ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ… ΚΛΙΜΑ

Καλημέρα. Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στη Λίβερπουλ η οποία μετά από τον τίτλο στην Πρέμιερ χάνει και τον τελικό στο Champions League.

Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα ήρθαν και οι τραυματισμοί του Σαλάχ και του Φιρμίνο να αποτελειώσουν τους βρετανούς. Μόνος του ο Μέσι είναι ικανός να πάρει αυτό το παιχνίδι. Ο Αργεντινός βρίσκεται σε απίστευτη αγωνιστική κατάσταση και αν έχει τα κέφια του θα κάνει για μια ακόμη φορά άνω κάτω την άμυνα που θα στηθεί μπροστά του.

Για μένα υπάρχει value στην απόδοση του διπλού των Καταλανών, αλλά εννοείται πως μετά το 3-0 του πρώτου ματς τα πλέον εύλογα πονταρίσματα είναι το over και το goal – goal… (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον, οπότε θα πάμε σε λίγα και χλιαρά πονταρίσματα. Με τους αγώνες – μπαράζ της Σκωτίας δεν πρόκειται να ασχοληθώ αλλά δεν γίνεται να μην επισημάνω την παράδοση της Κλάιντ που την θέλει να μετρά 5 σερί διπλά στην έδρα του Εδιμβούργου με συντελεστή τερμάτων 2-10.

Για το Κόπα Λιμπερταδόρες η Αλιάνσα Λίμα υποδέχεται την Παλεστίνο και προκειμένου να καταλάβει την 3η θέση του ομίλου θα πρέπει να κερδίσει με πέντε γκολ διαφορά! Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει αλλά τουλάχιστο λογικά θα προσπαθήσει. Είναι υποχρεωμένη να παίξει φουλ επίθεση από το πρώτο ημίχρονο και γι΄αυτό θα παίξω το καλοπληρωμένο over (2.10 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στον πέμπτο όμιλο κρίνεται η πρωτιά στην αναμέτρηση της Νασιονάλ με τη Σέρο Πορτένιο. Θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους κυρίως λόγω έδρας, αλλά και επειδή η Σέρο Πορτένιο έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στο πρωτάθλημα Παραγουάης.

Όσο και αν έψαξα δεν τα κατάφερα να βρω κάτι άλλο για σήμερα. Πιστεύω όμως ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μπορέσουμε μαζί με τον Αλέξανδρο να βρούμε αρκετά σημεία στο Live όπως τα κάναμε και χθες που είχαμε την τύχη να φτάσουμε σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Τα λέμε λοιπόν στην πορεία στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ