ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Καλημέρα. Το ελληνικό ματς της Σούπερ Λιγκ που διεξάγεται σήμερα, είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΣ και τη Λαμία. Οι Γιαννιώτες δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, οπότε μπορούν να αφοσιωθούν πλήρως στον αγώνα – ρεβάνς του 1-1 για τα ημιτελικά του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η νίκη της Λάρισας επί του Ατρομήτου άλλαξε λίγο τα πράγματα στη βαθμολογία, καθώς πλέον κινδυνεύει και η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας όμως, τις τελευταίες επτά αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό. Τα Γιάννενα δεν έχουν καμία σπουδαία έδρα και θα ποντάρω περισσότερο στο κίνητρο των φιλοξενούμενων καθώς και στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ασχολούνται με το κύπελλο αυτή την περίοδο. Είμαι ανάμεσα στο Χ2 και το 2 DNB.

Στην Τουρκία τώρα, όπως έχουμε πει δεκάδες φορές, η φετινή μάχη για τον τίτλο είναι πολύ μεγάλη και ειδικά οι εντός έδρας γκέλες δεν επιτρέπονται απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους. Η Φενέρ σήμερα θα πάρει τη ρεβάνς για την ήττα της στον πρώτο γύρο από τη Γκαζιάντεπ με σκορ 3-1…

Στην Β Ρωσίας η Κρίλια προπορεύεται και σήμερα είναι έτοιμη για μια ακόμα νίκη απέναντι στην μέτρια Βόλγκαρ η οποία έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους καθώς απέχει 14 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού και 12 από τα play off ανόδου. Η Κρίλια έχει ήδη 9 διπλά στο ενεργητικό της και σήμερα θα πάει για το δέκατο…

Στη Β Ολλανδίας η Αλμίρε Σίτι που διεκδικεί την απευθείας άνοδο, υποδέχεται στην ισχυρότατη έδρα της, την βαθμολογικά αδιάφορη Τέλσταρ. Θα πάω στον άσσο μιας ομάδας που είναι και καλύτερη και έχει και το κίνητρο.

Στην Ισπανία τέλος, αν και ομολογώ ότι με προβλημάτισε η αρνητική παράδοση της Σεβίλλη στο Βίγκο, σήμερα σκέφτομαι να ρισκάρω στο διπλό μιας ομάδας που ακόμα διατηρεί ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου. Φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει ήδη επτά διπλά και η Θέλτα δεν κυνηγά κάτι αυτή τη στιγμή. Η απόδοση του διπλού πέφτει από χθες σε όλους τους μπουκ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2.05 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ