ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ…

Καλημέρα. Η Μάντσεστερ Γιουν. πριν από δύο εβδομάδες έσπασε το αήττητο της έδρας της Σίτι ανατρέποντας το εις βάρος της 0-2 του ημιχρόνου σε 3-2! Θυμίζω ότι είχαν προηγηθεί και δύο μεγάλες νίκες επί της Λίβερπουλ και της Τσέλσι. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως που υποδεχόταν την ουραγό και υποβιβασμένη Γουεστ Μπρομ ηττήθηκε με σκορ 0-1. Αν εσείς θεωρείτε ότι αυτά είναι… φυσιολογικά πράγματα, εγώ πάω πάσο… Τώρα πλέον έχει να σκέφτεται τον ημιτελικό του κυπέλλου με την Τότεναμ που διεξάγεται το Σάββατο. Δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στην παντελώς αναξιόπιστη Μάντσεστερ (φωτο) και δεν υπάρχει περίπτωση να ποντάρω στο 1.60 του διπλού της…

Στο Γερμανικό κύπελλο διεξάγεται ο νοκ άουτ ημιτελικός ανάμεσα στη Σάλκε και την Άιντραχτ και το timing δείχνει γηπεδούχους. Η Σάλκε τα πηγαίνει περίφημα φέτος και μέσα στο γήπεδό της εξακολουθεί να παίζει κυνικά κερδίζοντας με χαμηλά σκορ. Η Άιντραχτ έχει πέσει αγωνιστικά και ίσως αυτό να οφείλεται και στο ότι ο προπονητής της ο Κόβατς συμφώνησε με τη Μπάγερν για τη νέα σεζόν. Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων και πιστεύω ότι μπορεί να συνεχιστεί. (1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]).

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια που παλεύει για έξοδο στην Ευρώπη, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την παντελώς αδιάφορη Μπολόνια που σώθηκε οριστικά. Και εδώ υπάρχει καλή παράδοση για τους γηπεδούχους και πρέπει να αναφέρουμε ότι η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση από εχθές. Όλες οι άλλες αποδόσεις των φαβορί προσφέρονται σε… απελπιστικά χαμηλές τιμές και δεν αξίζει να ασχοληθούμε.

Στο Ρόμα – Τζένοα πάντως, δεν αποκλείω το 0-0 του ημιχρόνου ή τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου, διότι η… βασίλισσα των under Τζένοα έχει σταματήσει να δέχεται γκολ σε πρώτο ημίχρονο εδώ και μήνες. Σας θυμίζω ότι η ομάδα της Γένοβας έχει δεχθεί μόλις 10 τέρματα σε 16 παιχνίδια μακριά από το γήπεδό της. Εκτός έδρας μετρά 14 under σε 16 παιχνίδια! Από το 1.35 του άσσου λοιπόν είναι καλύτερα τα λίγα γκολ.

Στο ΣΠΑΛ – Κιέβο η ισοπαλία μπορεί να βολέψει αυτές τις δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Κροτόνε που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού λογικά θα χάσει από τη Γιουβέντους, οπότε με ένα Χ θα αποσπαστούν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στην Ισπανία, η Εσπανιόλ έχει καταφέρει να σημειώσει μόλις ένα γκολ στα πρώτα ημίχρονα των 13 τελευταίων αγώνων της στο πρωτάθλημα! Υποδέχεται την Εϊμπάρ που εδώ και δέκα αγωνιστικές, βρήκε δίχτυα μόνο δύο φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Έξω ποντάρεται και πέφτει η απόδοση του άσσου, αλλά προσωπικά προτιμώ να επιλέξω είτε το Χ του ημιχρόνου που πληρώνει το ίδιο, είτε τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου…

Στην Ολλανδία η Άλκμααρ ασχολείται πλέον με τον προσεχή τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τη Φέγενορντ. Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή και ενδέχεται να προφυλαχτούν απόψε κάποιοι παίκτες. Η Φίτεσε που την προηγούμενη αγωνιστική έριξε 7 (!) γκολ στη Σπάρτα είναι δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος και μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός.

Στο Βέλγιο η Έουπεν δεν ασχολείται σοβαρά με τα play off και για μένα κακώς τη δίνουν φαβορί οι μπουκ απέναντι στην Άντβερπ. Στην κανονική διάρκεια της περιόδου, η Άντβερπ είχε πάρει διπλό εκεί μέσα και δεν αποκλείεται να διπλασιάσει τις επιτυχίες της.

Στην Ελβετία λογικά για μια ακόμη φορά θα έχουμε πολλά γκολ. Προσωπικά κρατώ και ξεχωρίζω την αναμέτρηση της Ζυρίχης με τη Σεντ Γκάλεν διότι οι φιλοξενούμενοι μετρούν τα περισσότερα (21) over στο πρωτάθλημα. Σας θυμίζω ότι η Σεντ Γκάλεν συμπλήρωσε 7 σερί over. Τα έξι από αυτά ήταν και γκολ – γκολ.

Στη Ρωσία η πρωτοπόρος Λοκομοτίβ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου μετά και από την τεσσάρα της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Ντιναμό Μόσχας. Σήμερα υποδέχεται τη μέτρια και ντεφορμέ Τερέκ την οποία κερδίζει σχεδόν κάθε χρόνο. Αναμένω το ίδιο να πράξει και φέτος…

Από τα βραδινά κρατάω τον άσσο της Δε Στρόνγκεστ διότι μέσα από το Λα Παζ που έχει υψόμετρο 3.600 μέτρα (!) δεν περνά σχεδόν κανείς.

Η Φλαμένγκο προσφέρεται στο 1.25, αλλά το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο δείχνουν οι αποδόσεις για δύο λόγους. Πρώτον η Σάντα Φε είναι σκληρό καρύδι και δεύτερον ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Θα προτιμούσα να ρισκάρω στο under μιας και η ομάδα από την Κολομβία διαθέτει αρκετά καλή άμυνα. Ένα ημίχρονο μπορεί να το αντέξει στο Μαρακανά.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Σήμερα συμπληρώθηκε ακριβώς ένας μήνας από την μέρα που βγήκε στον αέρα το bookenemylive.com. Μαζί με τον Αλέξανδρο (bookone) έχουμε ξοδέψει άπειρες… ώρες και ξενύχτια και θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σε ένα πολύ καλό ποσοστό επιτυχιών. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ανταπόκρισή σας και για την αγάπη που δείξατε από την πρώτη στιγμή σε αυτό το νέο μας εγχείρημα. Ήδη τα εγγεγραμμένα μέλη αγγίζουν τα 3.5 χιλιάδες και η παρέα μας ολοένα και μεγαλώνει. Μην ξεχνάτε ότι το ραντεβού μας είναι καθημερινό και… 24ωρο, διότι όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, τα… λεφτά είναι στο LIVE.

 

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] :ΑΕΚ – ΛΑΡΙΣΑ

Εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα* από τον ημιτελικό του ελληνικού κυπέλλου (έναρξη στις 19.30). Γιατί το στοίχημα σου αξίζει περισσότερα!

Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ