ΕΞ’ ΑΝΑΓΚΗΣ… ΒΡΕΤΑΝΟΙ!

Καλημέρα. Ελλείψει των μεγάλων πρωταθλημάτων λόγω των εθνικών ομάδων, είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια των μικρότερων κατηγοριών που διεξάγονται σήμερα. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας από τις αγγλικές κατηγορίες που θα τις δούμε μία προς μία…

ΛΙΓΚ 1

Η Γουίγκαν είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις, καθώς συμπλήρωσε 12 διπλά σε 17 παιχνίδια! Διατηρεί και την παραγωγικότερη επίθεση με 39 γκολ στο ενεργητικό της. Δεν νομίζω λοιπόν ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την ουραγό Μπέρι. Επειδή όμως το διπλό βρίσκεται χαμηλά, αναγκαστικά θα συνδυαστεί με το over… (2.75 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Σριούσμπερι διεκδικεί άνοδο και μέσα στο γήπεδό της είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Έχει δεχθεί μάλιστα μόλις 10 γκολ και αυτή αποτελεί την δεύτερη καλύτερη επίδοση στις μικρές κατηγορίες στη Βρετανία. Απόψε φιλοξενεί τη μέτρια Γουίμπλεντον και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. (1.80 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Μπράντφορντ δεν νοείται να προβάλλεται ως φαβορί διότι παραμένει η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας! Συμπλήρωσε οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια και η αγωνιστική της κατηφόρα δεν έχει τελειωμό! Παρά το γεγονός μάλιστα ότι βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη έδρα μετά από τη Νορθάμπτον καθώς έχει υποστεί εννιά ήττες σε 17 αγωνιστικές. Σήμερα αντιμετωπίζει τη Τζίλιγχαμ που δεν… καταλαβαίνει από έδρες. Έχει ήδη οκτώ διπλά στο ενεργητικό της και κακώς την υποτιμούν οι μπουκ.

Βλέπω με καλή… διάθεση πάντως και τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς η Μπράντφορντ συμπλήρωσε οκτώ σερί παιχνίδια που δεν σκόραρε στα πρώτα 45 λεπτά. Παρόμοιων επιδόσεων είναι και η Τζίλιγχαμ, καθώς τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές σκοράρει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο…

Τα πιο πολλά γκολ του δευτέρου ημιχρόνου επέλεξα και για τον αγώνα της Σκάνθορπ με τη Ρότσντεϊλ. Οι γηπεδούχοι συνήθως ανεβάζουν απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο, ενώ η Ρότσντεϊλ συνηθίζει να κρατά απαραβίαστη την εστία της μέχρι το ημίχρονο. Για την ακρίβεια από τα τελευταία 10 γκολ που δέχθηκε στο πρωτάθλημα, μόλις το ένα από αυτά σημειώθηκε στα πρώτα 45 λεπτά…

Η Πιτέρμπορο και η Μπρίστολ Ρόβερς είναι ομάδες των over καθώς παίζουν πολύ επιθετικά. Σήμερα κοντράρονται μεταξύ τους και θα επιλέξω τα πολλά γκολ.

Η Τσάρλτον αντιθέτως, δεν συνηθίζει να ανοίγεται. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές δέχθηκε μόνο ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος αυτών των οκτώ αναμετρήσεων όμως, το παθητικό της, έγραψε 12 τέρματα. Σήμερα αντιμετωπίζει την Πλίμουθ που διατηρεί την τρίτη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα. Κρατάμε και εδώ λοιπόν, είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Ειδικά για αυτό το ματς πάντως, έχω αντιρρήσεις και για τις αποδόσεις, καθώς αυτή την περίοδο η Πλίμουθ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους λονδρέζους που έχουν αγωνιστικά και διοικητικά προβλήματα. Ο Ρόμπινσον παραιτήθηκε, ανέλαβαν υπηρεσιακοί και οι οπαδοί έχουν φτάσει στα όριά τους. Δεν είναι αυτό το ματς για δυάρι στον άσσο και τριάρι στο διπλό…

ΛΙΓΚ 2

Το πρόγραμμα δεν ευνοεί για ποντάρισμα και τα μόνα που θα κρατήσω είναι ο άσσος της Κόβεντρι και το διπλό της Μάνσφιλντ. Η πρώτη ξαναβρήκε τη φόρμα της και υποδέχεται τη ντεφορμέ Γκρίμσμπι που συμπλήρωσε 17 σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο! Η δε Μάνσφιλντ φιλοξενείται από την Φόρεστ Γκριν που έρχεται από τρεις σερί ήττες. Οι γηπεδούχοι κατέχουν μια από τις χειρότερες έδρες, αφού έχουν υποστεί εννέα ήττες σε 19 παιχνίδια. Διατηρούν μάλιστα και τη χειρότερη άμυνα. Η Μάνσφιλντ αντιθέτως, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 38 γκολ παθητικό.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

Δανείζομαι κάποια από τα σημεία που ανέλυσα στην KING BET που κυκλοφορεί…

Μετά και από την εντός έδρας ήττα από τη Μπάροου, η σεζόν έλαβε τέλος οριστικά για την Μεϊντενχεντ, καθώς εβρισκόμενη ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, περιμένει υπομονετικά να τελειώσει το πρωτάθλημα και να ξεκινήσουν οι διακοπές. Η Έμπσφλιτ αντιθέτως, θα κυνηγήσει τη διάκριση μέσω της εισόδου της, στα μπαράζ ανόδου που είναι ο αποκλειστικός της στόχος. Η ομάδα που άλλαξε ονομασία μόλις πριν από δέκα χρόνια, λόγω του νέου σιδηροδρομικού σταθμού (!) της πόλης, διανύει περίοδο αγωνιστικής ανόδου και προόδου, αφού συμπλήρωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Είναι αρκετά σοβαρή και αποτελεσματική στην έδρα της και σήμερα θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα μετά από την ουραγό Γκίσελι. Θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους λοιπόν, λόγω φόρμας και κινήτρου…

Η Ντόβερ είναι μία ομάδα που… σέβομαι και υπολήπτομαι. Διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και μακριά από το γήπεδό της έχει υποστεί μόλις τέσσερις ήττες σε 18 παιχνίδια! Το περασμένο Σάββατο νίκησε την πρωτοπόρο Μάκλσφιλντ με σκορ 2-0, ενώ διατηρεί και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Νάσιοναλ Λιγκ. Η Μπάροου αντιθέτως, παλεύει για την παραμονή. Μέσα στην έδρα της κερδίζει μια φορά στο… τρίμηνο, ενώ διαθέτει και μία από τις χειρότερες επιθέσεις. Πέρσι η Ντόβερ πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα και θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο θα επαναλάβει και φέτος… (2.50 το διπλό στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Ρέξαμ παραμένει η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στο πρωτάθλημα, καθώς έχει υποστεί μόλις έξι, μετά από 38 αγωνιστικές! Μέσα στην Ουαλία έχει μόνο μία ήττα σε 19 παιχνίδια! Για πρώτη και τελευταία φορά φέτος, έχασε την 1η αγωνιστική από την πρωτοπόρο Μάκλσφιλντ! Γενικότερα διατηρεί ένα αήττητο 14 αγωνιστικών και αυτό το οφείλει κυρίως στην άμυνά της που είναι η καλύτερη της Νάσιοναλ Λιγκ. Απέναντι στην ανεβασμένη μεν, υποδεέστερη δε, Μέιντστοουν, είναι το  φαβορί…

Ο υποβιβασμός της Γκίσελι έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί, καθώς η ομάδα απέχει 14 ολόκληρους βαθμούς από τη σωτηρία της. Σε οκτώ αγωνιστικές αυτή τη διαφορά δεν θα μπορούσε να τη καλύψει ούτε η Μάντσεστερ Σίτι… Η άμυνά της είναι η χειρότερη στην κατηγορία, ενώ έρχεται από δέκα ήττες σε 13 παιχνίδια. Συμπλήρωσε μάλιστα και επτά σερί εκτός έδρας ήττες, με συντελεστή τερμάτων 6-20. Η Τορκί παλεύει για την παραμονή της και αν δεν πάρει αυτό το ματς, θα θεωρηθεί βέβαιο, ότι του χρόνου θα πάει να κάνει… παρέα στη Γκίσελι. Αν και δεν συνηθίζω να ποντάρω σε συλλόγους με αρνητικό… ισοζύγιο, πιστεύω ότι οι παίκτες των γηπεδούχων θα επιδείξουν υπερβάλλοντα ζήλο για να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ελπίζω να μη με διαψεύσουν… (1.83 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στον αγώνα της Τρανμίρ με την Ίστλιχ, θεωρώ ότι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή, είναι ο συνδυασμός του άσου με τα πολλά τέρματα… Καταρχάς, η Τρανμίρ είναι η ομάδα που έχει πετύχει τις περισσότερες (12) εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Διαθέτει μάλιστα και την παραγωγικότερη επίθεση, καθώς μέσα στο σπίτι της, έχει πετύχει 37 γκολ σε 18 αγωνιστικές. Μέσο όρο δηλαδή, κάτι παραπάνω από δύο ανά αναμέτρηση. Εννοείται ότι ο μοναδικός και αποκλειστικός στόχος για την ομάδα από το Λίβερπουλ, είναι η απευθείας άνοδος!

Σήμερα υποδέχεται την Ιστλιχ που ενώ ξεκίνησε τη σεζόν… ορεξάτη και με φιλοδοξίες, λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος, έχει ξεμείνει από στόχους. Το βασικό πρόβλημα των «σπίτφαϊερς» εντοπίζεται στην άμυνα, αφού έχει δεχθεί 58 τέρματα. Η Ιστλιχ παραμένει χωρίς «τρίποντο» για έξι συνεχόμενα παιχνίδια και λογικά θα χρειαστεί να περιμένει κι άλλο προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες. Βάσει των έως τώρα επιδόσεις των δύο αντιπάλων λοιπόν, οδηγούμαστε στην επιλογή του συνδυασμού του άσου με το over…

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας δεν νομίζω ότι αξίζει ο τίτλος του φαβορί στην ασταθή Νταντί που εδώ και δυόμισι μήνες κατάφερε να κερδίσει μόνο την Κουίν Οφ Σάουθ. Η Ντανφέρμλιν είναι ανεβασμένη, επικίνδυνη και δέχεται πάρα πολύ δύσκολα το τέρμα. Σημειώστε επίσης ότι η Ντανφέρμλιν κρατά απαραβίαστη την εστία της σε πρώτο ημίχρονο για έξι συνεχόμενα παιχνίδια…

Στη Λιγκ 1 αρχικά κρατάω το over στο Άλμπιον Ρόβερς – Αλόα. Οι γηπεδούχοι που έχουν τη χειρότερη άμυνα, μετρούν 23 over σε 29 αγωνιστικές. Η δε Αλόα έρχεται από πέντε σερί over.

Η Άρμπροουθ λογικά θα επικρατήσει της ντεφορμέ Στρανράερ που έρχεται από έξι ήττες σε επτά παιχνίδια. Το τελευταίο διάστημα δέχεται πάρα πολλά γκολ και τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως… αστεία. Να συμπληρώσουμε επίσης ότι φέτος η Άρμπροουθ συνέτριψε δύο φορές τη Στρανράερ μέσα στο σπίτι της, με σκορ 1-4 και 2-6! Μαζί με τον άσσο λοιπόν μπορούμε να δούμε και το over. (2.25 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στον συνδυασμό του άσσου με το over θα προχωρήσουμε και στον αγώνα της Έιρ με τη Κουίνς Παρκ. Σας θυμίζω ότι η Έιρ διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση σε ολόκληρη τη Σκωτία! Μέσα στην έδρα της συμπλήρωσε 14 over σε 15 παιχνίδια και η ευάλωτη άμυνα της ουραγού Κουίνς Παρκ αναμένεται να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα.

Στη Λιγκ 2 οι επιδόσεις της Ανάν το τελευταίο διάστημα, μου τράβηξαν την προσοχή. Αν δούμε τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, θα διαπιστώσουμε ότι ο συντελεστής τερμάτων της βρίσκεται στο 9-12. Ξέρετε ποιος είναι ο αντίστοιχος των πρώτων ημιχρόνων; 0-3!

Από τα συνολικά 21 γκολ δηλαδή, μόλις τα τρία σημειώθηκαν σε πρώτο ημίχρονο! Σήμερα παίζει με την Πίτερχεντ  που σπανίως δέχεται γκολ πριν από την ανάπαυλα. Εκτός από τον εύλογο άσσο λοιπόν – καθώς η Πίτερχεντ είναι ανώτερη – θεωρώ ότι μπορούμε να οδηγηθούμε και στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. (1.95 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Γ Γερμανίας η Φορτούνα Κολωνίας που διεκδικεί άνοδο, θα επιδιώξει να ρεφάρει άμεσα την εντός έδρας ήττα της από τη Σόνενχοφ. Μπορεί να τα καταφέρει διότι παίζει με την ουραγό Έρφουρτ η οποία ουσιαστικά έχει ήδη υποβιβαστεί. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική κατηφόρα των γηπεδούχων, αλλά κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που κοντεύουν να διαλύσουν το σύλλογο. Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η Βέχεν που μετρά και τα περισσότερα (7) διπλά στην κατηγορία. Έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα, ενώ έρχεται και από τέσσερις σερί νίκες. Σήμερα φιλοξενείται από τη βαθμολογικά αδιάφορη Μέπεν και ελπίζω το κίνητρο των γηπεδούχων να τους οδηγήσει σε μια καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με νίκη.

Στη Β Ισπανίας η Αλμπαθέτε από εκεί που έως πριν από ενάμισι μήνα κινδύνευε με υποβιβασμό, τώρα πλέον αρχίζει να έχει βλέψεις ακόμα και για είσοδο στα play off ανόδου. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σήμερα θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Κουλτουράλ που συμπλήρωσε 6 ήττες σε 7 παιχνίδια. Μακριά από το γήπεδό της μετρά μόλις μια νίκη σε 15 αγωνιστικές και λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα…

Το ντέρμπι της ημέρας δεν είναι άλλο από το Σπόρτινγκ Χιχόν – Βαγιεκάνο αφού πρόκειται για δύο πολύ δυνατές ομάδες που διεκδικούν άνοδο. Δεν ξέρω ποια θα είναι η τελική έκβαση του αγώνα, αλλά προσωπικά είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου. Στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων δέχθηκαν μόλις ένα. Επαναλαμβάνω ότι είναι μεγάλο ντέρμπι και λογικά οι προπονητές τους θα δώσουν προσοχή και έμφαση στην άμυνα.

Στη Β Ολλανδίας ο συντελεστής τερμάτων της Βααλβάικ στα πρώτα ημίχρονα των τελευταίων έξι αγωνιστικών είναι 0-1! Αυτή είναι μια σπάνια επίδοση όχι μόνο για το ολλανδικό πρωτάθλημα που τα γκολ μπαίνουν βροχή, αλλά για οποιοδήποτε πρωτάθλημα της Ευρώπης! Σήμερα φιλοξενείται από την Τέλσταρ που και αυτή τον τελευταίο καιρό πετυχαίνει και δέχεται γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατάω λοιπόν τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου.

Στην Κολομβία η Σάντα Φε αποτελεί σαφώς μεγαλύτερο όνομα από την ουραγό Τσίκο που παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως έρχονται από 4 νίκες σε 6 παιχνίδια. Η Σάντα Φε έχει και την παράδοση με το μέρος της αφού από το 2013 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, παίρνει μόνο διπλά εκεί μέσα…

Στον αγώνα της Πάστο με την Αμέρικα Ντε Κάλι βρίσκω από λανθασμένες έως και… ανάποδες τις αποδόσεις, καθώς για μένα το φαβορί δεν είναι οι γηπεδούχοι αλλά οι φιλοξενούμενοι. Η Πάστο έχει μόλις μια νίκη σε εννέα αγωνιστικές και η Αμέρικα ενισχύθηκε ιδιαίτερα φέτος προκειμένου να πραγματοποιήσει μια καλή σεζόν.

Στις ΗΠΑ τέλος, οι αποδόσεις όλων ανεξαιρέτως των φαβορί για μια ακόμη φορά είναι τόσο χαμηλές που ουσιαστικά λειτουργούν αποτρεπτικά για ποντάρισμα. Λίγο καλύτερα από τις υπόλοιπες πληρώνει ο άσσος του Ντάλας απέναντι στο μέτριο Πόρτλαντ που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών…

Καλή τύχη και μην ξεχνάτε ότι η συνέχεια θα δοθεί στο LIVE BET και στο νέο μας site το bookenemylive.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ