ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1.60…

Καλημέρα. Βραδιά κυπέλου η αποψινή και αρχικά οφείλω να ομολογήσω πως όταν αντίκρισα τις αποδόσεις στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ εξεπλάγην! Οι ομάδες που ξεχωρίζουν τα δύο τελευταία χρόνια, δίνουν ένα μεγάλο ματς στη ρεβάνς του 3-2 και κατά τη γνώμη μου δεν νοείται να προσφέρεται ο άσσος σε αποδόσεις τόσο χαμηλές που πλησιάζουν το 1.50! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται βέβαια σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση λόγω της κατάκτησης του τίτλου, ο ΠΑΟΚ όμως μόνο ως αμελητέα ποσότητα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Προσωπικά περιμένω ένα πολύ πιο δύσκολο ματς από όσο πιστεύουν οι μπουκ και εννοείται ότι δεν θα αποκλείσω την εμφάνιση της έκπληξης που εδώ που τα λέμε δεν θα είναι και τόσο… έκπληξη αφού επαναλαμβάνω ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι.

Στο άλλο ματς (Άρης – ΑΕΚ), κάθε πρόβλεψη είναι δύσκολη και παρακινδυνευμένη, αλλά το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Χ του ημιχρόνου, διότι μετά από το 2-1 του πρώτου αγώνα, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν παίζοντας επιθετικά από νωρίς…

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα ξεκινώντας από την Πρέμιερ Αγγλίας. Η Γουλβς πραγματοποιεί καλή σεζόν και εξακολουθεί να… ονειρεύεται Ευρώπη. Σήμερα υποδέχεται τη Μπόρνμουθ που έχει υποστεί τις περισσότερες (11) εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία. Την είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο και πιστεύω ότι το ίδιο μπορεί να πράξει και σήμερα.

Στην Ισπανία φαντάζει βολική η ισοπαλία στο Αλαβές – Οσασούνα αν ρίξουμε μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα. Ούτως ή άλλως η Οσασούνα φέρνει πολλές ισοπαλίες φέτος και έχει το «Know how».

Εξίσου βολική φαίνεται να είναι η ισοπαλία στο Τόντελα – Φερέιρα στην Πορτογαλία, καθώς με τον ένα βαθμό οι δύο ομάδες θα πραγματοποιήσουν βήμα σωτηρίας. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν, αναμένω ένα κλειστό ματς χωρίς ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Η Φαμαλικάο επιδιώκει και στοχεύει να εξαργυρώσει μια καλή σεζόν, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν έχει εύκολο έργο, αλλά η ελπίδα… πεθαίνει πάντα τελευταία. Η Μορεϊρένσε έχει ξεφύγει τελείως από στόχους και το διπλό προσφέρεται σε υψηλές αποδόσεις (2.35 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Στην Ιταλία η Ρόμα δίνει μεγάλη μάχη με την Αταλάντα για την 4η θέση του Champions league και δεν πρόκειται να αφήσει να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί μέσα στη Ρώμη από υποδεέστερους αντιπάλους όπως είναι η Σαμπντόρια. Σκέφτομαι συνδυαστικά και το over διότι οι γηπεδούχοι σκοράρουν εύκολα και οι φιλοξενούμενοι όταν βρεθούν σε κακή βραδιά δέχονται… αβέρτα τεσσάρες και πεντάρες φέτος.

Στη Γ Γερμανίας επειδή στις ισοβαθμίες το πρώτο κριτήριο που λαμβάνεται υπόψη είναι η συνολική διαφορά τερμάτων, η Χάλεσκερ που κινδυνεύει με υποβιβασμό, θα επιδιώξει νίκη με ευρύ σκορ απέναντι στην ουραγό και υποβιβασμένη Ιένα η οποία διατηρεί τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η Χάλεσκερ πάρα το ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχει μια από τις παραγωγικότερες εντός έδρας επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει εύκολα με σκορ 0-3 μέσα στην έδρα της Ιένα.

Στη Β Δανίας η Βίμποργκ είναι ανώτερη της Σκίβε και σας θυμίζω ότι ήδη έχει 8 διπλά σε 12 αγωνιστικές! Η Σκίβε αντιθέτως, μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 12 ματς στην έδρα της. Η πρόσφατη παράδοση είναι ευνοϊκή για τους φιλοξενούμενους και το διπλό αυτό ποντάρεται.

Θα κλείσουμε με δύο ματς από το πρωτάθλημα της Β Τσεχίας. Η Μπρνο είναι το φαβορί για το διπλό στο ματς με την Βάρνσντορφ και πιστεύω ότι όντως θα το πάρει. Το σημείο όμως θα συνδυαστεί με το over διότι οι γηπεδούχοι έχουν τη χειρότερη άμυνα και οι φιλοξενούμενοι την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Η Λίσεν είναι πλέον τελείως αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ξεμείνει από στόχους. Η Σοκόλοφ αντιθέτως, ψάχνει βαθμούς μήπως καταφέρει στο φινάλε και σώσει την παρτίδα της παραμονής. Η έδρα της Λίσεν είναι από τις χειρότερες αφού η γηπεδούχος ομάδα μετρά μόνο τρεις νίκες σε 12 αγωνιστικές. Κάτι αυτό κάτι το κίνητρο, με κινούν να το σκέφτομαι για να κυνηγήσω την έκπληξη…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ  (1.72 – 3.50 – 4.33)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ