ΔΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ… ΤΕΛΟΣ!

Καλημέρα. Τα κύπελλα τα προσπερνάμε με συνοπτικές διαδικασίες και έτσι θα περάσουμε αμέσως στα λιγοστά ματς πρωταθλημάτων που διεξάγονται σήμερα. Έχω επιλέξει τέσσερα σημεία που προέρχονται από τα πρωταθλήματα Δανίας και Τουρκίας.

Χθες η Γαλατά υπέστη απρόσμενη ήττα από την ουραγό Ανκαραγκούτσου και αυτήν ακριβώς την ήττα θα θελήσει και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί σήμερα η Φενέρ και να τη φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Υποδέχεται την Αντάλιασπορ που είναι… μετρ στις ισοπαλίες, καθώς συμπλήρωσε επτά στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Η Φενέρ όμως δεν είναι ένας αντίπαλος σαν όλους τους άλλους και έτσι σήμερα δεν βλέπω ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους.

Το δεύτερο σημείο από την Τουρκία έχει να κάνει με το πιθανό διπλό της Τράμζονσπορ (φωτο). Η περσινή… παραλίγο πρωταθλήτρια βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση καθώς τις τελευταίες 11 αγωνιστικές έφερε εννέα νίκες! Εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, καθώς μετρά επτά διπλά και μόνο μία ήττα σε 13 παιχνίδια! Αυτή η ήττα σημειώθηκε στις 25 Οκτωβρίου από τη Φενέρ. Η Κασίμπασα από την άλλη μεριά, δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά εσχάτως, καθώς έρχεται από τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Πρόκειται για μια ομάδα που δέχεται εύκολα το τέρμα, και που διατηρεί αρνητική πρόσφατη παράδοση, αφού τις τελευταίες έξι φορές που υποδέχθηκε την Τράμζονσπορ δεν κέρδισε καμία. Το διπλό έχει 2.05 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η υψηλότερη τιμή.

Περνάμε στο πρωτάθλημα Δανίας όπου αρχικά επιλέγω τον άσσο της Μπρόντμπι η οποία διαθέτει πολύ ισχυρή έδρα. Αντίπαλός της η καλή μεν, ντεφορμέ δε Ράντερς η οποία συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη. Η παράδοση είναι σαφέστατα υπέρ της Μπρόντμπι καθώς ανεξαρτήτως έδρας, διατηρεί ένα αήττητο 16 σερί παιχνιδιών!

Θα κλείσουμε με το διπλό της πρωτοπόρου και επίδοξης πρωταθλήτριας Μίντιλαντ η οποία βγήκε νικήτρια στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μπρόντμπι. Σήμερα φιλοξενείται από την αδύναμη Λίνγκμπι η οποία παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη μέσα στην έδρα της μετά από εννέα παιχνίδια! Εδώ το διπλό θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το over καθώς η Λίνγκμπι διατηρεί με διαφορά τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα… (2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Με αυτά τα τέσσερα παιχνίδια θα… πορευτώ και από εκεί και πέρα ότι προκύψει στο Live ([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”])

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ