ΒΡΕΙΤΕ ΘΕΣΗ… ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ

Καλημέρα. Για το αποψινό παιχνίδι του Champions League ανάμεσα στην Παρί και τη Μάντσεστερ το μόνο που έχω να προτείνω είναι να βρείτε μια… αναπαυτική θέση στο σαλόνι του σπιτιού σας προκειμένου να απολαύσετε με την ηρεμία σας αυτό το σπουδαίο ντέρμπι. Το timing είναι με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με δύο ποδοσφαιρικά μεγαθήρια (τα οποία ασφαλώς προέκυψαν τα τελευταία χρόνια από τους νέους επενδυτές), τίποτα δεν είναι βέβαιο και ασφαλές για πρόβλεψη.

Προσωπικά λοιπόν δεν πρόκειται να παίξω κάτι και θα περιμένω το live εάν προκύψει οτιδήποτε ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα σήμερα θα επικεντρωθούμε αναγκαστικά στην Τουρκία καθώς το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν έχει ενδιαφέρον.

Η μάχη του τίτλου καλά κρατεί πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η πρωτοπόρος Μπεσίκτας η οποία έχει ήδη 10 διπλά στο ενεργητικό της, φιλοξενείται από τη μέτρια Ρίζεσπορ που είναι άνετη βαθμολογικά. Η πρόσφατη παράδοση ανεξαρτήτως έδρας είναι 10-1-0 υπέρ της Μπεσίκτας και είμαι σίγουρος ότι αυτή η θετική παράδοση θα συνεχιστεί.

Άλλη μια διεκδικήτρια του τίτλου είναι η Γαλατά η οποία στην ουσία κυνηγά κυρίως τη δεύτερη θέση του Champions League καθώς απέχει 6 βαθμούς από τη Μπεσίκτας. Αυτή παίζει εντός με την επίσης βαθμολογικά άνετη Κόνιασπορ η οποία δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγωνιστικές. Η Κόνιασπορ είναι μέτρια στα εκτός έδρας παιχνίδια της και αν εξαιρέσουμε τη νίκη του πρώτου γύρου η προϊστορία είναι πραγματικά κάκιστη για εκείνη καθώς στην έδρα της Γαλατά δεν έχει κερδίσει ποτέ. Πιο συγκεκριμένα σε σύνολο 21 αναμετρήσεων έχει υποστεί 17 ήττες και έχει φέρει και τέσσερις ισοπαλίες!

Αναφορικά με τη μάχη για την σωτηρία, η Καϊσέρισπορ η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, φιλοξενεί την ουραγό Ντενίζλισπορ που ουσιαστικά έχει υποβιβαστεί αφού απέχει 10 βαθμούς από την σωτηρία της. Το σημερινό ματς για την Καϊσέρισπορ είναι το κρισιμότερο φετινό, διότι αν δεν το πάρει, λογικά θα υποβιβαστεί. Η Ντενίζλισπορ το έχει ήδη πάρει απόφαση και κάπως έτσι η απόδοση του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση.

Στη Ρουμανία η Κλουζ που διεκδικεί τον τίτλο θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Μποτοσάνι που εδώ που τα λέμε δεν διεκδικεί και κάτι. Τα play off έχουν ξεκινήσει και αυτό που θέλουμε από τους γηπεδούχους είναι να διατηρήσουν την θετική τους παράδοση που είναι 9-2-0 στην έδρα τους.

Η παραπάνω… τουρκορουμανική τετράδα αποδίδει 7.00 στην ανανεωμένη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] και προσωπικά θα ποντάρω ένα μικρό ποσό προκείμενου να πάω για τα πολλά…

Στην Β Γαλλίας τέλος, αυτή τη στιγμή η Αμιάν είναι η πιο αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα της κατηγορίας. Αυτό είναι κάτι που οφείλει να το εκμεταλλευτεί η Δουνκέρνη η οποία παλεύει για την παραμονή. Το σημείο πληρώνει καλά αλλά προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από την αναγκαιότητα της νίκης και όχι από την δυναμικότητα των αντιπάλων.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ