Η ΒΙΤΕΜΠΣΚ ΤΩΝ… ΠΕΝΑΛΤΙ

Καλημέρα. Ξεκινάμε με τα… στατιστικά της Λευκορωσίας. Η Ρουχ Μπρεστ μετρά 8 στα 9 under και 7 στα 9 no – goal! Φιλοξενείται από τη Σλουτσκ η οποία έρχεται από πέντε 2-3 γκολ σε έξι αγωνιστικές. Αν λοιπόν σημειωθούν δύο τέρματα σε αυτή την αναμέτρηση, θα διατηρηθούν οι… αγαπημένες συνήθειες και των δύο αντιπάλων. Επειδή η Ρουχ Μπρεστ έφερε τέσσερα Χ στα 6 τελευταία παιχνίδια της, δεν αποκλείω την ισοπαλία σε αυτή την αναμέτρηση.

Η Ίσλοχ επιβεβαιώνει τα 2-3 γκολ στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της. Το ματς με την Ενερτζέτικ αποτελεί ντέρμπι και θα προτιμήσω και εδώ το συγκεκριμένο στοίχημα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα δώσω σημαντικά ποσοστά στην ισοπαλία διότι οι δύο αυτές ομάδες δεν έχουν φέρει ακόμα Χ στο πρωτάθλημα.

Η Ντιναμό Μινσκ είναι το φαβορί απέναντι στη Βίτεμπσκ και έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς συμπλήρωσε 6 νίκες στις τελευταίες 8 επισκέψεις της! Σίγουρα πάντως στα ματς της Βίτεμπσκ πάντα υπάρχει και το under, αφού η συγκεκριμένη ομάδα μόνο μια φορά φέτος έφερε over. Σημειώστε επίσης ότι στα παιχνίδια της Βίτεμπσκ σφυρίζονται πάρα πολλά πέναλτι (φωτο). Επίσης η συντριπτική πλειονότητα των τερμάτων που βάζει και δέχεται, σημειώνεται στο Β ημίχρονο. Αν λοιπόν επιχειρήσουμε να κάνουμε ένα… ταίριασμα όλων των παραπάνω, τότε θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε ως fun bet στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό και να κερδίσει πέναλτι η Ντιναμό Μινσκ…

Στη Β Λευκορωσίας αναζητείται… ξέσπασμα για την Γκόμελ που αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας. Πιστεύω ότι ο άσσος της μπορεί άνετα να συνδυαστεί με το over καθώς η Βόλνα αγωνίζεται πολύ επιθετικά.

Στην Αρμενία η πρωτοπόρος Αραράτ λογικά θα επικρατήσει της υποδεέστερης Πιουνίκ, όπως το έπραξε και στον πρώτο γύρο. Επειδή πάντως η Πιουνίκ έχει την καλύτερη επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ειδικά σε αυτό το ματς μπορούμε να εξετάσουμε και τον συνδυασμό του g-g με το over. Το… ιδανικό σκορ δηλαδή θα ήταν 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στις Νήσους Φερόες η Κλακσβίκ κερδίζει κάθε χρόνο  εντός – εκτός την Φουγκλάγιορντουρ. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε 10 στις 11 νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Σε αυτά τα 11 ματς πέτυχε συνολικά 35 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τρία ανά αναμέτρηση. Άλλο ένα ματς που θα συνδυάσουμε τη νίκη του φαβορί με το Over.

Στο Τουρκμενιστάν θα απορρίψω το 1.60 του άσσου της Ασγκαμπάτ για δύο λόγους. Πρώτον η ομάδα είναι σε μέτρια κατάσταση και δεύτερον η Ενερτζέτικ έφυγε με δύο ισοπαλίες και δύο διπλά τις τελευταίες τέσσερις φορές που επισκέφτηκε αυτή την έδρα.

Η Αχάλ αντιθέτως έχει όντως σαφές προβάδισμα απέναντι στη Μίροου, αλλά επειδή η απόδοση είναι εξαιρετικά χαμηλή, το σημείο έχει απορριφθεί. Θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ που έχουν περάσει στα 7 από τα 8 φετινά ματς των φιλοξενούμενων!

Στην Κόστα Ρίκα η πολύ καλή φέτος Αλαχουλένσε είναι ανώτερη της Σαν Κάρλος και λογικά θα φτάσει στη νίκη. Σημειώστε ότι οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη επίθεση και οι φιλοξενούμενοι τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Ο άσσος αυτός γνωρίζει πτώση στους περισσότερους μπουκ.

Με Γερμανία όπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, αν δεν μπει ο… Ιούνιος δεν μπορώ να ασχοληθώ. Επειδή όμως έτυχε να παρακολουθήσω την προηγούμενη αγωνιστική τον αγώνα της Άiντραχτ με τη Γκλάντμπαχ, διαπίστωσα ότι η ομάδα της Φρανκφούρτης εξακολουθεί να έχει τα… χάλια της. Για μένα θα αποτελέσει έκπληξη αν φύγει με λιγότερα από 3 γκολ από το Μόναχο! Γι΄αυτό και προτίθεμαι να ρισκάρω ποντάροντας στο over 2.5 γκολ στην ομάδα της Μπάγερν. Βασικά είμαι ανάμεσα στο 3-0, το 3-1 και το 4-0…

Στη Β Γερμανίας τέλος, δεν αποκλείω η ισοπαλία να βολέψει στο Όσναμπρικ – Ανόβερο. Ούτως ή άλλως οι δύο αυτές ομάδες φέρνουν πολλά Χ φέτος, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι διατηρούν και φιλικές σχέσεις. Σίγουρα αν το κρίνουμε βάσει φόρμας πριν από τη διακοπή, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα. Μετά από δύο μήνες όμως πολλά αλλάζουν…

Καλή τύχη. Τα λέμε στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες περάσαμε τη συντριπτική πλειονότητα των σημείων που προτείναμε.

BUNDESLIGA ΣΤΟΝ [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Mission και συνεχείς προσφορές*, Live Streaming* όλων των αναμετρήσεων και 0% γκανιότα** κάθε ματς του γερμανικού πρωταθλήματος είναι στη διάθεση των μελών του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”], στη μεγάλη επιστροφή του ποδοσφαίρου!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ