ΔΙΠΛΑ ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

Καλημέρα. Φέτος η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει τη μοναδική ευκαιρία να τερματίσει πρώτη και να κατακτήσει τον τίτλο στην Ισπανία, εκμεταλλευόμενη τις αρκετές γκέλες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Δεν ξέρω αν το Champions League περνά σε δεύτερη μοίρα, αλλά σίγουρα μια ομάδα σαν την Ατλέτικο δεν έχει τη δυνατότητα να κατακτά συχνά τον τίτλο.

Το πρώτο ματς με την Τσέλσι έληξε με σκορ 0-1 και έτσι οι Λονδρέζοι απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης για τη φάση των «8». Θυμίζω ότι η Τσέλσι συμπλήρωσε 13 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό αποδεικνύει ότι η δουλειά του Τούχελ πιάνει τόπο. Σήμερα θα απουσιάσουν ο Ζορζίνιο και ο Μάουντ. Η Ατλέτικο από την άλλη μεριά όχι μόνο δεν έχει απουσίες, αλλά έχει και επιστροφές με τους Καράσκο και Τρίπιερ.

Σίγουρα το 0-1 του πρώτου αγώνα δεν είναι σκορ μη ανατρέψιμο, διότι όσο φορμαρισμένη και αν είναι, η Τσέλσι δεν είναι η ίδια ομάδα του παρελθόντος που σάρωνε στο διάβα της. Έχοντας την εικόνα και των δύο στο μυαλό μου, πιστεύω ότι η μεν Ατλέτικο δεν θα βιαστεί (ποτέ δεν βιάζεται άλλωστε) και η δε Τσέλσι δεν θα ρισκάρει να ανοιχτεί ιδιαίτερα. Αυτό συνεπάγεται σε ένα χλιαρό πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις και συγκινήσεις. Έτσι λοιπόν το ένα και μοναδικό στοίχημα που επιλέγω για αυτό το ματς είναι τα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου, διότι όσο θα περνά η ώρα και θα σφίγγει ο κλοιός, η φιλοξενούμενη θα επιτίθεται με αποτέλεσμα να είναι πιο πιθανή η επίτευξη ενός τέρματος και από τις δύο μεριές… (2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Το άλλο ματς της βραδιάς δεν με απασχολεί καθόλου στοιχηματικά καθώς το 1-4 του πρώτου αγώνα ξεκαθάρισε οριστικά και αμετάκλητα τα πράγματα. Ούτε καν το over δεν θα κοιτάξω διότι το θεωρώ δεδομένο ότι ο Ινζάγκι δεν θα ασχοληθεί καθόλου με το παιχνίδι και ίσως ξεκουράσει κάποιους παίκτες εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, αφού η Λάτσιο έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Πάμε όμως τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα και σε κάποια από τα παιχνίδια που διεξάγονται.

Στην Ιταλία η Τορίνο έχει βρεθεί σε δυσμενέστατη θέση καθώς πλέον είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Σήμερα παίζει με τη Σασσουόλο η οποία πλέον είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς έχει απομακρυνθεί 19 βαθμούς από τις ομάδες που κινδυνεύουν. Εδώ όμως υπάρχει ένα… πρόβλημα στον άσσο, αφού η Τορίνο είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει κερδίσει ακόμα στην έδρα της! Δεν μπορώ λοιπόν να ρισκάρω στη νίκη μιας τέτοιας ομάδας παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Θα προτιμήσω λοιπόν την ισοπαλία διότι τα 7 από τα 12 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Τορίνο έληξαν χωρίς νικητή.

Στη Γ Γερμανίας η πρωτοπόρος Ντιναμό Δρέσδης συμπλήρωσε ένα αήττητο 7 αγωνιστικών. Σήμερα παίζει με τη ντεφορμέ Βέχεν η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών κυρίως στην άμυνα. Εκεί υπάρχουν δύο βασικοί τιμωρημένοι και άλλοι δύο βασικοί τραυματίες. Έχω μεγάλη… περιέργεια λοιπόν να δω τι… σόι άμυνα θα κατεβάσει απόψε ο προπονητής της. Οι απουσίες αυτές… κυκλοφόρησαν και έτσι η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση. Η υψηλότερη τιμή που βρήκα ήταν το 1.95 της [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].  

Στην Τσάμπιονσιπ όλα τα δεδομένα είναι υπέρ της Μπάρνσλεϊ στην αποψινή αναμέτρηση με την ουραγό Γουίκομπ. Οι γηπεδούχοι απέχουν 10 βαθμούς από τη σωτηρία τους και δεν μπορώ να διακρίνω τον τρόπο που θα τα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Η Μπάρνσλεϊ από την άλλη μεριά, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς έρχεται από οκτώ νίκες και μια ισοπαλία. Πλέον διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την άνοδο και έχει ήδη οκτώ διπλά στο ενεργητικό της. Η απόδοση του διπλού όπως αναμενόταν υποχωρεί και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.75 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Λιγκ 1 η Σάντερλαντ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία. Διεκδικεί άνοδο και παραμένει η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 16 αγωνιστικές και αυτή με ανατροπή. Έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και η Άκρινγκτον «ξεφούσκωσε» απότομα αφού τις τελευταίες επτά αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Σουίντον. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι το διπλό φαντάζει ως μια προσιτή επιλογή.

Στη Λιγκ 2 η Τρανμίρ χτυπάει και αυτή την πόρτα της ανόδου. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού μετρά μόνο δύο ήττες στα τελευταία 14 παιχνίδια της. Έχει υποστεί τις λιγότερες (3) εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία και απόψε φιλοξενείται από την ουραγό Γκρίμσμπι η οποία μετρά τις περισσότερες (19). Είναι χαρακτηριστικό ότι η Γκρίμσμπι τις τελευταίες 15 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Κρόουλι! Θα ποντάρω λοιπόν στο διπλό το οποίο βρήκα σε πολύ καλή απόδοση και πιο συγκεκριμένα στο 1.96 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Κλείνουμε με Κόπα Λιμπερταδόρες όπου σήμερα και τα τρία παιχνίδια τα βλέπω στον άσσο! Αυτό συμβαίνει διότι θεωρώ ότι και οι τρεις γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και εμπειρότεροι των αντιπάλων τους. Βέβαια καμία από αυτές δεν χρειάζεται νίκη μετά από τα σκορ των πρώτων αναμετρήσεων, αλλά πιστεύω ότι θα επιδιώξουν να σημειώσουν ένα γρήγορο τέρμα προκειμένου να έχουν ήσυχο το… κεφάλι τους.

Αυτά λοιπόν προς το παρόν από εδώ. Η συνέχεια στο Live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ