ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ…

Καλημέρα. Εγώ με κύπελλα δεν ασχολούμαι, αλλά επειδή στην Αγγλία το Λιγκ Τρόφι βρίσκεται σε φάση ομίλων, οφείλω να ενημερώσω ότι η Μπρίστολ Ρόβερς και η Γουίμπλεντον αν κερδίσουν τις βαθμολογικά αδιάφορες Σάουθεντ και Σουίντον αντίστοιχα, θα περάσουν στην επόμενη φάση…

Προσωπικά βλέπω και τη Φλίτγουντ να κερδίζει την Όλνταμ διότι εκτός από μια κατηγορία διαφορά, η Φλίτγουντ έχει και καλύτερο ρόστερ και πολύ ισχυρή έδρα.

Με τα προκριματικά του Euro 2020 των ομάδων under 19 θα ασχοληθούμε περισσότερο στην πορεία και όχι τώρα. Οι όμιλοι ξεκινούν και πιστεύω ότι η εθνική μας θα ξεκινήσει θετικά απέναντι στην Αλβανία. Το ίδιο πιστεύω ότι θα πράξει και η Σλοβακία κόντρα στην Κύπρο, διότι έχει καλύτερη ομάδα. Η Ουκρανία και το Βέλγιο θα κερδίσουν και αυτές την Εσθονία και την Ισλανδία αντίστοιχα, αλλά εδώ επειδή οι αποδόσεις είναι χαμηλές, αναγκαστικά τα δύο αυτά σημεία θα συνδυαστούν με το over…

Στη Βραζιλία συνήθως τα περισσότερα γκολ σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Παρακάτω ακολουθούν κάποια πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία:

Η Γκουαρανί δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και 7 αγωνιστικές! Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έληξαν 0-0 στο ημίχρονο και απόψε φιλοξενείται από τη Βίλα Νόβα η οποία έρχεται από τρία σερί 0-0 ημιχρόνων!

Η Μποταφόγκο (φωτο) δεν πετυχαίνει γκολ σε πρώτο ημίχρονο εδώ και 8 παιχνίδια! Σήμερα υποδέχεται τη Σπορτ Ρεσίφε η οποία κρατάει απαραβίαστη την εστία της σε πρώτο ημίχρονο για 7 αγωνιστικές. Εδώ πάντως εκτός από το συγκεκριμένο στοίχημα, θα μπορούσαμε να δούμε και το διπλό καθώς η Σπορτ Ρεσίφε φέτος έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 17 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Αντί να ποντάρουμε στο 1.25 της Φλαμένγκο, θα μπορούσαμε και εδώ να δούμε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Θυμίζω ότι τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές η ομάδα έβαλε και δέχθηκε συνολικά 15 γκολ, τα 12 από αυτά σημειώθηκαν στο 2ο 45λεπτο!

Στη Β Ρωσίας τέλος, η ουραγός Φακέλ μετρά μόλις τρεις νίκες σε 22 αγωνιστικές. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση καθώς και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Απέναντι στην ανεβασμένη ΤΚΑ Ενέρτζια αναμένεται να έχει δύσκολο έργο.

Μέσα από την έδρα της πρωτοπόρου Τορπέντο, φέτος δεν περνά κανείς! Η ομάδα της Μόσχας συμπλήρωσε 10 νίκες και μια ισοπαλία σε 11 αγωνιστικές! Η Νίζνι δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αλλά μέσα σε αυτό το γήπεδο πολύ δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό. Η δυάδα του διπλού της ΤΚΑ με τον άσσο της Τορπέντο προσφέρεται στο πολύ καλό 4.41 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Καλή τύχη και με οτιδήποτε νεότερο θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ATP ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΕΝΙΣ: ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ – ΖΒΕΡΕΦ (2.05 – 1.95)

Ο αγώνες προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] (ώρα έναρξης 22.00μμ).

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗ [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ