Η… ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αν συνυπολογίσουμε τη φόρμα και την παράδοση των τελευταίων ετών, τότε θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει λάθος στις αποδόσεις στο Άστον Βίλα – Νιούκαστλ. Οι «χωριάτες» έρχονται από τρεις σερί ήττες, τη στιγμή που η Νιούκαστλ κέρδισε τα δύο τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ανεξαρτήτως έδρας η ομάδα του Μπρους παραμένει αήττητη τα τελευταία οκτώ χρόνια και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να μην μας επηρεάσει. Προσωπικά λοιπόν δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω προς το Χ2 στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στη Β Γερμανίας το Ανόβερο θα επιδιώξει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με τον Κενάν Κοτσάκ στον πάγκο του. Ο πρώην τεχνικός της Σαντχάουζεν θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι με τη μέτρια Ντάρμσταντ. Αν δεν υπήρχε αυτή η αλλαγή δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με αυτό το ματς. Τώρα όμως θα δώσω μερικούς… πόντους παραπάνω στους γηπεδούχους. (Από τις υψηλές αποδόσεις, το 1.92 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Γ Γερμανίας η Ντούισμπουργκ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 9-2. Είναι 1η στην βαθμολογία και μέσα στην έδρα της έχει έξι νίκες σε επτά παιχνίδια. Απόψε φιλοξενεί τη Βικτόρια Κολωνίας που συμπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη. Ο άσσος προσφέρεται στο 1.80 από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Στη Β Ιταλίας η αήττητη στην έδρα της Κιέβο, υποδέχεται την ντεφορμέ Βίρτους Έντελα. Η ομάδα της Βερόνας έχει μείνει αρκετά πίσω αλλά σας υπενθυμίζω ότι πριν από την έναρξη της σεζόν θεωρείτο το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Αν θέλει να πετύχει τον στόχο της, τότε παιχνίδια σαν το σημερινό θα πρέπει να τα καθαρίζει είτε εύκολα είτε δύσκολα.

Στη Δανία η Μίντιλαντ (φωτό) σπάει όλα τα ρεκόρ και όλα τα κοντέρ καθώς μακριά από την έδρα της έχει επτά νίκες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 13-2! Σέβομαι την αξιόμαχη Οντένσε, αλλά στην… ξέφρενη κατάσταση που βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι δεν μπορώ να αγνοήσω το διπλό του 1.95 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Μίντιλαντ συνέτριψε την Κοπεγχάγη με σκορ 4-1. Την ίδια μέρα η Οντένσε είχε δεχθεί τέσσερα γκολ από τη Λίνγκμπι…

Στην Αργεντινή η Ροζάριο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία, λογικά θα επιβληθεί την αρνητικής Αλντοσίβι που μακριά από την έδρα της έχει το απόλυτο των… επιτυχιών, με έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Στο Κολόν Σάντα Φε – Εστουδιάντες τέλος, θα ποντάρω στο Χ2. Η Κολόν έχει υποστεί ήδη επτά ήττες σε 12 αγωνιστικές, ενώ η Εστουδιάντες έρχεται από τέσσερις σερί νίκες χωρίς να έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα.

Καλή τύχη. Με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ