυτό…

Στη Β Ισπανίας τώρα, αν το Ταραγόνα – Γρανάδα το δούμε βάσει φόρμας, τότε θα πρέπει να δώσουμε πρώτη τύχη στους φιλοξενούμενους που συμπλήρωσαν τρεις διαδοχικές νίκες. Η Ταραγόνα από την άλλη μεριά, από την αρχή της σεζόν κατάφερε να κερδίσει μόνο την Αλμπαθέτε που βρίσκεται στην 20η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το Σεβίλλη Β – Κάντιθ αποτελεί τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας και σε τέτοιου είδους ματς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Υπάρχει όμως ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που πρέπει να κατατεθεί… Η Σεβίλλη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα πρώτο ημίχρονο των οκτώ πρώτων αγωνιστικών! Και η Κάντιθ όμως δεν πάει πίσω, καθώς μόνο στην πρεμιέρα στη νίκη της επί της Κόρδοβα σημείωσε γκολ σε πρώτο 45λεπτο. Ακολούθησαν επτά παιχνίδια όπου στο ημίχρονο έμεινε «άκαπνη».

Στο Μεξικό τέλος, η Τολούκα ενδέχεται να εκμεταλλευτεί για μία ακόμη φορά την ισχυρή έδρα της που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.700 μέτρων. Μετά από αυτήν της πρωτοπόρο Μόντερεϊ, είναι η καλύτερη έδρα της κατηγορίας. Απόψε φιλοξενεί τη μέτρια Λόμπος που έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ