ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Για μία ακόμα μέρα είμαστε αναγκασμένοι εκ του… προγράμματος να ασχοληθούμε με παιχνίδια εθνικών ομάδων τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην παρούσα φάση σε στοιχηματικό επίπεδο…

Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με αυτά τα ματς και σήμερα κυρίως λόγω κινήτρου θα κρατήσω μόνο δύο άσσους. Του Μαυροβούνιου με την Κύπρο και της Γαλλίας με τη Σουηδία. Ούτως ή άλλως οι δύο γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και εκτός από το κίνητρο υπερέχουν και σε ρόστερ.

Από τα παιχνίδια των u21, θα ακολουθήσω πάλι τις ομάδες που έχουν το κίνητρο και αυτή τη φορά είναι η Σκωτία που παίζει με εμάς (φωτο) και το Βέλγιο που φιλοξενείται από τη Βοσνία. Ενώ δηλαδή από τις αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων κρατήσαμε δύο άσσους, από αυτά των πιτσιρικάδων, κρατάμε δύο διπλά…

Αναφορικά με τα αφρικανικά, από αυτά που γνωρίζουμε, μόνο σε κάποιους φιλοξενούμενους – οι οποίοι υπερέχουν αισθητά – θα μπορούσαμε να… απευθυνθούμε. Αυτή τη φορά αναφέρομαι σε μια τριάδα που αποτελείται από το Μαρόκο, τη Νιγηρία και το Μάλι.

Περνώντας στη Λατινική Αμερική, η Βενεζουέλα μέχρι στιγμής έχει μόνο ήττες χωρίς να έχει σημειώσει ούτε ένα τέρμα! Η Χιλή έρχεται από τη νίκη με το Περού και έχει και την παράδοση με το μέρος της. Το διπλό γνωρίζει πτώση και αυτή τη στιγμή πληρώνει 2.10 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Φαβορί εννοείται ότι είναι και η Παραγουάη απέναντι στην αρνητική Βολιβία. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πήραν ισοπαλία μέσα στην Αργεντινή. Εδώ ο χαμηλός σε απόδοση άσσος θα μπορούσε να συνδυαστεί με το over λόγω του ότι η Βολιβία μέχρι στιγμής δέχεται μέσο όρο πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, από το υπόλοιπο μικρό πρόγραμμα της ημέρας, θα κρατήσω δύο ακόμα σημεία. Το ένα είναι από την αγγλική Νάσιοναλ Λιγκ και έχει να κάνει με τον άσσο της φορμαρισμένης Σάτον η οποία μετρά πέντε νίκες σε 6 αγωνιστικές. Υποδέχεται τη Ντάγκεναμ που συμπλήρωσε 4 ήττες σε 7 παιχνίδια.

Το δεύτερο σημείο είναι από τη Β Βραζιλίας και αφορά στη Σαμπάιο Κορρέα η οποία πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία. Οι γηπεδούχοι είναι φορμαρισμένοι καθώς τις τελευταίες 13 αγωνιστικές υπέστησαν μόνο μία ήττα. Σήμερα υποδέχονται τη ντεφορμέ Ναούτικο που εδώ και 11 ματς κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Οέστε. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση και πληρώνει 1.63 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Καλή τύχη και για οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στο live μέσα από το bookenemylive.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1.48 – 3.07)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον σημερινό αγώνα του Παναθηναϊκού για τη Euroleague. Με πάνω από 300 στοιχήματα για να επιλέξετε και τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά. (21.00μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ