ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ…

Καλημέρα. Απόψε διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός των play off ανόδου στην Ισπανία. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Αλμπαθέτε. Στην κανονική περίοδο η Μαγιόρκα ηττήθηκε με σκορ 1-3 και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Αλμπαθέτε (φωτό) ήταν η ομάδα που πέτυχε τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (10) στην κατηγορία. Δεν είμαι διατεθειμένος λοιπόν να την κοντράρω σε τιμές αουτσάιντερ από τη στιγμή που έχει αποδείξει ότι δεν… καταλαβαίνει από έδρες.

Συνήθως στα μπαράζ οι ομάδες είναι προσεκτικές και ιδιαίτερα επιφυλακτικές στις κινήσεις τους. Το πιο εύλογο στοίχημα λοιπόν σε αυτά τα παιχνίδια –  το οποίο συνήθως επιβεβαιώνεται –  είναι είτε το Χ του ημίχρονου είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Τα πρόσφατα αποτελέσματά τους ενισχύουν αυτές τις επιλογές, καθώς η Μαγιόρκα φέρνει 0-0 ημίχρονο για τέσσερα σερί παιχνίδια! Η δε Αλμπαθέτε τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές δέχθηκε συνολικά έξι γκολ! Τα πέντε από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο 45λεπτο. Το Χ και πιο συγκεκριμένα το 0-0 του ημιχρόνου, το βρίσκουμε στο 2.45 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Στη Β Ισλανδίας η ιστορική Φραμ αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Απόψε υποδέχεται την υποδεέστερη Γκρότα που δέχεται εύκολα το τέρμα. Η Φραμ έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς στις λίγες μεταξύ τους αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια, μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία και στις δύο έδρες…

Στη Βραζιλία η πρωτοπόρος Παλμέιρας προέρχεται από οκτώ συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις! Στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της έχει 4 στα 4 με συντελεστή τερμάτων 10-0! Σήμερα υποδέχεται την ουραγό Αβάι που παραμένει η μοναδική χωρίς «τρίποντο». Έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ από την αρχή της σεζόν και μετά από όλα αυτά το μόνο στοίχημα που μπορούμε να επιλέξουμε είναι ο συνδυασμός του άσσου με το no – goal.

Η Σάο Πάολο τέλος, είναι… «μανούλα» στις ισοπαλίες, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Απόψε θα διεκδικήσει μια ακόμα στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει καθώς διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Όποιος λοιπόν επιθυμεί να ρισκάρει στην ισοπαλία, εάν περάσει, θα την… πληρωθεί στο 3.22 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Πρόκειται για την υψηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί!

Καλή τύχη και τα λέμε στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ