ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Καλημέρα. Πρόγραμμα χωρίς ενδιαφέρον και χωρίς προοπτική είναι το σημερινό πρόγραμμα καθώς δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας στοιχειωδώς σοβαρός παίκτης του στοιχήματος που να αρέσκεται να επενδύει τα χρήματά του σε θεσμούς όπως είναι το κύπελλο Δανίας και το Λιγκ Καπ Ρουμανίας…

Θα πούμε κάποια πράγματα βέβαια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας υποχρεώνει κανείς από την θεωρία να περάσουμε στην πράξη…

Στο κύπελλο Δανίας οι δύο αποψινοί φιλοξενούμενοι δικαίως προβάλλονται ως τα φαβορί. Η Χόμπρο φιλοξενείται από την Βεντισέλ, η οποία έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα της Β Δανίας. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα και στο πρωτάθλημα και η Χόμπρο συνέτριψε την Βεντισέλ με σκορ 4-0. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλό ρόστερ και προβάλλονται ως το φαβορί για την άνοδο. Οι γηπεδούχοι αντιθέτως αντιμετωπίζουν δυσκολίες τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα μέχρι στιγμής.

Η Οντένσε υπερέχει και ποιοτικά και… μιας κατηγορίας της Βέιλε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως επειδή το διπλό βρίσκεται χαμηλά θα προτιμούσα το over το οποίο πληρώνει καλύτερα. Η Οντένσε είναι από τη φύση της επιθετική ομάδα και είναι η μοναδική στο πρωτάθλημα της πρώτης Δανίας που μέχρι στιγμής έχει μόνο over στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Στο πολλά γκολ θα πήγαινα και στον αγώνα της Σούντουβα με την Ζαλγκίρις για το πρωτάθλημα Λιθουανίας. Εδώ θα μπορούσαμε να κάνουμε και έναν συνδυασμό του διπλού με το over καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε απίστευτη αγωνιστική κατάσταση. Συμπλήρωσαν 9 συνεχόμενες νίκες, παραμένουν για 13 ματς αήττητοι και σκορπάνε τις τριάρες και τις τεσσάρες τη μία μετά από την άλλη.

Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ υπάρχει μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες επίσης φέρνουν πολλά over. Αναφέρομαι στο ντέρμπι της Δύσης ανάμεσα στο Σολτ Λέικ και το Λος Άντζελες. Οι δύο αυτές ομάδες σκοράρουν πολύ εύκολα, αλλά από την άλλη μεριά η Σολτ Λέικ έχει αμυντικά προβλήματα. Έχει δεχτεί 37 γκολ σε 27 παιχνίδια και αυτή είναι η τρίτη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο το Λος Άντζελες είχε επικρατήσει με σκορ 5-2 ενώ παραδοσιακά έρχονται πολλά over στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Για το κύπελλο Κολομβίας η Πατριώτας υποδέχεται την Ατλέτικο Νασιονάλ και καλείται να ανατρέψει τος εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα. Λογικά δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρει, αλλά δεν έχει να χάσει και τίποτα με το να προσπαθήσει. Αναμένω λοιπόν ένα επιθετικό παιχνίδι εκ μέρους της το οποίο μπορεί να καταλήξει σε αρκετά εκατέρωθεν γκολ.

Η αναμέτρηση της Ατλέτικο Ουίλα με την Ατλέτικο Τζούνιορ θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Τολίμα. Αυτό είναι κάτι που σαφώς ευνοεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι και καλύτερη ομάδα έχουν και πολύ καλή παράδοση απέναντι στην αποψινή τους αντίπαλο.

Στη Βραζιλία τέλος, σήμερα διεξάγονται δύο μεγάλα τοπικά ντέρμπι. Το ένα είναι το Μποταφόγκο – Φουμινένσε και το άλλο το Παλμέιρας – Σάο Πάολο. Στο πρώτο ματς δίνω πρώτη τύχη στο Χ και στο under. Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και έχουν καλή παράδοση ισοπαλιών στα μεταξύ τους παιχνίδια (5 Χ στα 7 πιο πρόσφατα).

Στο Παλμέιρας – Σάο Πάολο δίνω πρώτη τύχη στους γηπεδούχους οι οποίοι παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Σάο Πάολο έχει πολλά προβλήματα να επιλύσει και οι οπαδοί της έχουν… βαρεθεί να στέλνουν τελεσίγραφα κάθε αγωνιστική. Οι παίκτες της ομάδας τους όμως φαίνεται ότι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, καθώς δείχνουν να μην παίρνουν ούτε με το καλό, αλλά ούτε με το κακό. Η επιθετική δυστοκία δεν λέει να σταματήσει και ήδη η φετινή χρονιά φαίνεται ότι έχει χαθεί οριστικά για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα των under στην κατηγορία, είναι η Ατλέτικο Παραναένσε, η οποία συμπλήρωσε 16 στα 22. Διατηρεί την καλύτερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη χειρότερη επίθεση των 16 ομάδων που βρίσκονται πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σήμερα φιλοξενείται από τη Φιγκειρένσε η οποία έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα μετά από αυτήν την ουραγού Αμέρικα Μινέιρο. Μέσα στο γήπεδό της έχει 8 under σε 11 παιχνίδια. Τόσο το under 2.5 γκολ όσο και το Χ του ημιχρόνου, φαντάζουν αρκετά πιθανά σε αυτή την αναμέτρηση.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ