ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Καλημέρα. Η 19η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση του Λεβαδειακόύ με τον Πλατανιά. Οι Βοιωτοί που βρίσκονται στην γραμμή του υποβιβασμού, έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς, καθώς τα περιθώρια έχουν αρχίζει πλέον, να στενεύουν ασφυκτικά… Η ομάδα των Χανίων αντιθέτως, δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα, αφού δεν διατρέχει κανένα απολύτως κίνδυνο η παραμονή της στην κατηγορία. Είναι άνετη βαθμολογικά και μπορεί να αφοσιωθεί με την… άνεση της στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ που διεξάγεται την ερχόμενη Πέμπτη στα Χανιά. Το κύπελλο Ελλάδας βρίσκεται στην προημιτελική του φάση και οι παίκτες του Πλατανιά, θα δώσουν μεγάλη έμφαση σε αυτήν την αναμέτρηση. Αυτό είναι κάτι που σαφώς και ευνοεί τον Λεβαδειακό, που όπως προαναφέραμε, ψάχνει… απεγνωσμένα για βαθμούς. Ο άσσος έχει πονταριστεί από τους έλληνες παίκτες του στοιχήματος και ελπίζω να επιβεβαιωθούν και να επιβραβευτούν. (2.30 ο άσσος στην VISTABET.GR)

Στο πρωτάθλημα της Β Γαλλίας, η Βαλενσιέν έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, καθώς συμπλήρωσε έντεκα σε 23 αγωνιστικές. Σχεδόν τα μισά της παιχνίδια δηλαδή, λήγουν χωρίς νικητή! Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα, ήρθαν Χ. Από… κοντά όμως έρχεται και η Χάβρη, που έχει οκτώ ισοπαλίες και τρεις στις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι εδώ και δέκα αγωνιστικές, η Βαλενσιέν πέτυχε μόλις ένα τέρμα στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεων της! Και η Χάβρη όμως δεν πάει πίσω, αφού στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της, σημείωσε μόνο δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Βάσει επιδόσεων και στατιστικής λοιπόν, θωρώ ότι αξίζει πρωτίστως να ρισκάρουμε στο Χ του ημιχρόνου και ακολούθως στο Χ τελικό…

Στην Β Γερμανίας δεν βλέπω έκπληξη, καθώς η έμπειρη Στουτγάρδη, είναι σαφώς ανώτερη, της ντεφορμέ Φορτούνα, η οποία δεν έχει καν, σκοράρει, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν για μία ακόμα φορά την δυνατή τους έδρα, να πάρουν την νίκη και να παραμείνουν έτσι, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο άσσος θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over, καθώς η Στουτγάρδη έχει 7 στα 8 over στην έδρα της. (2.45 ο συνδυασμός στον STOIXIMAN.GR)

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται στην Πορτογαλία η ομάδα της Μαρίτιμο, η οποία συμπλήρωσε ένα αήττητο πέντε αγωνιστικών. Έχει αναρριχηθεί βαθμολογικά και εξακολουθεί να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη, Μέσα στο γήπεδο της δεν κάνει συχνά γκέλες και σήμερα υποδέχεται την Μορεϊρένσε που αποδυναμώνεται αισθητά, όταν απομακρύνεται από την έδρα της. (Επτά ήττες σε δέκα παιχνίδια).

Πέρσι η Μαρίτιμο είχε συντρίψει την σημερινή της αντίπαλο με 5-1, ενώ στον πρώτο γύρο επικράτησε εκτός έδρας με 0-1. (1.92 ο άσσος στην GOALBET)

Για το πρωτάθλημα της Β Ιταλίας τέλος, διεξάγεται η αναμέτρηση της Τραπάνι με την Αβελίνο και ειλικρινά δεν έχω… ιδέα, στο το που μπορεί να καταλήξει αυτό το ματς. Αυτό που γνωρίζω πολύ καλά όμως και θα ήθελα να το… μοιραστώ μαζί σας είναι, ότι οι δύο αυτοί σύλλογοι διατηρούν άριστες σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Οι οπαδοί τους μάλιστα, είναι αδελφοποιημένοι! Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Εγώ απλά παραθέτω το ενδιαφέρον αυτό στοιχείο και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ