Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ Χ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα δικά μας, στην κατάσταση που βρίσκεται ο αήττητος Ολυμπιακός θεωρώ ότι δικαίως προβάλλεται ως το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες πέντε νίκες τους στα τέσσερα από αυτά τα παιχνίδια έριξαν τρεις τεσσάρες και μια πεντάρα! Ο δε ΟΦΗ ενώ τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές μετρούσε πέντε νίκες, τις υπόλοιπες 11 πέτυχε μόνο τρεις. Επειδή όμως είναι μια επιθετική ομάδα που σκοράρει εύκολα, αντί για το 1.48 του διπλού, θα προτιμήσω το over του … που πληρώνει σαφώς καλύτερα. (Υψηλό το 2.00 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Για τους… τολμηρότερους υπάρχει και ο συνδυασμός του διπλού με το over για ακόμα υψηλότερες αποδόσεις.

Το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος είναι ένα δύσκολο ματς στο οποίο θεωρώ ότι δεν αξίζει να παιχτεί το 1.65 του άσσου. Θυμίζω ότι οι «Πράσινοι» έχουν μόνο τέσσερις νίκες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα τους. Ο Ατρόμητος βελτιώθηκε μετά από την αλλαγή προπονητή και παραμένει μια καλή και επικίνδυνη ομάδα. Πάντως αν ρίξουμε μια ματιά στα μεταξύ τους αποτελέσματα, θα διαπιστώσουμε ότι σχεδόν κάθε χρόνο οι αγώνες τους λήγουν στο under.

Ο ΠΑΟ μέχρι στιγμής μετρά τα περισσότερα (13) under στην κατηγορία και αυτή θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Ακολουθεί το Χ του ημιχρόνου, καθώς ο μεν Ατρόμητος έρχεται από 3 σερί 0-0 ημίχρονο και ο δε Παναθηναϊκός έχει σταματήσει να δέχεται γκολ σε πρώτο 45λεπτο εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Ούτε και ΑΕΚ όμως παίζω σε τιμές φαβορί. Μέσα στο ΟΑΚΑ… κουτσά στραβά τα καταφέρνει, αλλά στα εκτός έδρας παιχνίδια της, αντιμετωπίζει πολλά και διάφορα προβλήματα. Μέσα σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που πλησιάζει τους πέντε μήνες, έχει καταφέρει να νικήσει μόνο την Ξάνθη με ένα γκολ που πέτυχε προς το τέλος της αναμέτρησης ο Γαλανόπουλος! Στα υπόλοιπα παιχνίδια της είχε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια μάλιστα, σκόραρε μόνο σε ένα!

Στο Λάρισα – Παναιτωλικός τέλος, επιλέγω το Χ του ημιχρόνου. Βέβαια στην κακή κατάσταση που βρίσκονται οι Θεσσαλοί, θα μπορούσαμε να εξετάσουμε ακόμα και τις πιθανότητες του διπλού, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ρισκάρω ούτε ένα ευρώ στην μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη μακριά από την έδρα της φέτος. Θα περιοριστώ λοιπόν στο Χ του ημιχρόνου…

Στην Πρέμιερ Λιγκ δεν είμαι διατεθειμένος να ποντάρω σε καμία από τις τρεις γηπεδούχους και στις πολύ χαμηλές τιμές που τις συνοδεύουν. Ο λόγος δεν έχει να κάνει τόσο με τη δυναμικότητα των φιλοξενούμενων, που ούτως ή άλλως είναι σχετικά μικρή, αλλά με τη φόρμα και την αναξιοπιστία των γηπεδούχων…

Η Τότεναμ δεν βελτιώθηκε ούτε με τον Μουρίνιο και στα τρία τελευταία παιχνίδια της δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα τέρμα!

Τη Λέστερ ξαφνικά την πήρε η… κατηφόρα, αφού από εκεί που έκανε μόνο νίκες, τώρα πλέον έρχεται από τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Η Γουέστ Χαμ δεν έχασε εκεί μέσα ούτε πέρσι, ούτε πρόπερσι…

Όσο για τη Μάντσεστερ, τα λένε όλα οι επιδόσεις της… Οι μόλις εννέα νίκες σε 23 αγωνιστικές την καθιστούν ως μια από τις πιο αναξιόπιστες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα την ποντάρω στο 1.30 τώρα που δεν παίζει και ο πρώτος της σκόρερ ο Ράσφορντ; Δεν νομίζω…

Στην Τσάμπιονσιπ θα κρατήσω το Χ και πιο συγκεκριμένα το 0-0 του ημιχρόνου στο Νότιγχαμ – Ρέντινγκ. (2.65 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Θυμίζω ότι η Ρέντινγκ τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου! Η δε Νότιγχαμ είναι ομάδα που συνήθως αποδίδει καλύτερα στο 2ο 45λεπτο.

Το ίδιο στοίχημα επιλέγω στη Σκωτία και στην αναμέτρηση της Λίβινγκστον με τη Σεντ Τζόνστον. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές φέρνουν 0-0 στο ημίχρονο! Αυτό το διάστημα των πέντε αγωνιστικών η Λίβινγκστον έβαλε 13 γκολ. Τα εννέα από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο.

Η Σέλτικ λογικά θα κερδίσει την ντεφορμέ Κιλμάρνοκ, αλλά λόγω απόδοσης θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ που φέρνουν οι φιλοξενούμενοι για έξι σερί παιχνίδια.

Την ίδια… αδυναμία στα 2-3 γκολ έχουν και η Αμπερντίν με τη Μάδεργουελ που απόψε κοντράρονται μεταξύ τους…

Πιθανή έκπληξη εντόπισα στο Χιμπέρνιαν – Χάμιλτον διότι θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι δεν αξίζουν το 1.40, καθώς έχουν πετύχει μόνο τρεις νίκες σε 10 παιχνίδια στην έδρα τους. Η Χάμιλτον από την άλλη μεριά, έχει ανέβει αγωνιστικά και δεν έχει ηττηθεί στα μισά παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από το γήπεδό της…

Στον 1ο όμιλο της Γ Ιταλίας η Πιστογιέζε (φωτο) συμπλήρωσε 13 (!) ισοπαλίες σε 21 αγωνιστικές. Έρχεται από έξι (!) σερί Χ και αυτές είναι επιδόσεις που δεν μπορούμε να τις αγνοήσουμε. Εκτός από την πιθανή ισοπαλία κρατάμε και το under, αφού τόσο εκείνη όσο και η Αλμπινολέφε μετρούν από 15 στα 21!

Λίγα γκολ βλέπω και στο Γιουβέντους U23 – Νοβάρα. Η Γιούβε έχει και αυτή 15 στα 21 under και πιστεύω ότι μπορεί να περιορίσει τους καλούς επιθετικούς των φιλοξενούμενων.

Στο Όλμπια – Ρομπούρ Σιένα θα ποντάρω στο διπλό διότι οι φιλοξενούμενοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο όταν απομακρύνονται από την έδρα τους. (2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]). Οι αποδόσεις τους είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες, αφού οι επτά από τις εννέα νίκες που έχουν πετύχει φέτος, ήταν μακριά από το γήπεδό τους! Η δε Όλμπια είναι τελευταία έχοντας πετύχει μόλις δύο νίκες σε 21 αγωνιστικές.

Στον 3ο όμιλο επιστρέφουμε στα… under στην αναμέτρηση της Τεράμο με την Καταντζάρο. Η Τεράμο έχει τα περισσότερα (16) under στην κατηγορία με οκτώ στα 11 στην έδρα της. Η δε Καταντζάρο μετρά έξι στα εννέα εκτός. Σημειώστε ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, κατέχει μια από τις χειρότερες εκτός έδρας επιθέσεις στο πρωτάθλημα.

Η Ρετζίνα παραμένει αλάνθαστη μέσα στην έδρα της, καθώς έχει 9 στα 9 με τέρματα 23-3! Επειδή όπως… αντιλαμβάνεστε διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, θα συνδυάσω τη νίκη της επί της Βίρτους με το N-G.

Με κύπελλα τέλος δεν ασχολήθηκα αλλά θεωρώ ότι η ομάδα της Εσπανιόλ δεν έχει την… πολυτέλεια να ασχοληθεί με τον θεσμό του κυπέλλου, διότι παλεύει για τη σωτηρία της και έτσι θεωρώ ότι θα κρατήσει δυνάμεις για το πρωτάθλημα. Η Σοσιεδάδ θέλει να συνεχίσει στο κύπελλο και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Στο πρωτάθλημα πάντως, είχε κερδίσει εκτός έδρας την Εσπανιόλ με σκορ 1-3.

Στο Μεξικό τέλος, τόσο η Μονάρκας όσο και η Μοντερέι επιθυμούν τη διάκριση στο κύπελλο. Αυτό είναι κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τις επιδόσεις τους στη φάση των ομίλων όπου τερμάτισαν πρώτες έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό τους. Η Μονάρκας μάλιστα ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε δεχθεί ούτε ένα γκολ. Οι αποψινοί αντίπαλοί τους για τη φάση των «16» αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία και θεωρώ ότι η έκβαση των αναμετρήσεων θα εξαρτηθεί κυρίως από τους φιλοξενούμενους. Αν τα δύο αυτά διπλά παιχτούν μαζί, αποδίδουν το αρκετά υψηλό 3.80 από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ