ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…

Καλημέρα. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά παιχνίδια. Στη Ρωσία η φόρμα δείχνει διπλό στον αναμέτρηση της Γκρόζνι με την Σότσι. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 19-2! Την περασμένη Παρασκευή μάλιστα, συνέτριψαν με το… αδιανόητο 10-1 (!) την Ροστόφ. Η … ειρωνεία είναι ότι η Ροστόφ είχε προηγηθεί μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης! Φαίνεται ότι τελικά η αλλαγή προπονητή αλλά και οι μεταγραφές την βοήθησαν πάρα πολύ αφού όλο το προηγούμενο διάστημα τα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Η Τέρεκ Γκρόζνι διατηρεί μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα καθώς μετρά μόλις δύο νίκες σε 12 αγωνιστικές. Παραδόξως το διπλό προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ. (2.82 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Κροατία η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ριέκα και την Γκόριτσα είναι αρκετά μεγάλη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεμείνει οριστικά από στόχους, ενώ οι γηπεδούχοι διεκδικούν έξοδο στο Champions League. Θα ποντάρω λοιπόν στον άσσο της Ριέκα γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά…

Στη Δανία η Άαλμποργκ δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα Play off και πιστεύω ότι ούτε απόψε θα ασχοληθεί στο ματς κόντρα στην Άαρχους. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία και διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από τη στιγμή που η Άαλμποργκ δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως, θα ποντάρω στην ισχυρή έδρα της Άαρχους…

Στην Βουλγαρία η Μπίστριτσα των 23 (!) ηττών σε 27 παιχνίδια, δεν μπορεί να δυσκολέψει την Τσάρσκο Σέλο, οπότε θα συνδυάσω το διπλό με το over μιας και οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στην Σλοβενία η ουραγός και καταδικασμένη Ρουντάρ, παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη μετά από 29 αγωνιστικές! Παρουσιάζεται λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία στην προτελευταία Τριγκλάβ να πάρει τη νίκη και να εξακολουθεί να ελπίζει στη σωτηρία της. Επειδή πάντως οι δύο αυτές ομάδες διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες στην Σλοβενία θα συνδυάσω το διπλό με τα πολλά γκολ και το over.

Στην Πορτογαλία ποντάρεται και πέφτει η απόδοση του διπλού στην αναμέτρηση Μπελενένσες – Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, ουσιαστικά έχουν ξεμείνει από στόχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν για την έξοδό τους στην Ευρώπη. Η Μπελενένσες διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στην Πορτογαλία, και η Σπόρτινγκ διατηρεί πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια εκεί μέσα. Πιο συγκεκριμένα πέρσι συμπλήρωσε 7 διπλά και ένα Χ στις 8 πιο πρόσφατες επισκέψεις της. θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι πέρσι την είχε συντρίψει με το απίστευτο 1-8!

Στην Ισπανία τέλος, η Σεβίλλη εξακολουθεί να διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες έξοδο στο Champions League. Απόψε υποδέχεται την υποδεέστερη Βαγιαδολίδ, η οποία σιγά σιγά ξεμένει από κίνητρο. Φέτος η Σεβίλλη είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και δεν πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό μας επιφυλάσσει εκπλήξεις…

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση. H [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για περισσότερα από 5.000 αθλητικά γεγονότα την εβδομάδα σε πάνω από 60 αθλήματα για όλα τα online αθλητικά στοιχήματα και με πληθώρα προσφορών live παιχνιδιών.

21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ