ΕΝΑ Η ΜΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ Η ΑΛΛΗ

Καλημέρα. Όπως πάντα, μετά από το Champions League ακολουθεί το Europa League και άντε να δούμε πόσα γκολ θα μετρήσει η Ρόμα από τη Μάντσεστερ. Οι Ρωμαίοι ασφαλώς έχουν ήδη αποκλειστεί μετά από την εξάρα του πρώτου αγώνα και έτσι αποφάσισαν να ανακοινώσουν την πρόσληψη του Μουρίνιο ελπίζοντας ότι ο πορτογάλος θα κάνει… come back στην Ιταλία με επιτυχία. Στο αποψινό παιχνίδι δεν χωράει πρόβλεψη, αν και έξω από ότι είδα, η πλειονότητα παίζει Μάντσεστερ. Εγώ πάλι… πάσο.

Στο άλλο ματς το 2-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ορθάνοιχτους λογαριασμούς. Η Βιγιαρεάλ έρχεται από 8 συνεχόμενες νίκες στο Europa League και στις έξι από αυτές σημειώθηκαν από 2 έως 3 γκολ (στα υπόψη αυτό). Σήμερα όμως θα προτιμήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, διότι κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν έχει λόγο να επιτεθεί ρισκάροντας από νωρίς. Οι Λονδρέζοι χρειάζονται ένα απλό και… ταπεινό γκολ για να περάσουν στον τελικό, ενώ οι Ισπανοί δεν χρειάζονται… κανένα. Έμφαση στην άμυνα λοιπόν και ότι είναι να γίνει, θα γίνει από ένα σημείο και μετά.

Καλή τηλεθέαση να έχουμε και περνάμε τώρα να δούμε μερικά παχνίδια από το υπόλοιπο μικρό πρόγραμμα της ημέρας. Στη Γερμανία η Χέρτα απόψε παίζει την επιβίωσή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ. Το πρωτάθλημα τελειώνει και η ομάδα του Βερολίνου βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχει όμως δύο σημαντικά ατού έναντι των υπολοίπων. Α) Δύο λιγότερα παιχνίδια λόγω… κορωνοϊού και β) ευκολότερο πρόγραμμα.

Η Φράιμπουργκ από την άλλη μεριά, δεν διεκδικεί κάτι και έτσι ίσως αποδειχθεί λίγο πιο… εύκολο το έργο των γηπεδούχων. Επειδή όμως οι Γερμανοί στο ποδόσφαιρο δεν έχουν μπέσα, κανένα ματς δεν είναι για μεγάλα ανοίγματα. Πάντως αν η Χέρτα κερδίσει απόψε, προσωπικά το θεωρώ δεδομένο ότι θα παραμείνει στην κατηγορία…

Στην Πορτογαλία έχουμε να κάνουμε με ένα πιθανό Χ στην αναμέτρηση της Μπελενένσες με την Πορτιμονένσε. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 34 βαθμούς. Η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 29 και βρίσκονται πέντε ομάδες από κάτω τους. Νομίζω λοιπόν ότι αν σήμερα φέρουν μια ισοπαλία, τότε θα πρέπει να αισθάνονται πιο… ήρεμοι και σχεδόν εξασφαλισμένοι. (2.70 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Πρόσεξα ότι από χθες υποχωρεί η απόδοση του άσσου της Φαρένσε, προφανώς λόγω κινήτρου καθώς η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του υποβιβασμού. Την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός με την Πόρτο και αν δεν κερδίσει σήμερα θα αρχίσει να κουνάει οριστικά… μαντήλι. Η Γκιμαράες είναι άνετη βαθμολογικά και ο άσσος είναι υπό… συζήτηση.

Στη Ρουμανία τέλος, θα παίξω δυάδα τους δύο πρωτοπόρους που διεκδικούν τον τίτλο.  Και οι δύο παίζουν εκτός. Η Κλουζ φιλοξενείται από την συγκριτικά αδύναμη και αδιάφορη Κλιντσένι και η Στεάουα Βουκουρεστίου από την Μποτοσάνι. Ειδικά αυτό το διπλό γνωρίζει κάθετη πτώση σε όλους τους μπουκ. Η δυάδα αποδίδει 2.20 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Αυτά προς το παρόν. Για τα υπόλοιπα υπάρχει το… live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: EUROPA LEAGUE

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και τους δύο σημερινούς ημιτελικούς του Europa Lague.

Με πάνω από 400 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 22.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ