ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Καιρό είχα να… γκρινιάξω για τις αποδόσεις των μπουκ, αλλά αν δεν το κάνω σήμερα με τις τιμές που είδα στο Champions League δεν θα το κάνω ποτέ…

Καταρχάς δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω το 1.25 της Λειψίας και το 1.05 (!) της Μπαρτσελόνα.

Εξίσου… κατακριτέα όμως είναι και τα 1.60 της Παρί και της Ζενίτ, λες και η Γιουνάιτεντ και η Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα θα κατέβουν να παίξουν χωρίς… τερματοφύλακα.

Γιουβέντους παίζουμε στο 1.80 χωρίς τον Κριστιάνο; Μέσα στο Κίεβο όχι…

Αξίζει το 1.80 η Ρεν; Κόντρα στην καλή και… πλούσια Κράσνονταρ ασφαλώς και όχι…

Εμπιστευόμαστε στο 1.90 την Τσέλσι κόντρα στη Σεβίλλη; Ούτε για αστείο! Σας θυμίζω το προχθεσινό κάζο με τη Σαουθάμπτον!

Είναι για δυάρι η Ντόρτμουντ μέσα στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο; Η απάντηση είναι όχι! Το διπλό αυτό είναι για 2.40, καθώς οι Ρωμαίοι ήταν και παραμένουν επικίνδυνοι.

Τι θα παίξουμε λοιπόν στο Champions League; Προσωπικά τίποτα απολύτως! Θα αφήσω όλα τα ματς για το live και αν και εφόσον διαπιστώσω ότι αξίζει τον κόπο να παιχτεί κάποιο σημείο, τότε πολύ ευχαρίστως να το πράξω. Εκ των προτέρων όμως, επαναλαμβάνω ότι δεν ποντάρω τίποτα…

Ευτυχώς όμως το σημερινό πρόγραμμα δεν περιορίζεται στα παιχνίδια του Champions League. Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και θα κρατήσω από εκεί κάποια σημεία που πηγάζουν από τη διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων.

Από την Τσάμπιονσιπ για παράδειγμα θα κρατήσω τρεις άσσους. Η Νόργουιτς που λογικά θα διεκδικήσει άνοδο, είναι ανώτερη της μέτριας Μπέρμιγχαμ και αναμένω να επικρατήσει.

Η Νότιγχαμ με νέο προπονητή τον έμπειρο Κρις Χάουτον, είναι σε θέση να επιβληθεί της «άχρωμης» Ρόδεραμ και θα ποντάρω στον άσσο. Η Ρέντινγκ ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο φέτος και είναι το φαβορί απέναντι στην ντεφορμέ Γουίκομπ η οποία μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 1-12!

Η Σουόνσι τέλος, έχει καλή ομάδα και μπορεί να διεκδικήσει άνοδο. Πιστεύω ότι μπορεί να φύγει αλώβητη από την έδρα της Κόβεντρι που δεν μας έχει δείξει τίποτα έως τώρα.

Στην Λιγκ 1 τα φαβορί από πλευράς γηπεδούχων είναι κατά σειρά προτίμησης οι Σάντερλαντ, Χαλ, Λίνκολν και Όξφορντ.

Από πλευράς φιλοξενούμενων μπορούν να παιχτούν στο 2 DNB η ενισχυμένη μεταγραφικά Τσάρλτον, η πρωτοπόρος Ίπσουιτς και η Πιτέρμπορο με την Πόρτσμουθ που αποτελούν φαβορί για την άνοδο. Οι τέσσερις γηπεδούχοι αντίπαλοί τους δεν αποτελούν φόβητρο για τους φιλοξενούμενους.

Στη Λιγκ 2 η Σάλφορντ που παραμένει το πρώτο φαβορί για την άνοδο, λογικά θα επιβληθεί της Σάουθεντ που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα… χάλια της έχει η Σκάνθορπ η οποία δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα. Απέναντι στην ισχυρή Τσέλτεναμ λογικά θα έχει ένα δύσκολο έργο.

Το Μπάροου – Μπόλτον και το Στιβενειτζ – Νιούπορτ τέλος, τα  βλέπω προς το Χ2, διότι οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των αντιπάλων. Η Μπάροου δεν έχει νίκη έως τώρα, ενώ η Στίβενειτζ έχει κερδίσει μόνο την αδύναμη Όλνταμ…

Στην Πρέμιερ Σκωτίας, η Αμπερντίν λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην ουραγό Χάμιλτον που έχει και τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη παράδοση είναι 9-1-1 υπέρ της Αμπερντίν και για να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω τον άσσο με το over… (2.27 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Ολλανδίας η Ναϊμέγκεν ξαναβρήκε τη φόρμα της καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια της πέτυχε συνολικά 10 γκολ! Σήμερα φιλοξενείται από την Γιονγκ Αϊντχόφεν που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε γκολ από τη Φόλενταμ. Σημειώστε ότι μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη ομάδα έχει 7 στα 7 over. Όλα τα στοιχεία λοιπόν μας οδηγούν στον συνδυασμό του διπλού με το over εδώ. (2.60 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στη Β Δανίας θα προβώ στον ίδιο συνδυασμό στην αναμέτρηση της Έσμπιεργκ με τη Χβιντόβρε καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 στα 7 over και έξι ήττες σε επτά αναμετρήσεις. Η δε Έσμπιεργκ φέτος έχει ηττηθεί μόνο από την ισχυρή Σίλκεμποργκ.

Στην Γ Γερμανίας η Ντιναμό Δρέσδης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει την παράδοση με το μέρος της απέναντι στην συγκριτικά αδύναμη Σβικάου. Δεν ξέρω αν βοηθάει κάπου αλλά οι δύο αυτές ομάδες διατηρούν φιλικότατες σχέσεις…

Στη Β Ιταλίας τέλος, η Φροζινόνε που αποτελεί ένα από τα φαβορί για την άνοδο, λογικά θα επεκτείνει τη θετική παράδοση των τελευταίων ετών και θα κερδίσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη μετριότατη Βίρτους Έντελα που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στην επίτευξη του τέρματος.

Καλή τύχη και τα λέμε στο Live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΤΣΕΛΣΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ (1.96 – 4.05 – 4.05)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] το σημερινό ντέρμπι για τον πέμπτο όμιλο του Champions League. (22.00μμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ