ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ…

Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δημητρούλες που σήμερα έχουν τη τιμητική τους! Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα διεξάγονται ένα… σωρό αγώνες κυπέλλων, αλλά όπως και χθες θα επιμείνω στην απόφασή μου να μην ασχοληθώ με τέτοιου είδους παιχνίδια…

Διαπίστωσα βέβαια, ότι στη χώρα μας έχει πονταριστεί αρκετά ο ΠΑΟΚ. Αυτό πιθανολογώ ότι συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον διότι η Λάρισα έρχεται από βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τον ΠΑΣ και δεύτερον επειδή ο δικέφαλος του Βορρά ποτέ δεν αδιαφόρησε για το κύπελλο Ελλάδας. Η κατά πολλούς άδικη ήττα από τον Ολυμπιακό ίσως πεισμώσει τους παίκτες του Ίβιτς, οι οποίοι ενδέχεται να θελήσουν να αποδείξουν άμεσα ότι δεν άξιζε να χάσουν. Όλα αυτά βέβαια θα φανούν εντός αγωνιστικού χώρου. Προσωπικά διατηρώ έντονες επιφυλάξεις, καθώς οι γηπεδούχοι θα κατέβουν με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους.

Το γαλλικό Λιγκ Καπ – παραδόξως –  δεν αφήνει… ασυγκίνητες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό.  

Οι Μασσαλοί (φωτο) δεν υποτιμούν τον θεσμό και το βλέπουν ως μια πιθανή ευκαιρία για διάκριση φέτος, καθώς στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν προοπτικές… Έχουν νέο προπονητή τον Γκαρσιά και την προηγούμενη αγωνιστική πήραν ισοπαλία μέσα στο Παρίσι από την πρωταθλήτρια Παρί. Θα πάνε για την πρόκριση μέσα στο Κλερμόν, και είναι το εύλογο φαβορί της αναμέτρησης.

Και η Μετς δείχνει να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το Λιγκ Καπ. Η ομάδα τα πηγαίνει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα και σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα της τρίτης κατηγορίας η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η… μικρή Παρί έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ και αυτή είναι η χειρότερη επίδοση όλων των κατηγοριών.

Και η Ρεν φαντάζει ως το φαβορί απέναντι στην κακή έως τώρα Λοριάν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βυθιστεί στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ ήττες σε δέκα παιχνίδια και πέντε στα πέντε μακριά από την έδρα τους! Στην παρούσα φάση, το Λιγκ Καπ είναι κάτι σαν… περιττή πολυτέλεια για αυτούς…

Με πολλές αλλαγές θα κατέβει απόψε η Γκινγκάμπ η οποία φαίνεται ότι ενδιαφέρεται σαφώς περισσότερο για το πρωτάθλημα. Το αν θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί η Μπαστιά αυτές τις απουσίες είναι ένα άλλο θέμα στο οποίο δεν προτίθεμαι να εμπλακώ…

Τα πρωταθλήματα που έχουν αγωνιστική δραστηριότητα σήμερα είναι λίγα. Ένα από αυτά είναι και το Ιταλικό, από το οποίο όμως δεν προκύπτουν ουσιαστικά σημεία. Οι αποδόσεις των τριών μεγάλων φαβορί (Γιουβέντους, Νάπολι, Φιορεντίνα) είναι απελπιστικά μικρές, ενώ και το 1.45 της Λάτσιο δεν αποτελεί θελκτική επιλογή. Εδώ ίσως να ήταν προτιμότερος ο συνδυασμός του άσσου με το over, καθώς η Κάλιαρι παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που μέχρι στιγμής φέρνει μόνο over (έχει 9 στα 9). Η Λάτσιο βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίκτυα και συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο.

Στο Κιέβο – Μπολόνια αντιθέτως, βλέπω ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και… ακόμα πιο λίγα γκολ. Κάτι σαν και πέρσι δηλαδή που είχαν έρθει ισόπαλες 0-0. Η Κιέβο έχει καλή άμυνα, αλλά μέτρια επίθεση. Το τελευταίο διάστημα δύσκολα βρίσκει τον δρόμο προς τα δίκτυα και η Μπολόνια. Αν ψάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών, θα ανακαλύψουμε 10 under στα 12 πιο πρόσφατα. Όπως έχουμε ξαναπεί, σε τέτοιες περιπτώσεις, εκτός από τα λίγα γκολ, είθισται να πληρώνουν και τα Χ των ημιχρόνων…

Στο Βέλγιο η εξαιρετική φετινή πορεία της Ζούλτε Βάρεγκεμ συνεχίζεται και τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια φέτος Σιντ Τρουίντεν που έχει μόλις δύο νίκες στο ενεργητικό της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή παράδοση εκεί μέσα, καθώς έχουν φύγει με τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους…

Στις ΗΠΑ ξεκινούν τα play off Και το Λος Άντζελες υποδέχεται στην ισχυρή έδρα του, την ντεφορμέ Σολτ Λέικ που δεν έχει πετύχει νίκη τις τελευταίες επτά αγωνιστικές. Μπορεί να μπήκε στα play off, αλλά είχε τις περισσότερες (11) εκτός έδρας ήττες στον όμιλο της Ανατολής. Αν οι παίκτες του Λος Άντζελες παίξουν σοβαρά και φανούν στοιχειωδώς εύστοχοι, θα σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στα play off.

Στη Β Βραζιλίας η αναμέτρηση της Βάσκο με την Αβάι αποτελεί σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την άνοδο. Το 1.48 του άσσου και το 5.20 του διπλού είναι δυσανάλογες αποδόσεις για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Σέβομαι τις δυνατότητες και την έδρα των γηπεδούχων, αλλά σέβομαι εξίσου και τη φόρμα των φιλοξενούμενων. Η Αβάι βλέπετε, συμπλήρωσε οκτώ νίκες στα εννέα τελευταία παιχνίδια της. Ο συντελεστής τερμάτων σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια είναι στο 15-2.

Υ.Γ. Με το κινέζικο πρωτάθλημα δεν είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ ιδιαίτερα φέτος, παρά ελαχίστων εξαιρέσεων κυρίως στο live. Σήμερα όμως διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και οφείλω να σας ενημερώσω ότι πέφτει πολύ και σχεδόν παντού το διπλό της Λιάονινγκ. Αυτό προφανώς συμβαίνει διότι η συγκεκριμένη ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Αντίπαλός της είναι ένας σύλλογος που έχει ξεμείνει οριστικά από στόχους…

Καλή τύχη… 

Το ΝΒΑ επέστρεψε στο Stoiximan.gr!

To κορυφαίο μπασκετικό υπερθέαμα του πλανήτη είναι και πάλι εδώ, καθώς τα ξημερώματα είχαμε το πρώτο τζάμπολ για τη Regular Season του ΝΒΑ!

Η πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερη, καθώς όλοι περίμεναν με αγωνία την κόντρα των Golden State Warriors   με τους San Antonio Spurs, με την προσθήκη του Ντουράντ να κάνει… τρομακτικούς τους πρώτους  και την αποχώρηση του Ντάνκαν μετά από 19 χρόνια, να βρίσκει τους Spurs στο πρώτο παιχνίδι μίας νέας εποχής.

Οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις πολλές πριν από το παιχνίδι, αλλά όπως συχνά συμβαίνει στον μαγικό κόσμο του NBA, κατέληξαν στα σκουπίδια με το τέλος της αναμέτρησης. Οι φοβεροί Spurs διέλυσαν με 129-100 το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και μάλιστα μέσα στην έδρα των Warriors.

Oι πρωταθλητές του 2015, μετρούν πλέον 3 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες, μετά και από τις 2 κόντρα στους Cavs στους περσινούς Τελικούς. Ήδη από το πρώτο παιχνίδι όλα μας προετοιμάζουν για αμφίρροπη σεζόν, όπου δεν χωρούν προβλέψεις.

Τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς στο Stoiximan.gr

Η δράση επιστρέφει για τα καλά στο αποψινό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει 10 παιχνίδια. Το Stoiximan.gr προσφέρει 50+ στοιχηματικές επιλογές στον κάθε αγώνα, αλλά και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς, με πόντους παικτών, ριμπάουντ, ασίστ και πολλά άλλα αποκλειστικά στοιχήματα!

Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και για το ΝΒΑ βρίσκεται στο Stoiximan.gr!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ