ΔΕΝ ΘΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ…

Καλημέρα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς αν χάσει και σήμερα από τη Σίτι τότε θα μειωθούν δραστικά οι ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Βέβαια τα δύο ματς που ακολουθούν είναι πιο κρίσιμα και πιο σημαντικά διότι η ελληνική ομάδα ανταγωνίζεται την Πόρτο και τη Μαρσέιγ και όχι τη Σίτι. Οποιαδήποτε κερδοφορία βαθμών σήμερα θα αποτελέσει μια πολύ καλή είδηση για τον Ολυμπιακό, ειδικά με τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, αφού για μια ακόμη φορά θα απουσιάσουν οι Ελ Αραμπί, Χασάν και Βαλμπουενά.

Οι Άγγλοι τώρα από τη στιγμή που έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ουσιαστικά έχουν ήδη προκριθεί. Αν πάρουν έναν βαθμό απόψε στον Πειραιά η πρόκριση θα είναι και μαθηματική. Δεν ξέρω τι ενδεκάδα θα κατεβάσουν απόψε γιατί μάλλον θα γίνει ένα μικρό ροτέισον, αλλά ακόμα και τα… δεύτερα της Σίτι θα έπαιρναν τίτλο στην Ελλάδα στο ρελαντί. Στοιχηματικά το διπλό δεν έχει καμία αξία και έτσι αποφάσισα να στραφώ στα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου τα οποία διπλασιάζουν το αρχικό μας κεφάλαιο. Σκέφτηκα με τη λογική ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ουσιαστικό λόγο να τρέξει και να πιέσει από πολύ νωρίς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα και πάμε να δούμε και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Champions League όπου δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι αποδόσεις είναι απελπιστικά χαμηλές.

Αναφέρομαι κυρίως στην τριάδα που αποτελείται από τις Μπάγερν, Ατλέτικο και Άγιαξ. Μόνο αν συνδυαστούν και με τα over θα αποκτήσουν ένα μικρό ενδιαφέρον αλλά και πάλι θα εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι δεν νοείται να βλέπουμε τόσο χαμηλές αποδόσεις στη φάση των ομίλων του Champions League.

Για την Ατλέτικο Μαδρίτης από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί ο Σουάρες ίσως να αξίζει να ποντάρουμε στο να σκοράρει πρώτος ο Zοάο Φέλιξ. (4.00 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί τη Σαχτάρ των πολλών απουσιών και θυμίζω ότι πριν από τρεις εβδομάδες την είχε συντρίψει μέσα στην Ουκρανία με σκορ 0-6! Για μια ακόμη φορά θα συνδυάσω τη νίκη των Γερμανών με τα πολλά γκολ. (2.10 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Τη Λίβερπουλ δεν θα την εμπιστευτώ παρά το 0-5 του πρώτου αγώνα με την Αταλάντα. Δεν θα το κάνω διότι αφενός εξακολουθεί και έχει πολλές απουσίες και αφετέρου οι Ιταλοί είναι επικίνδυνοι και ικανοί για όλα. Εξάλλου η ομάδα που αυτή τη στιγμή καίγεται περισσότερο για τη νίκη δεν είναι τόσο η Λίβερπουλ αλλά η Αταλάντα…

Τα άλλα δύο ματς που συμπληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα (Ίντερ – Ρεάλ και Μαρσέιγ – Πόρτο) είναι δύο αμφίρροπα ντέρμπι στα οποία δεν χωρούν εκτιμήσεις και προβλέψεις.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από την Ελβετία όπου η Βασιλεία πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψει στις νίκες. Πιθανολογώ ότι μπορεί να το πράξει απόψε απέναντι στη μέτρια Λωζάννη.

Στο Βέλγιο η Σερκλ Μπριζ είναι το φαβορί απέναντι στην ουραγό Μουσκρόν που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Στα υπόψη βέβαια είναι και το over το οποίο φέρνουν συνεχώς οι γηπεδούχοι τους τελευταίους δύο μήνες…

Στην Τσάμπιονσιπ η Σουόνσι είναι σαφώς ανώτερη φέτος από την ουραγό Σέφιλντ Γουεν. και μέσα στην Ουαλία είναι το αφεντικό. Ο άσσος προσφέρεται σε αρκετά καλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 1.95 από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Τόσο η Μίντλεσμπρο όσο και η Ντέρμπι σκοράρουν δύσκολα με αποτέλεσμα να φέρνουν πολλά under. Πιο συγκεκριμένα η Μίντλεσμπρο συμπλήρωσε 11 στα 12 και η Ντέρμπι, 10 στα 12 under. Επειδή οι γηπεδούχοι έρχονται και από πέντε σερί 0-0 ημιχρόνου, θα ποντάρω και σε αυτό το στοίχημα.

Στη Σκωτία οι πολλές απουσίες της Αμπερντίν λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού, θέτουν σε αμφισβήτηση την φαινομενικά εύκολη επικράτησή της στο ματς με την ουραγό Χάμιλτον. Σίγουρα πρόκειται για μια ομάδα που υπερέχει αγωνιστικά, αλλά από τη στιγμή που με το… ζόρι συμπληρώνει αποστολή, θα πρότεινα την αποφυγή του πονταρίσματος στο διπλό του 1.50.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα θεωρώ ότι δεν δικαιολογείται η τόσο χαμηλή τιμή του άσσου της Μπολιβάρ, διότι ούτε αυτή είναι καμιά ομαδάρα, αλλά ούτε και η Λανούς κάποιος ανυπόστατος σύλλογος. Για μένα το μοναδικό αβαντάζ που έχουν οι γηπεδούχοι, είναι το υψόμετρο του Λα Παζ, διότι αν συγκρίνουμε τα ρόστερ τους δεν θεωρώ ότι υπερέχουν…

Κλείνοντας με Ιαπωνία, η Κασίμα η οποία διεκδικεί με αξιώσεις έξοδο στο ασιατικό Champions league δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών μέσα στην έδρα της από τη ντεφορμέ και ουσιαστικά αδιάφορη Κασίβα. Σίγουρα δεν μπορώ να αγνοήσω τα επτά έως τώρα διπλά των φιλοξενούμενων, αλλά τέσσερις μόλις αγωνιστικές πριν από το φινάλε θα μου επιτρέψετε να δώσω μεγαλύτερη προσοχή και έμφαση στον παράγοντα κίνητρο και έπειτα σε όλα τα άλλα.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

(@fontastsounis)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ