ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ…

Καλημέρα. Ο Παναθηναϊκός βλέπει το κύπελλο ως μια διέξοδο και μια ευκαιρία για μια πιθανή διάκριση φέτος. Απόψε υποδέχεται τον ΠΑΣ που προπορεύεται αήττητος στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Στο πρώτο ματς ηττήθηκε με σκορ 1-0, αλλά έχει ως άλλοθι τον κάκιστο πραγματικά αγωνιστικό χώρο. Η παράδοση ευνοεί τους γηπεδούχους καθώς συμπλήρωσαν 6 σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 16-4. Ο φετινός Παναθηναϊκός όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του 2012… Προσωπικά αναμένω ένα δύσκολο και αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το 3-0 επί του Πανιωνίου δεν μου λέει κάτι, διότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν αποδεκατισμένη. Οι Γιαννιώτες θα παίξουν ψυχωμένα και θα βάλουν δύσκολα στην αθηναϊκή ομάδα. Το 1.25 του άσσου δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή πραγματικότητα. Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές το Χ του ημιχρόνου που πληρώνει το πολύ καλό 2.40 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]… Αν θέλετε τη γνώμη μου πάντως δεν αποκλείω οι δύο ομάδες να χρειαστούν… έξτρα χρόνο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Για την Μάντσεστερ ισχύει ότι αναφέραμε πριν για τον ΠΑΟ. Η ομάδα δηλαδή μόνο από το κύπελλο μπορεί να δει καμία χαρά… φέτος. Γι΄αυτό και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να αδιαφορήσει τον αποψινό αγώνα – ρεβάνς με τη Γουλβς. Οι φιλοξενούμενοι ακολουθούν πτωτική πορεία και επειδή ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις σκέφτομαι να ποντάρω για… πρώτη φορά φέτος στη Γιουνάιντεντ. (1.80 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο… παρεάκι των απογοητευμένων από τις επιδόσεις τους στο πρωτάθλημα, να προσθέσουμε και τη Μίλαν η οποία έκλεισε τον πρώτο γύρο έχοντας 23 (!) βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και άλλους 10 από 4η θέση που οδηγεί στο Champions League. Επομένως και οι μιλανέζοι δεν έχουν την πολυτέλεια να αδιαφορήσουν για το θεσμό του κυπέλλου. Φιλοξενούν την ανύπαρκτη μακριά από την έδρα της ΣΠΑΛ (1-1-8) και θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη όπως το έπραξαν άλλωστε και στο πρωτάθλημα.

Στη Γαλλία επιλέγω τα λίγα γκολ στις αναμετρήσεις Αμιάν – Ρεμς και Νιμ – Ρεν. Η Ρεμς παραμένει η μοναδική ομάδα που μετρά μόνο under από την αρχή της σεζόν μακριά από το γήπεδό της! Έχει 9 στα 9 και συνολικά 17 στα 19 under! Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη Γαλλία, αλλά γκολ σημειώνει πάρα πολύ δύσκολα.

Η Ρεν είναι ανώτερη της Νιμ και η αλήθεια είναι ότι εκτός από το under θα μπορούσαμε να δούμε και το διπλό εδώ. Θυμίζω πάντως ότι παρά το ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθέσεις. Η εκτός έδρας άμυνά της όμως είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Γι΄αυτό άλλωστε συμπλήρωσε και 7 under σε 9 παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Η δε Νιμ είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα (15) γκολ στο πρωτάθλημα.

Στη Β Ισπανίας τέλος οι αποδόσεις όλων των φαβορί είναι χαμηλές για ποντάρισμα. Έτσι λοιπόν σκέφτομαι να ρισκάρω ποντάροντας στο ξερό Χ στο Αλκορκόν – Νουμάνθια. Η Αλκορκόν έρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες και έφτασε ήδη τις 10 σε 22 αγωνιστικές. Η δε Νουμάνθια έχει φέρει 5 Χ σε 10 ματς μακριά από την έδρα της. Να προσθέσουμε τέλος ότι τα 5 από τα 8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Αλκορκόν έληξαν χωρίς νικητή. (2.95 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Καλή τύχη. Θα τα ξαναπούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ