ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ… ΕΧΘΡΟΙ!

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική του εθνικού μας πρωταθλήματος και προσοχή και το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην μάχη για την παραμονή. Στο ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης θα πέσουν… κορμιά και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να… παρέμβω.

Η Ξάνθη που επίσης κινδυνεύει δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα από τον ουραγό και υποβιβασμένο Απόλλωνα. Το ματς όμως που συζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε όλη την εβδομάδα είναι αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΣ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης σώθηκε και μαθηματικά και οι ηπειρώτες θα χρειαστούν μόνο νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή αφού βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Τα σενάρια… δίνουν και παίρνουν και αν κρίνουμε από τις αποδόσεις (1.65 το διπλό), οι μπουκ φαίνεται ότι έλαβαν την απόφαση ότι το διπλό έχει ήδη… δοθεί. Εγώ όμως είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι μέσα στην εβδομάδα ήρθαν σε επαφή με τον Πανιώνιο ο ΟΦΗ, ο Αστέρας, η Λάρισα και η Ξάνθη και ζήτησαν από τους «κυανέρυθρους» να παίξουν στα ίσα το παιχνίδι για να μην αλλοιωθεί η εικόνα του πρωταθλήματος. Αυτό που σας λέω είναι δεδομένο αλλά αυτό που δεν γνωρίζω είναι το τι τελικά θα πράξουν οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας… Αν θέλετε τη γνώμη μου έχω την αίσθηση ότι δεν πρόκειται να χαριστούν, διότι αν το κάνουν αφενός θα αποκτήσουν έναν φίλο (που πιθανότατα του χρόνου δεν θα παίζει στην ίδια κατηγορία) αλλά αφετέρου θα βρεθούν και με τέσσερις… εχθρούς. Η αναλογία δηλαδή είναι… ασύμφορη και έτσι το πολύ πολύ να δώσουν κανένα Χ και ας τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. Όπως και να’ χει πάντως με καμία κυβέρνηση (ούτε καν με την τωρινή) δεν νοείται να προσφέρεται σε τιμές του 1.60 αυτό το διπλό. Ή κόντρα λοιπόν, ή τίποτα…

Στην Κύπρο διεξάγεται το ντέρμπι της Λεμεσού και αυτή τη φορά θα δώσω προβάδισμα στον Απόλλωνα. Η ΑΕΛ τον απέκλεισε στο κύπελλο και έτσι προκρίθηκε στον τελικό μετά από πέντε χρόνια. Με αυτόν τον τελικό θα ασχολείται από εδώ και στο εξής η ομάδα, ενώ ο Απόλλωνας θα συνεχίσει να καταδιώξει τον ΑΠΟΕΛ αναμένοντας και περιμένοντας γκέλα του στον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι της Λεμεσού.

Στην Πρέμιερ η φορμαρισμένη Άρσεναλ που απέκλεισε και τη Νάπολι, υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας που είναι σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά. Οι «κανονιέρηδες» χρειάζονται νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά Champions League και μέσα στην πολύ ισχυρή έδρα τους (14-2-1) λογικά θα επιβληθούν σε αυτό το λονδρέζικο ντέρμπι.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ αποκλείστηκε από το Europa League και πλέον μπορεί να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια (Ρεάλ, Χετάφε, Σοσιεδάδ έξω) και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει σήμερα να ψάξει επειγόντως για βαθμούς απέναντι στην βαθμολογικά άνετη Λεγκανές. (1.75 η απόδοση του άσσου στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Ισπανίας η Οβιέδο που διατηρεί πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Κόρδοβα (δείτε προϊστορίες) λογικά θα την επεκτείνει αφού οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τελευταία θέση έχοντας μόλις ένα διπλό σε 17 παιχνίδια.

Με Βέλγιο προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι όπως επεσήμανε και στην τηλεοπτική μας εκπομπή ο Αλέξανδρος (Bookone) το διπλό της Μουσκρόν ποντάρεται αρκετά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει σημαντικά η απόδοσή του. (1.95 αυτή τη στιγμή στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά και πραγματικά έχω… περιέργεια να δω την εξέλιξη αυτής της αναμέτρησης…

Στη Γαλλία δεν ποντάρω στο 1.80 της Ναντ διότι η ομάδα είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Η Αμιάν παλεύει για την παραμονή της και επειδή το τελευταίο διάστημα φέρνει πολλά Χ (5 στα 6 πιο πρόσφατα), δεν αποκλείω να πάρει τον πόντο που θα την βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Πιθανή ισοπαλία βλέπω στην Τουρκία στον αγώνα της Ανκαραγκούτσου με την Κόνιασπορ. Οι δύο ομάδες έχουν από 35 και 36 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 27. Σημειώστε επίσης ότι η Κόνιασπορ είναι η ομάδα που μετρά τις περισσότερες (7) εκτός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Στην Τσεχία τέλος, η Μπόλεσλαβ που έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια της, φιλοξενείται από την ουραγό Ντούκλα Πράγας που μετρά τις περισσότερες (19) ήττες στο πρωτάθλημα. Να κρατήσουμε ότι η Μπόλεσλαβ έχει τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση και η Ντούκλα τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα. Το διπλό προσφέρεται στο 2.15 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] είναι εδώ!

Με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, πλούσιο live streaming* και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”], η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ κάνει δυναμική είσοδο στην εγχώρια διαδικτυακή στοιχηματική αγορά με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ