ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ… ΜΙΛΗΣΟΥΝ!

Καλημέρα. Σήμερα ρίχνονται στη μάχη τα δύο από τα τέσσερα (βάσει των μπουκ) μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Γερμανία παίζει στη Μόσχα με το Μεξικό και η Βραζιλία κοντράρεται με την Ελβετία στο Ροστόφ. Τι να πω τώρα εγώ για αυτές τις δύο τεράστιες ομάδες; Το μόνο που μπορώ να επισημάνω για τους Γερμανούς, είναι ότι συγκριτικά με άλλες εποχές, αυτή τη φορά δεν έχουν τις πολύ μεγάλες προσωπικότητες στην ενδεκάδα τους.

Θα θυμάστε ασφαλώς, ότι στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας υπήρχαν παίκτες όπως ο Ποντόλσκι, ο Σβαϊνστάιγκερ και ο Κλόζε. Τώρα οι μόνες μεγάλες φυσιογνωμίες που ουσιαστικά έχουν απομείνει από το μεγάλη αυτή σχολή, είναι ο Μίλερ και ο Νόιερ. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι παίκτες όπως ο Μπόατεγκ, ο Κεντίρα, ο Ντράξλερ, ο Κροος, ο Οζίλ και οι υπόλοιποι δεν είναι και αυτοί σπουδαίοι, ή ότι δεν είναι ικανοί να φέρουν νίκες στην ομάδα…

Όσο για το Μεξικό, δεν ήταν ιδιαίτερα καλό στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, καθώς αποδείχτηκε ότι δυσκολεύεται αρκετά στο να δημιουργήσει φάσεις και να φτάσει στο τέρμα. Ο Οσόριο θα προσπαθήσει να καλύψει τα νώτα του, αλλά αργά ή γρήγορά τα «πάντσερ» θα σκοράρουν. Σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό με τη λογική ότι το Μεξικό θα μπορέσει να κρατήσει πίσω στα πρώτα 45 λεπτά. Παραπάνω όμως πολύ δύσκολα θα αντέξει… (4.10 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Βραζιλία παίζει με την Ελβετία που έχει το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών. Η ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς απαρτίζεται από καλούς και έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται σε κορυφαίες ομάδες. Μπορούν όμως αυτοί να ανταγωνιστούν τον Νεϊμάρ, τον Κουτίνιο, τον Μαρσέλο και τους υπόλοιπους; Λογικά όχι… Οι Βραζιλιάνοι θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν νικηφόρα σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός του άσσου με το over έχει λογική και τύχη, διότι η Ελβετία εν αντιθέσει με το Μεξικό δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω… (2.15 στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”])

Το τρίτο ματς της ημέρας διεξάγεται στις 15.00 ώρα Ελλάδας στη Σαμάρα, όπου η Κόστα Ρίκα παίζει με τη Σερβία. Η ομάδα του Ραμίρες δεν νομίζω ότι έχει τύχη σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο και δεν πρόκειται να σταθώ στην πολύ καλή παρουσία που είχε στο προηγούμενο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Οι Σέρβοι μπορεί να μην… σφύζουν από ταλέντο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχονται από την μεγάλη πρώην Γιουγκοσλαβική σχολή. Ο Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ λογικά δεν θα αγωνιστεί βασικός, αλλά υπάρχουν άλλοι παίκτες όπως ο Μιλίνκοβιτς της Λάτσιο, ο Μάτιτς της Μάντσεστερ και ο Μίτροβιτς της Φούλαμ που μπορούν να βρουν τα δίχτυα του Νάβας.

Διάβασα πάντως, μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία στη KING BET που ομολογώ ότι δεν τη γνώριζα… Η Σερβία είναι η πιο ψηλή ομάδα του Μουντιάλ καθώς ο μέσος όρος ύψους των παικτών της είναι το 1.87! Αυτό είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο για οποιαδήποτε ομάδα καθώς θυμίζει περισσότερο μπάσκετ παρά ποδόσφαιρο. Πού μπορεί να μας χρησιμεύσει αυτή η πληροφορία; Όταν η ενδεκάδα σου απαρτίζεται από τόσο ψηλά κορμιά, τότε θεωρώ ότι είναι αρκετά πιθανό να σκοράρεις σε κόρνερ. Αν θέλετε λοιπόν να πάρουμε όλοι μαζί ένα ρίσκο, ας ποντάρουμε στο ειδικό στοίχημα ότι οι Σέρβοι θα ανοίξουν πρώτοι το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ! (5.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] να ανοίξει το σκορ οποιαδήποτε ομάδα με κεφαλιά)

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας.

Στην Β Σουηδίας η πρωτοπόρος Φάλκενμπεργκ, δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της! Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Γιόνσεπινγκ που μέσα στο γήπεδό της, έχει κερδίσει μόνο την προτελευταία Φρέι με 1-0. Σημειώστε επίσης, ότι η μεν Φάλκενμπεργκ διατηρεί την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα και η δε Γιόνσεπινγκ τη χειρότερη εντός.

Για να καταλάβετε τι εννοώ, οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι 15 μακριά από αυτήν! Όλοι οι αριθμοί λοιπόν μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η καλή παράδοση της Φάλκενμπεργκ μπορεί να συνεχιστεί. (2.55 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Νορβηγίας η Μιοντάλεν έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με τέσσερις νίκες σε έξι παιχνίδια. Διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα, αφού έχει δεχθεί μόλις έξι γκολ σε 12 αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Λεβάνγκερ η οποία έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. (2.00 το διπλό στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Η ουραγός Φλόρο αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την ανώτερη Γιέρβ. Σημειώστε ότι η Φλόρο διατηρεί τόσο τη χειρότερη άμυνα όσο και την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία…

Εκεί πάντως που θεωρώ ότι οι μπουκ έχουν προβεί σε λάθος στην απόδοση, είναι στο 1.80 της Στρόμεν. Εξαιρετικά χαμηλή τιμή για την ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (8) ήττες στο πρωτάθλημα. Φιλοξενεί την Τρομσντάλεν που έρχεται από τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια…

Στη Λευκορωσία η πρωτοπόρος Μπάτε Μπορίσοφ προσφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές απέναντι στην πολύ καλή φέτος Νέμαν. Θα προτιμήσω το under, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έχουν έξι στα έξι στην έδρα τους και οι δε φιλοξενούμενοι διατηρούν την καλύτερη άμυνα, έχοντας μόλις τέσσερα γκολ στο παθητικό τους.

Τον εύλογο άσσο της Τορπέντο Ζοντίνο θεωρώ ότι μπορούμε να τον συνδυάσουμε με το no – goal καθώς η Ντνιέπρ δυσκολεύεται πολύ στην επίτευξη του τέρματος. Πάντως και εδώ έχει τύχη το under, αφού οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα τους με συντελεστή τερμάτων 7-1!

Στη Σιγκαπούρη αντιθέτως, η Χομ Γιουνάιτεντ μετρά μόνο over έως τώρα. Έχει 10 στα 10 και σήμερα υποδέχεται την Γκίλανγκ που μετρά 5 στα 6 over εκτός έδρας. Οι δύο αυτές ομάδες διαθέτουν τις χειρότερες άμυνες και αν τυχόν ανοίξει νωρίς το σκορ το ματς θα μετατραπεί σε ροντέο…

Στη Γεωργία τέλος, η Λοκομοτίβ Τιφλίδας που είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Σιόνι που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη εντός. Το timing ευνοεί ξεκάθαρα τους φιλοξενούμενους…

Καλή τύχη… Και θα τα πούμε στην πορεία της ημέρας μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. όπου χθες περάσαμε μαζί με τον Αλέξανδρο πάρα πολλά σημεία.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Βραζιλία – Ελβετία με επιστροφή στοιχήματος*

Τώρα το παιχνίδι… αποκτά άλλο επίπεδο στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] με πριμ 5%* και επιστροφή* στο Μουντιάλ!

Η Βραζιλία ψάχνει την εξιλέωση από το… κάζο του 2014 και η Γερμανία το repeat. Αμφότερες ξεκινούν απόψε την προσπάθειά τους στο Μουντιάλ, κόντρα σε Ελβετία και Μεξικό αντίστοιχα.

Όλοι οι αγώνες με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα!

Πρεμιέρα με όνειρα για τη σελεσάο που θέλει να αφήσει πίσω την τετραετία που προηγήθηκε! Βραζιλία – Ελβετία  με επιστροφή στοιχήματος, αν o Νέιμαρ σημειώσει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ