ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ…

Καλημέρα. Όπως γράφω και στην KING BET που κυκλοφορεί, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε τύχει και ευνοϊκότερης κλήρωσης. Η Μπάγερν βλέπετε, δεν χάνει σχεδόν ποτέ από κανέναν! Ανήκει στο γκρουπ του top 10 των κορυφαίων διαχρονικά συλλόγων και δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με πρόωρο αποκλεισμό. Στην ουσία λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση. Η περσινή εντυπωσιακή πορεία της Τότεναμ όμως, καθιστά σχετικά δύσκολο το έργο της ελληνικής ομάδας, διότι οι βρετανοί απέκτησαν αυτοπεποίθηση. Μπορεί η φανέλα των λονδρέζων να μην… ζυγίζει πολλά κιλά, αλλά σίγουρα πρόκειται για ένα ισχυρό αντίπαλο με πλούσιο ρόστερ.

Ο Ερυθρός Αστέρας τέλος, είναι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Το… κακό όμως είναι ότι διαθέτει μία από τις ισχυρότερες έδρες στην Ευρώπη και ότι το γήπεδό του κατακλύζεται από χιλιάδες… μανιακούς οπαδούς! Θα μπορέσουν να πάρουν εκεί μέσα, το πολυπόθητο διπλό που χρειάζονται οπωσδήποτε οι «ερυθρόλευκοι» προκειμένου να ελπίζουν στην πρόκριση;

Το αποψινό ματς με την Τότεναμ και αυτό της 2ης αγωνιστικής στο Βελιγράδι, θεωρώ ότι είναι τα «κλειδιά» για την πρόκριση της ελληνικής ομάδας. Κατά την άποψή μου δηλαδή, μόνο εάν ξεκινήσει με 2 στα 2 θα έχει βάσιμες ελπίδες και πιθανότητες να τα καταφέρει. Πρόκειται για τα πιο κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια, αφού αν χαθούν βαθμοί, τότε τα πράγματα θα… ζορίσουν ιδιαίτερα. Θα είναι υποχρεωμένος δηλαδή μετά, να ψάξει για βαθμό ή βαθμούς, απέναντι στη μεγάλη Μπάγερν Μονάχου…

Το βασικό και κύριο λοιπόν, είναι να κερδίσει απόψε την Τότεναμ. Μπορεί; Κατά τη γνώμη μου ναι! Ο Ολυμπιακός δεν είναι μία ομάδα μικρού μεγέθους. Αντιθέτως, αποτελεί υπολογίσιμος και σεβαστός αντίπαλος τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που αποτελούσε «σάκο του μποξ» για τους μεγάλους συλλόγους. Τώρα πια κοιτάει στα ίσια και στα μάτια όλους τους αντιπάλους του, όσο ηχηρό όνομα και αν διαθέτουν.

Η Τότεναμ δεν αποτελεί ομάδα… φόβητρο. Η περσινή της ανέλπιστη πορεία έως τον τελικό ήταν απλό… πυροτέχνημα και… συγνώμη, αλλά δεν θα επαναληφθεί. Οι μπουκ έχουν δώσει σαφές προβάδισμα στους άγγλους, αλλά εγώ θα διαφωνήσω μαζί τους, καθώς προσωπικά θα έκοβα το… καρπούζι στη μέση. Μέσα από τον Πειραιά άλλωστε, κανείς δεν περνάει τόσο εύκολα… απογεύματα.

Τόσο οι παίκτες, όσο και – κυρίως – ο προπονητής των ερυθρολεύκων, έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη μου και έτσι έλαβα την απόφαση να ποντάρω στον άσο χωρίς όμως να υπολογίζεται η ισοπαλία. Είναι το περιβόητο draw no bet στο οποίο είχα αναφερθεί εκτενώς πριν από ένα μήνα περίπου. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν το ματς λήξει ισόπαλο, θα μας επιστραφεί το ποντάρισμα μας ακέραιο πίσω. Σε τι αποδόσεις κυκλοφορεί; Σε καθόλου άσχημες, αφού ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το προσφέρει στο υψηλό 2.90!

Καλή τύχη λοιπόν τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και σε… εμάς που τον εμπιστευτήκαμε και πάμε παρακάτω…

Η Μάντσεστερ Σίτι καθώς και οι δύο γερμανικές… Μπάγερν, έχουν απορριφθεί εξαρχής, λόγω αποδόσεων. Καταρχάς, Λεβερκούζεν δεν ποντάρω, ακόμα και αν μου το έκαναν… δώρο το ποντάρισμα. Θα προτιμούσα να τα παίξω στο… ΚΙΝΟ! Επειδή ασχολούμαι πάνω από 18 χρόνια επαγγελματικά με το στοίχημα, ξέρω πλέον ότι πρόκειται για μία από τις πιο αναξιόπιστες ομάδες της Ευρώπης! Αυτοί είναι ικανοί να χάσουν απόψε μέσα στο σπίτι τους από τη Λοκομοτίβ και να πάνε την επόμενη αγωνιστική και να πάρουνε διπλό στο Τορίνο από τη Γιουβέντους! Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν.

Η Σίτι δεν ξέρω αν θα έχει προλάβει να συνέλθει από τα τρία… χαστούκια που δέχθηκε από τη Νόριτς. Το περασμένο Σάββατο αποδείχθηκε ότι δεν είναι άτρωτη και πως με την κατάλληλη… αντιμετώπιση μπορεί να ηττηθεί και εκείνη, όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν ξέρω τι έχει στο νου του, ο τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ για το αποψινό παιχνίδι, αλλά αν ήμουν εγώ στη θέση του, από το Σάββατο το βράδυ, θα έβλεπα και θα ξαναέβλεπα συνεχώς το ματς με τη Νόριτς, προκειμένου να ανακαλύψω τους τρόπους που κατάφερε αυτή η μέτρια ομάδα να κερδίσει τη Σίτι, πετυχαίνοντας μάλιστα, τρία γκολ! Αν μπόρεσαν εκείνοι, γιατί να μην τα καταφέρουν και οι ουκρανοί που διαθέτουν και μεγαλύτερο «οπλοστάσιο»;

Ούτε και τον φαβοριτισμό της Αταλάντα αποδέχομαι… Πρόκειται για μία… πρωτάρα στο θεσμό και αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να λειτουργήσει… αγχωτικά και ανασταλτικά. Στο φινάλε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα. Έξι ματς χωρίς ήττα συμπλήρωσε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Ρόζενμποργκ…

Ο άσσος draw no bet δεν πληρώνει άσχημα εδώ. (2.45 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Τα δύο μεγάλα ντέρμπι της βραδιάς δεν μπορούν να προσεγγιστούν στοιχηματικά. Γνωρίζοντας πολύ καλά πάντως το στιλ που παίζει μπάλα η Ατλέτικο, καθώς και τη νοοτροπία του Σιμεόνε, νομίζω ότι το επικρατέστερο στοίχημα στο Ατλέτικο – Γιουβέντους είναι το Χ του ημιχρόνου και –γιατί όχι; – και το Χ τελικό!

Η Παρί έχει τεράστια προβλήματα στην επίθεση, αφού ο Νεϊμάρ εκτός από… ανεπιθύμητος είναι και τιμωρημένος, ο Μ΄Μπαπέ τραυματίας και ο Καβάνι αμφίβολος…  Θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί αυτές τις τόσο σημαντικές απουσίες η Ρεάλ; Στο χέρι, ή καλύτερα στο… πόδι των καλών και έμπειρων ποδοσφαιριστών της είναι. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι απόψε το βράδυ θα βρεθεί δυσαρεστημένο άτομο στα δύο στρατόπεδα, αν το σφύριγμα της λήξης, τις βρει ισόπαλες. Ούτως ή άλλως, στον όμιλο που συμμετέχουν είναι τα απόλυτα φαβορί για πρόκριση στην επόμενη φάση…

Στο Κλαμπ Μπριζ – Γαλατά τέλος, θα έπαιζα τον άσσο των βέλγων, αν η απόδοση ξεκινούσε από δύο και όχι από άσσο… Θα προτιμήσω λοιπόν να ποντάρω στα 2-3 γκολ γιατί βλέπω να έρχεται είτε 1-1, είτε 2-1…

Αυτά λοιπόν, με τα αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε τώρα να ρίξουμε μία ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας…

Στην Πολωνία η Λέγκια τα τρία τελευταία χρόνια που η Βίσλα Πλοκ ανέβηκε κατηγορία, φεύγει κάθε σεζόν με διπλό από εκεί μέσα! Το ίδιο περιμένω ότι θα πράξει και φέτος διότι αφενός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και αφετέρου η Βίσλα διαθέτει τη χειρότερη άμυνα. (2.01 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Νορβηγίας μια λογική δυάδα για απόψε αποτελείται από τον άσσο της Σάντεφιορντ και το διπλό της Σόγκνταλ. (3.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]).

Η Σάντεφιορντ που διεκδικεί άνοδο υποδέχεται τη ντεφορμέ Στρόμεν η οποία σπανίως παίρνει βαθμούς μακριά από την έδρα της. Η Σόγκνταλ φιλοξενείται από τη μετριότατη Σκέιντ που μετρά μόλις μία νίκη τις τελευταίες 17 αγωνιστικές!

Στο Ουλενσάκερ – Γιερβ θα μπορούσαμε να δούμε το Χ2 λόγω της φόρμας των φιλοξενούμενων που συμπλήρωσαν τέσσερις νίκες σε έξι αγωνιστικές. Η άμυνα της Ούλενσακερ είναι… τρύπια και δύσκολα θα παραμείνει απαραβίαστη η εστία του τερματοφύλακά της.

Η Άαλεσουντ με την ΚΦΟΥΜ Όσλο είναι οι δύο ομάδες που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα με 50 και 49 αντίστοιχα. Η ΚΦΟΥΜ μάλιστα είναι αυτή που μετρά τα περισσότερα (16) over στην κατηγορία. Νομίζω πως η στατιστική και η… λογική μας οδηγούν στο over και το γκολ – γκολ.

Στην Τσεχία η Μπόλεσλαβ διατηρεί εξαιρετική παράδοση στην έδρα της Τέπλιτσε, καθώς συμπλήρωσε οκτώ νίκες στις τελευταίες 13 επισκέψεις της εκεί μέσα! Πρόκειται για την ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία, ενώ η Τέπλιτσε έχει βάλει τα λιγότερα (5). Τόσο η παράδοση όσο και οι έως τώρα επιδόσεις των δύο ομάδων δείχνουν διπλό σε αυτή την αναμέτρηση… (2.30 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη Β Ισπανίας ο κόσμος έφτασε στο… χτένι για τη Λα Κορούνια που την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Κάντιθ. Η ομάδα που ξεκίνησε ως μεγάλο φαβορί για την άνοδο, πέντε αγωνιστικές μετά βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού. Αν δεν κερδίσει ούτε απόψε τη μέτρια Νουμάνθια το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έχουμε εξελίξεις στην ομάδα της Γαλικίας…

Στο Ουέσκα – Αλμπαθέτε επιλέγω το X του ημιχρόνου διότι έτσι… προτάσσουν οι αριθμοί. Η Αλμπαθέτε δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής μάλιστα έληξαν 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά! Η δε Ουέσκα έχει παρόμοιες επιδόσεις καθώς μόνο σε ένα παιχνίδι σκόραρε και μόνο σε ένα δέχθηκε γκολ σε πρώτο ημίχρονο.

Στο κύπελλο Αργεντινής η Ρίβερ Πλειτ που ενδιαφέρεται για το θεσμό, πιστεύω ότι λογικά θα επικρατήσει της αρνητικής φέτος Γοδόι που μετρά πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Λα Φορταλέσα» οπότε η Ρίβερ Πλέιτ είναι… τυπικά φιλοξενούμενη.

Στο κύπελλο Βραζιλίας η Ιντερνασιονάλ θα κληθεί να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει μέσα στην ισχυρή έδρα της. Η Παραναένσε δυσκολεύεται παραδοσιακά εκεί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η πρόσφατη παράδοση εντοπίζεται στο 13-1-0 υπέρ της Ιντερνασιονάλ!

Στις ΗΠΑ τέλος, έχουμε μια ακόμα ισχυρή παράδοση, αυτή τη φορά για την ομάδα του Σιάτλ το οποίο συμπλήρωσε 11 νίκες και μια ισοπαλία στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις του με το Ντάλας! (1.83 ο άσσος στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Σινσινάτι – Ατλάντα τέλος, πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι είναι κοντά στην επικράτηση διότι διαθέτουν σαφώς καλύτερη ομάδα. Σας θυμίζω ότι το Σινσινάτι έχει τη χειρότερη έδρα σε Ανατολή και Δύση με 10 ήττες σε 14 παιχνίδια.

Καλή τύχη. και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ