ΓΟΥΛΒΣ, Η… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!

Καλημέρα. Ελάχιστα είναι τα ματς που διεξάγονται απόψε, οπότε ουσιαστικά καλούμαστε να αναμένουμε την αυριανή μέρα… Στην Πρέμιερ πάντως, η Σίτι ίσως δεν έχει τόσο εύκολο έργο όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Αυτό το υποστηρίζω, επειδή η Γουλβς (φωτό) έχει υποστεί μόνο μία ήττα τις τελευταίες 13 αγωνιστικές!

Ακόμα και αυτή η ήττα όμως που ήταν με σκορ 1-2 από την Τότεναμ, ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς! Με το… συμπάθιο κιόλας, αλλά ομάδες που διανύουν περίοδο φόρμας δεν τις κοντράρεις μέσα στο σπίτι τους σε αστείες τιμές της τάξεως του 1.40. Προτιμότερο το over και το G-G επί του προκειμένου λοιπόν…

Το ίδιο ακριβώς στοίχημα, επιλέγω και για το τοπικό κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στην Νταντί Γιουν και την Νταντί. Το ξέρω ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πλανήτη, αλλά σε τέτοιου είδους ματς δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ… Οι δύο αντίπαλοι σκοράρουν εύκολα και έχουν παράδοση στα over και τα G-G στα μεταξύ τους παιχνίδια των τελευταίων ετών. Πιο συγκεκριμένα ανεξαρτήτως έδρας, τα εννέα από τα δέκα πιο πρόσφατα έληξαν στο over. Τα πέντε από αυτά τελείωσαν στο over 3.5 γκολ…

Σε… φουλ φόρμα είναι στο Βέλγιο η Σαρλερουά, η οποία έφτασε τα δέκα σερί παιχνίδια χωρίς ήττα! Μεγάλο της όπλο η εξαιρετική αμυντική της λειτουργία, καθώς σε αυτό το διάστημα των δέκα αγωνιστικών, η εστία της παρέμεινε απαραβίαστη επτά φορές! Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που σκέφτομαι σήμερα να συνδυάσω τον άσσο της με το NG. Αντιμετωπίζει τη μετριότατη Οστάνδη που αποδίδει κάκιστα όταν απομακρύνεται από την έδρα της. (1-1-8 με τέρματα 6-18)

Αν η Μπεσίκτας δεν επιστρέψει στις νίκες ούτε απόψε, τότε μπορεί να πέσει και… ξύλο στις τάξεις του συλλόγου, αφού οι οπαδοί έχουν φτάσει στα όριά τους! Θυμίζω ότι πριν από δύο αγωνιστικές ηττήθηκε μέσα στην Πόλη από τη Μαλάτιασπορ, καθώς και ότι την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στο ντέρμπι από τη Φενέρ με 3-1. Επίσης είχαν προηγηθεί η τεσσάρα από τη Γουλβς στο Γιουρόπα Λιγκ και η ήττα στο κύπελλο με σκορ 2-0, από… μία Ερζίνκασπορ!

Σήμερα φιλοξενεί την Γκεντσ/λιγκί και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα θεωρηθεί παταγώδης αποτυχία. Η παράδοση πάντως ευνοεί τους γηπεδούχους, καθώς η πρόσφατη είναι 12-2-0…

Στη Β Τουρκίας τέλος, πέφτει η απόδοση του διπλού της αναμέτρησης Άδανασπορ – Καραγκμουρούκ! Υποθέτω ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να ορθοποδήσουν με κανέναν τρόπο!  Η πρώτη και… τελευταία νίκη τους στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 25 Αυγούστου, σε ένα ματς όπου κέρδισαν στο φινάλε με πέναλτι! Από εκείνη τη μέρα ακολούθησαν τέσσερις μήνες και 14 αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο». Η δε Καραγκμουρούκ τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας, αφού μακριά από το γήπεδό της, έχει τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα σε οκτώ παιχνίδια! (1.80 το διπλό στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ