ΕΘΝΙΚΕΣ… ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!

Καλημέρα. Από σήμερα έως και την Τρίτη διεξάγονται οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών για το 2020. Η εθνική μας δυστυχώς  αποδείχθηκε ανεπαρκής και αναποτελεσματική και έτσι δικαίως έμεινε εκτός τελικών.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν περιμέναμε κάτι… διαφορετικό, καθώς για πολλοστή φορά όλα ανεξαιρέτως τα φαβορί προσφέρονται σε απελπιστικά χαμηλές αποδόσεις. Ουσιαστικά από τα επτά ματς που διεξάγονται σήμερα, τα πέντε έχουν αποκλειστεί στοιχηματικά καθώς οι αποδόσεις τους ξεκινούν από το 1,02 και καταλήγουν στο 1,15! Διάθεση για συνδυασμούς δεν έχω και αν θελήσω να δοκιμάσω την τύχη μου, θα προτιμήσω να αγοράσω κανένα λαχείο και όχι να ψάχνω να βρω πόσα γκολ θα βάλει η Αγγλία και η Γαλλία…

Τα υπόλοιπα δύο ματς είναι το Τουρκία – Ισλανδία και το Τσεχία – Κόσοβο.

Η Τουρκία μπορεί να πέρασε μία περίοδο αγωνιστικής κάμψης, αλλά τελικά κατάφερε σχετικά σύντομα να ξαναβρεί το δρόμο της. Σε αυτήν τη θετική εξέλιξη, συνέβαλλε σίγουρα και ο έμπειρος κόουτς Σενόλ Γκιουνές ο οποίος αποσπά κάθε φορά το 100% των δυνατοτήτων των παικτών του. Η ομάδα του βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου και η πρόκριση στα τελικά του Euro είναι εξασφαλισμένη, καθώς ακόμα και να χάσει σήμερα από την Ισλανδία, την τελευταία αγωνιστική παίζει με την ποδοσφαιρικά… ανύπαρκτη Ανδόρα. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν είμαι… ζεστός με το 1.70 του άσου των τούρκων. Βέβαια, οι πιθανότητες πρόκρισης των Ισλανδών δεν μπορούν καν να συμπεριληφθούν σε ένα θεωρητικό επίπεδο συζήτησης, αλλά από την άλλη, πλέον δεν έχουν και τίποτα  να χάσουν. Θα πάνε για το διπλό στην Τουρκία και όπου τους βγάλει…

Οι τούρκοι όμως, μέσα στο σπίτι τους έχουν 4 στα 4 με συντελεστή τερμάτων 8-0! Τρεις είναι οι ομάδες που δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ στην έδρα τους σε αυτά τα προκριματικά. Η Τουρκία, η Πολωνία και η Ρωσία! Λαμβάνοντας αυτό το στοιχείο υπόψη μου, δεν θα πάω προς το over που είχα σκεφτεί αρχικά, αλλά τελικά θα επιλέξω τα 2-3 γκολ…

Το Τσεχία – Κόσοβο αποτελεί ένα πολύ κρίσιμο ματς για την δεύτερη θέση του 1ου ομίλου. Οι Τσέχοι έχουν 12 βαθμούς, ενώ οι κοσοβάροι ακολουθούν με 11. Η Τσεχία έρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Αγγλίας, η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή στο φινάλε του ματς! Είναι βέβαιο ότι αυτή η μεγάλη επιτυχία θα έχει ανεβάσει στα ύψη την ψυχολογία των παικτών του Γιάροσλαβ Σιχλάβι. Πρόκειται πάντως για μία καλή και έμπειρη ομάδα που έχει βρει τον τρόπο να… εξολοθρεύει όλες τις αντιπάλους της όταν τις φιλοξενεί. Έχει 3 στα 3 εντός και έχω την αίσθηση πως απόψε θα κλείσει το πολυπόθητο καρέ που θα την οδηγήσει στα τελικά του Euro.

Απόψε έχουμε και τη διεξαγωγή ορισμένων αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Euro 2021 των ομάδων U21. Η Ιρλανδία που προπορεύεται στον 1ο όμιλο, λογικά θα επιβληθεί της μέτριας Αρμενίας η οποία συμπλήρωσε τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές.

Στον 6ο όμιλο το Μαυροβούνιο δεν έχει καμία πιθανότητα πρόκρισης μετά από τις τέσσερις ήττες στα πέντε παιχνίδια του. Το Ισραήλ αντιθέτως έχει το… δικαίωμα να ελπίζει, αλλά βασική προϋπόθεση σε ένα γκρουπ όπου συμμετέχουν οι Ισπανοί είναι να… κερδίζεις όλους τους υπόλοιπους.

Αυτά είναι και τα δύο μοναδικά σημεία που θα κρατήσω από το αποψινό πρόγραμμα των πιτσιρικάδων. Κάτι άλλο δεν βλέπω σήμερα και αν έπρεπε οπωσδήποτε να κινηθώ και κάπου, μάλλον θα αγόραζα τον άσσο της Αμέρικα Ντε Κάλι στην Κολομβία.

Εκεί ξεκίνησαν τα play off και η Αμέρικα μπορεί να εκμεταλλευτεί ην ισχυρή έδρα της απέναντι στην υποδεέστερη Πετρολέρα. Εδώ πάντως υπάρχει και ένα στατιστικό στοιχείο που θέλει την Αμέρικα να κερδίζει την Πετρολέρα με σκορ 2-1 τα τρία τελευταία χρόνια. Ακόμα και στο Απερτούρα επικράτησε εκτός έδρας της αποψινής αντιπάλου της με αυτό ακριβώς το σκορ! Από τη στιγμή που… αρέσκεται στο 2-1 ως «φαν μπετ» αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στο 8.50 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ