ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Από το σημερινό… ανύπαρκτο πρόγραμμα, το μόνο που θα μας απασχολήσει είναι το ματς της Ντέρμπι με την Τσάρλτον… Οι μπουκ έδωσαν 1.65 στον άσσο μίας ομάδας που παραμένει χωρίς νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές. Μίας ομάδας που διαθέτει τη 2η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία… Πράγμα παράλογο, ειδικά από τη στιγμή που η Τσάρλτον τον τελευταίο καιρό άρχισε να ανεβάζει αισθητά την απόδοση της. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μάλιστα, έβαλε συνολικά επτά γκολ. Τόσα έβαλε η Ντέρμπι στα τελευταία 13 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα!

Το πρώτο που οφείλουμε λοιπόν να κάνουμε, είναι να απορρίψουμε ασυζητητί το 1.65 του άσσου. Αν το δούμε βάσει επιδόσεων και στατιστικής πάντως, τότε θεωρώ ότι πρέπει να επιλέξουμε τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου και εξηγώ ευθύς αμέσως… Η Ντέρμπι δεν πετυχαίνει γκολ σε πρώτο ημίχρονο εδώ και πέντε αγωνιστικές! Η Τσάρλτον από την άλλη μεριά, τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, έβαλε και δέχτηκε συνολικά 14 τέρματα. Από αυτά, μόλις τα τρία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων. Αν ανατρέξουμε και στα παλαιότερα αποτελέσματά της, θα διαπιστώσουμε ότι γενικότερα τα περισσότερα γκολ τα δέχεται από την ανάπαυλα και μετά.

Επειδή δεν έχει αλλάξει κάτι, νομίζω ότι η πλέον ενδεδειγμένη λύση και επιλογή στην προκειμένη περίπτωση, είναι είτε το Χ του ημιχρόνου, είτε τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου…

Καλή τύχη και από αύριο θα έχουμε να πούμε αρκετά περισσότερα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ