Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ…

Καλημέρα. Το αποψινό πρόγραμμα του Champions League απαρτίζεται κυρίως από αμφίρροπα ντέρμπι από τα οποία δύσκολα προκύπτει σημείο. Προσωπικά τουλάχιστο αδυνατώ να προσεγγίσω στοιχηματικά τις αναμετρήσεις Σάλτσμπουργκ – Νάπολι, Ίντερ – Ντόρτμουντ, Μπενφίκα – Λυών, Άγιαξ – Τσέλσι και Λιλ – Βαλένθια.

Το ίδιο… πρόβλημα αντιμετωπίζουν προφανώς και οι μπουκ αν κρίνω από τις αποδόσεις τους.

Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στη Μπενφίκα επειδή η Λυών συμπλήρωσε 8 σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα! Η ομάδα της Λισαβόνας απόψε παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση, αφού ακόμα και με το Χ θα βρεθεί ουσιαστικά εκτός.

Η Λιλ και η Βαλένθια έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς διότι συμμετέχουν σε έναν δύσκολο όμιλο μαζί με τον Άγιαξ και την Τσέλσι. Στην ουσία η Λιλ χρειάζεται μόνο νίκη, αλλά η Βαλένθια δεν αποτελεί βατός αντίπαλος. Θα ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου διότι θεωρώ ότι οι Γάλλοι θα ανοιχτούν κυρίως στο δεύτερο 45λεπτο. Αυτό είναι γενικώς το παιχνίδι που συνηθίζουν να παίζουν στο πρωτάθλημα. (2.05 στo [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Η Σάλτσμπουργκ τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αυστρία σε κάθε παιχνίδι δίνει ένα επιθετικό ρεσιτάλ. Σκεφτείτε ότι στην Αυστρία έχει βάλει 47 γκολ σε 11 ματς. Μέσο όρο δηλαδή πάνω από 4 γκολ ανά αναμέτρηση! Στο Champions League την πρώτη αγωνιστική συνέτριψε με 6-2 τη Γκενκ και μετά ακολούθησε το 3-4 με τη Λίβερπουλ. Αυτή η επιθετική της συμπεριφορά και νοοτροπία δεν μπορεί να αγνοηθεί και από τη στιγμή που και η Νάπολι σκοράρει ίσως η προτιμότερη επιλογή εδώ να ήταν το over 3.5 γκολ. (2.02 η απόδοση στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Από εκεί και πέρα θα συνδυάσω το διπλό με το over στο Γκενκ – Λίβερπουλ και στο Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα.

Τέλος, θεωρώ ιδιαίτερα επίφοβο και εύθραυστο το 1.50 του άσσου της Λειψίας. Η γερμανική ομάδα σφύζει από ταλέντο αλλά μειονεκτεί εμφανώς στον τομέα της πείρας. Η Ζενίτ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και το απέδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική όταν έριξε τρία γκολ στη Μπενφίκα. Οι μπουκ έχουν κάνει λάθος με τις αποδόσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα το… πληρώσουν.

Πάμε τώρα να δούμε και μερικά ακόμα παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα.

Στην Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ μπορεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη ντεφορμέ Χαλ που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 12 αγωνιστικές, διατηρώντας μια από τις χειρότερες άμυνες. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως διαθέτουν την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις τρία γκολ παθητικό.

Τον άσσο του 1.80 της Μπρίστολ Σίτι δεν θα τον επέλεγα διότι η Τσάρλτον είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα. Θυμίζω άλλωστε πως μέχρι στιγμής έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε πέντε παιχνίδια μακριά από την έδρα της…

Στη Λιγκ 1 η ισχυρή φέτος Πιτέρμπορο η οποία διεκδικεί άνοδο έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση, λογικά θα επιβληθεί της μέτριας Άκρινγκτον που διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες. Δεν με καλύπτει βέβαια το 1.60 του άσσου, αλλά δυστυχώς δεν έχω τεράστια περιθώρια επιλογών…

Στην Κολομβία η Ουνιόν Μανταλένα παίζει τα ρέστα της απόψε απέναντι στην αδιάφορη Μπουκαραμάνγκα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή. Την επόμενη εβδομάδα τελειώνει το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για αυτή την ομάδα. Ίσως για αυτό το λόγο γνωρίζει πτώση και η απόδοση του άσσου της…

Στο Κύπελλο Μεξικού, θα αναμετρηθεί η Λεονές με τη Μοντερέι για τον δεύτερο όμιλο. Οι γηπεδούχοι έχουν ήδη αποκλειστεί και η Μοντερέι χρειάζεται νίκη για την πρωτιά. Είναι ανώτερη και πιστεύω ότι θα το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο…

Για το ασιατικό Champions League η Κουανγκτσού Εβεργκράντε καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα από την Ιαπωνική Ουράβα. Οι Κινέζοι διαθέτουν ένα από τα ισχυρότερα ρόστερ στην Ανατολή και θεωρώ ότι οι παίκτες της θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πετύχουν με μεγάλη ανατροπή και να περάσουν στον τελικό του θεσμού. Ο άσσος μπορεί να μην πληρώνει… σπουδαία πράγματα, αλλά μπορούμε να ρισκάρουμε στην πρόκριση της Κουανγκτσού που κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις. (3.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Στις ΗΠΑ τέλος, διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τους Γκάλαξι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό της περιφέρειας την ομάδα που θα επικρατήσει στο Σιάτλ – Σολτ Λέικ. Οι μπουκ έδωσαν 1.30 (!) στον άσσο, αγνοώντας προφανώς ότι σε αυτά τα ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θυμίζω άλλωστε ότι στην κανονική διάρκεια της σεζόν το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Για μένα εδώ λοιπόν τρεις είναι οι επιλογές: Ή no bet, ή διπλό DNB για τα πολλά, ή ο κλασικός συνδυασμός του over με το goal – goal που επιβεβαιώνουν σχεδόν ανελλιπώς οι φιλοξενούμενοι.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Ίντερ – Ντόρτμουντ με ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ