ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΕΣ

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό φθινόπωρο (είναι πολύ νωρίς ακόμα για καλό χειμώνα). Λόγω των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων το πρόγραμμα έχει γίνει άνω κάτω για λίγες μέρες και έτσι μας δίνεται και εμάς μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Σήμερα δίνει φιλικό αγώνα η εθνική μας ομάδα στο Αϊντχόφεν με την Ολλανδία. Ο Σκίμπε (ΦΩΤΟ) προσπαθεί να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα και έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες του κοντινού αλλά και του πιο μακρινού παρελθόντος. Και η Ολλανδία βέβαια παρουσιάζει ψήγματα ποδοσφαιρικής… «αλλοτρίωσης» αλλά αυτή είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα βρει το δρόμο της. Το αποψινό παιχνίδι το έχουν πάρει πολύ σοβαρά και το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί η παράδοση που τους θέλει να κερδίζουν κάθε φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας σκέφτηκα να κυνηγήσω κάποια over… Στο πρωτάθλημα της Γ Γερμανίας για παράδειγμα, η Σβικάου με το Μαγδεμβούργο που παίζουν μεταξύ τους, είναι οι μοναδικές ομάδες της κατηγορίας που μέχρι στιγμής φέρνουν μόνο over…

Για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής κοντράρονται στο Κίτο ο Ισημερινός με τη Βραζιλία. Οι Βραζιλιάνοι συνηθίζουν να παίζουν πολύ επιθετικά και στα περισσότερα παιχνίδια τους πετυχαίνουν αλλά και δέχονται αρκετά τέρματα. Το over προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του 2.00 και θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα των προκριματικών του Euro 2017 under 21 ανάμεσα στην Εσθονία και τη Γεωργία. Πρόκειται για αναμέτρηση του έκτου ομίλου και εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που δέχονται εύκολα το γκολ. Η Εσθονία στα τελευταία 5 ματς του ομίλου δέχθηκε συνολικά 15 τέρματα. Η δε Γεωργία έχει 6 στα 8 over. Στην καλή της μέρα ρίχνει τριάρες και τεσσάρες και στην κακή της τρώει πεντάρες…

Ομάδα επιθετικής φιλοσοφίας είναι και η Νάεστβεντ στη Β Δανίας. Η λογική του προπονητή της είναι το όσα βάλουμε και όσα φάμε. Η ομάδα προέρχεται από 4 over σε 5 παιχνίδια και σήμερα παίζει με την Κόγκε που το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει και σκοράρει.

Για τη Νέα Υόρκη Σίτι τα έχουμε ξαναπεί. Διατηρεί τη τρίτη παραγωγικότερη επίθεση σε Ανατολή και Δύση, αλλά ταυτόχρονα έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Σήμερα υποδέχεται την Ουάσινγκτον, οι επιθετικοί της οποίας τις τελευταίες αγωνιστικές έβαλαν… μπρος τις μηχανές. Μόνο στα 5 πιο πρόσφατα ματς σημείωσαν 15 γκολ. Για να σας δώσω να καταλάβετε, στα 21 προηγούμενα είχαν σκοράρει 18.

Στην Β Ισλανδίας τέλος, στην αναμέτρηση της Φραμ με την Κοπαβογκούρ βλέπω άσσο και over. Η Φραμ είναι ανώτερη και μέσα στην έδρα της δεν χάνει εύκολα βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως, μακριά από το γήπεδό τους έχουν μόλις μια νίκη σε 9 παιχνίδια διατηρώντας τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και για οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ