ΕΧΟΥΝ… ΠΕΡΑΣΗ ΤΑ 2 DNB!

Καλημέρα. Ξεκινάμε την περιήγησή μας στο κουπόνι από τη Βρετανία…

Στην Πρέμιερ η Σαουθάμπτον είναι μετά από τη Λίβερπουλ η πιο φορμαρισμένη ομάδα καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Οι τρεις από τις τέσσερις αυτές νίκες μάλιστα, ήταν με την Τότεναμ εντός και με τις Τσέλσι και Λέστερ εκτός! Η φόρμα της ομάδας είναι αναμφισβήτητη και από τη στιγμή που η Γουλβς βρίσκεται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, θεωρώ ότι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Τον… ακραίο φαβοριτισμό της Μπράιτον αντιθέτως, δεν μπορώ να τον αντιληφθώ. Η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία και από την αρχή της σεζόν έχει μόλις έξι νίκες σε 22 αγωνιστικές. Με την Άστον Βίλα είχαν συναντηθεί ξανά στο Λιγκ Καπ και η Μπράιτον είχε ηττηθεί με σκορ 1-3. Ο άσσος αυτός δεν είναι για 1.50, αλλά από 2.00 και πάνω!

Ούτε Άρσεναλ παίζω σε αυτές τις χαμηλές αποδόσεις. Καταρχάς είναι τιμωρημένος ο Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος έχει πετύχει τα μισά γκολ της ομάδας! Η Σέφιλντ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 11 παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Σκεφτόμουν να ρισκάρω στο under διότι η Σέφιλντ έχει τα περισσότερα (17) και την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από τη Λίβερπουλ. Από τη στιγμή που δεν παίζε και ο Ομπαμεγιάνγκ για την Άρσεναλ δεν βλέπω να σημειώνονται πολλά γκολ… (1.83 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Τσάμπιονσιπ η Σουόνσι λογικά θα επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην προτελευταία Γουίγκαν που μακριά από την έδρα της έχει εννέα ήττες και μόνο μία νίκη σε 14 αγωνιστικές. Ο άσσος πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 1.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]!

Στο ΚΠΡ – Λιντς θα συνδυάσω το over με το goal – goal διότι τα δεδομένα έχουν ως εξής: Η ΚΠΡ έχει τα περισσότερα εντός έδρας over με 11 στα 14. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση, αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα! Η Λιντς από την άλλη μεριά είναι η κάτοχος της 2ης παραγωγικότερης εκτός έδρας επίθεσης στην Τσάμπιονσιπ!

Στη Λιγκ 1 θα συνδυάσω τις νίκες των φαβορί με τα πολλά γκολ στις αναμετρήσεις Ρόδεραμ – Μπρίστολ Ρόβερς και Μπόλτον – Πόρτσμουθ. Η πρωτοπόρος Ρόδεραμ έχει την καλύτερη επίθεση και φιλοξενεί τη ντεφορμέ Μπριστολ Ρόβερς.

Η Μπόλτον παραμένει ουραγός έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα. Δύσκολα θα μπορέσει να σταθεί όρθια απέναντι στην ισχυρότερη Πόρτσμουθ που διεκδικεί άνοδο.

Φαβορί είναι και η Ίπσουιτς η οποία έχει ήδη επτά διπλά στο ενεργητικό της. Φιλοξενείται από την 21η Τρανμίρ η οποία μετρά μόλις τρεις νίκες σε 12 παιχνίδια στην έδρα της έως τώρα. (1.95 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Για τους… κυνηγούς των εκπλήξεων, υπάρχουν οι αναμετρήσεις Άκρινγκτον – Σάουθεντ και Γουίκομ – Ρότσντεϊλ. Η Άκρινγκτον δεν είναι ομάδα του 1.45. Πριν από την έναρξη της σεζόν θεωρείτο ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και η αλήθεια είναι ότι εξακολουθεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Η Σάουθεντ έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και την έχω ικανή να μην χάσει ούτε απόψε.

Η Γουίκομ έχει περιέλθει σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση καθώς έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 2-12. Φιλοξενεί τη Ρότσντεϊλ που με πέντε διπλά στο ενεργητικό της έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις μετά τη Ρόδεραμ και την Ίπσουιτς στις οποίες αναφερθήκαμε πριν. Καμία σχέση με την πραγματικότητα λοιπόν το 1.60 αυτού του άσσου…

Και στη Λιγκ 2 όμως, θεωρώ ότι οι μπουκ κάνουν λάθος με τις αποδόσεις τους στην αναμέτρηση της Κρου με την Τσέλτεναμ. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και η Τσέλτεναμ έχει υποστεί μόνο δύο ήττες σε 11 ματς μακριά από την έδρα της. Τα επτά γκολ στο παθητικό της, την καθιστούν ως την ομάδα που έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα σε ολόκληρη τη Βρετανία μετά από τη Λίβερπουλ!

Τον άσσο της φορμαρισμένης Νορθάμπτον θα τον συνδυάσω με το over διότι η Μόρκαμ είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (46) γκολ στο πρωτάθλημα. Η Νορθάμπτον από την άλλη μεριά διαθέτει μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Στο Γκρίμσμπι – Έξετερ τέλος, επιλέγω το Χ του ημιχρόνου διότι η Γκρίμσμπι συμπλήρωσε επτά σερί Χ στο ημίχρονο. Ούτως ή άλλως η Έξετερ είναι μια ομάδα που αποδίδει καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο…

Από τη Νάσιοναλ Λιγκ σκέφτομαι να κρατήσω τρεις άσσους οι οποίοι πληρώνουν καλά και θα μπορούσαν να ζητηθούν σε κάποιο σύστημα. Αναφέρομαι στις Μπαρνέτ, Νοτς Κάουντι και Όλντερσοτ. Η φορμαρισμένη Μπαρνέτ υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της, τη ντεφορμέ Ντάγκεναμ που έχει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Ο άσσος είναι ψηλά και πιο συγκεκριμένα στο 1.93 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Νοτς Κάουντι είναι μια από τις ισχυρότερες και πιο φορμαρισμένες  ομάδες στη Νάσιοναλ Λιγκ. Φιλοξενεί την υποδεέστερη Ντόβερ η οποία δέχεται εύκολα το τέρμα.

Η Όλντερσοτ έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά εσχάτως και σήμερα παίζει με την ουραγό Τσορλί η οποία έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις τέσσερις νίκες σε 30 αγωνιστικές και όπως ανέβηκαν έτσι θα… πέσουν. (2.00 ο άσσος της Όλντερσοτ στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στο Γέοβιλ – Χάρτλπουλ τέλος, επιλέγω τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου διότι η Χάρτλπουλ… διαλύεται στο δεύτερο ημίχρονο. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά εννέα γκολ και όλα μπήκαν από την ανάπαυλα και μετά!

Στη Βόρειο Ιρλανδία η Κλίφτονβιλ έχει πετύχει τα περισσότερα (8) διπλά έως τώρα. Απόψε φιλοξενείται από την Καρίκ η οποία συμπλήρωσε 8 ήττες σε 12 παιχνίδια στην έδρα της. Νομίζω ότι ο συνδυασμός του διπλού με το over είναι το μόνο που μπορούμε να επιλέξουμε εδώ.

Φεύγουμε τώρα από την Αγγλία προκειμένου να δούμε και κάποια ακόμα σημεία από την υπόλοιπη Ευρώπη… Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι με Γερμανούς, Ολλανδούς και Βέλγους δεν πρόκειται να ασχοληθώ διότι προέρχονται από αγωνιστική αποχή ενός μήνα. Θα δούμε λοιπόν τι θα κάνουν σήμερα και αύριο και τους… ξαναβλέπουμε από την επόμενη εβδομάδα.

Στην Ιταλία η Λάτσιο προελαύνει! Οι Ρωμαίοι έφτασαν τις 10 σερί νίκες οι οποίες αποτελούν νέο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον όλοι μιλούν ακόμα και για κατάκτηση του τίτλου και με σύμμαχο την παράδοση που είναι 10-3-0 η πρόσφατη, λογικά θα σημειώσουν μία ακόμα νίκη απέναντι στη μέτρια και ασταθή Σαμπντόρια.  Απλά θα συνδυάσουμε τον άσσο με το over διότι η Λάτσιο διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία.

Τόσο η φόρμα όσο και η παράδοση δείχνουν διπλό στην αναμέτρηση της Σασσουόλο με την Τορίνο. Οι γηπεδούχοι μετρούν ήδη πέντε ήττες σε εννέα ματς στην έδρα τους, ενώ έρχονται και από τρεις σερί ήττες. Η Τορίνο (φωτό) έχει τέσσερα διπλά στο ενεργητικό της και διανύει περίοδο φόρμας. Αναφορικά με την παράδοση, οι φιλοξενούμενοι φεύγουν αλώβητοι τα τελευταία 10 χρόνια από την έδρα της Σασσουόλο έχοντας τέσσερα διπλά και έξι ισόπαλα αποτελέσματα! Θα μπορούσαμε να ποντάρουμε λοιπόν στο 2 DNB που δεν πληρώνει και άσχημα. (1.90 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]). Εννοείται βέβαια ότι εξετάζουμε και το over μιας και η Σασσουόλο παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που μέχρι τώρα φέρνει μόνο over στην έδρα της!

Στη Β Ιταλίας η Έμπολι ενισχύθηκε σημαντικά με πολλούς παίκτες πρώτης γραμμής κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Θεωρώ λοιπόν ότι από εδώ και πέρα θα δούμε μια άλλη ομάδα η οποία θα αναρριχηθεί βαθμολογικά και θα διεκδικήσει την άνοδο. Το διπλό απέναντι στη μέτρια Γιούβε Στάμπια πληρώνει 2.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Οι μπουκ φαίνεται ότι λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τους το όνομα και όχι την αγωνιστική κατάσταση των συλλόγων. Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί ο φαβοριτισμός της ουραγού Λιβόρνο απέναντι στη φορμαρισμένη Βίρτους που διεκδικεί άνοδο; Θυμίζω ότι η Λιβόρνο έχει μόλις τρεις νίκες σε 19 αγωνιστικές. Μέσα στην έδρα της μετρά έξι ήττες σε εννέα παιχνίδια και η διοίκηση ψάχνει να πουλήσει την ομάδα. Η Βίρτους Έντελα στηριζόμενη στην πολύ καλή αμυντική της λειτουργία βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Το 2 DNB θα μπορούσε να αποτελέσει μια εύλογη επιλογή εδώ.

Στον 2ο όμιλο της Γ Ιταλίας πιστεύω ότι η Ρέτζιο που έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 20 αγωνιστικές, είναι σε θέση να φύγει νικηφόρα από την έδρα της Ιμολέζε  που μετρά μόλις τρεις νίκες. Οι γηπεδούχοι έχουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση και οι φιλοξενούμενοι την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με τέσσερα μόλις γκολ στο παθητικό τους…

Στην Ισπανία θα εμπιστευτώ τις δύο ομάδες της Μαδρίτης και λόγω φόρμας αλλά κυρίως επειδή ομολογώ ότι επηρεάστηκα από την παράδοση. Η εξαιρετική το τελευταίο διάστημα Ρεάλ, συμπλήρωσε 10 σερί νίκες κόντρα στη Σεβίλλη που παρουσιάζει αστάθεια!

Η πολύ καλή εσχάτως Ατλέτικο κερδίζει συνεχώς στην έδρα της Εϊμπάρ από το 2014 όπου οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κατηγορία. Θυμίζω επίσης ότι η μεν Ατλέτικο έχει υποστεί μόνο μία ήττα φέτος σε εννέα παιχνίδια μακριά από τη Μαδρίτη και ότι η δε Εϊμπάρ έχει ήδη πέντε ήττες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα της. Συνδυαστικά ο άσσος της Ρεάλ με το διπλό της Ατλέτικο αποδίδουν 2.91 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]!…

Στη Β Πορτογαλίας η φόρμα της Εστορίλ και της Ακαδέμικα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές η Εστορίλ υπέστη ισάριθμες ήττες και η Ακαδέμικα πέτυχε ισάριθμες νίκες! Θέλετε και συντελεστή τερμάτων; 2-9 η Εστορίλ και 15-6 η Ακαδέμικα! Άλλο ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε στο 2 DNB μιας και παραδόξως οι μπουκ δίνουν ως πρώτο σημείο τον άσσο.  (Υψηλό το 2.25 της [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Τουρκία η εξαιρετική το τελευταίο διάστημα Μπασάκσεχιρ λογικά θα επικρατήσει της υποδεέστερης Μαλάτιασπορ. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις και πιθανότητες τον τίτλο και συνήθως τέτοια ματς τα «καθαρίζουν».

Στο Μεξικό τέλος, θεωρώ ότι υπάρχει δυσαναλογία αποδόσεων στην αναμέτρηση της Πατσούκα με τη Γουαδαλαχάρα. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται οι πιο ενισχυμένοι μεταγραφικά και δεν πιστεύω ότι θα χάσουν τόσο εύκολα από έναν μέτριο αντίπαλο. Κρατάμε λοιπόν σε ένα ακόμα ματς, το 2 DNB, το οποίο είχε μεγάλη… πέραση σήμερα.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ