ΒΟΛΙΚΟ Χ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ!

Καλημέρα. Σήμερα στη Λευκορωσία διεξάγεται το ντέρμπι του Μπρεστ ανάμεσα στη Ρουχ και τη Ντιναμό και προσωπικά δίνω αρκετές πιθανότητες στην ισοπαλία η οποία ούτως ή άλλως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους τοπικά. Θυμίζω επίσης ότι τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια της Ρουχ Μπρεστ στο πρωτάθλημα έληξαν ισόπαλα. Ως εναλλακτική επιλογή βέβαια υπάρχει πάντα και το under, αφού οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 9 στα 10!

Τη Βίτεμπσκ δεν την… ξεγράφω τόσο εύκολα διότι είναι μια αρκετά καλή και σκληροτράχηλη ομάδα. Στο σημερινό παιχνίδι με την Ενερτζέτικ, θα προτιμήσω τα 2-3 γκολ, τα οποία έχουν φέρει οι γηπεδούχοι στα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα.

Στη Β Λευκορωσίας η πρωτοπόρος Σμοργκόν μετά από έξι αγωνιστικές παραμένει αήττητη έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Σήμερα είμαι ανάμεσα στον άσσο και το under διότι έχει 6 στα 6 under στο πρωτάθλημα. Ο άσσος αυτός πάντως πληρώνει 1.97 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στο Μπουρουντί πέφτει η απόδοση του Χ στον αγώνα της Μπουμαμούρου (φωτο) με την Ολίμπικ Σταρ. Αυτό είναι λογικό διότι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, οι δύο αυτές ομάδες έχουν από 35 και 33 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 29. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκαν ισόπαλες και δίνω πιθανότητες να συμβεί το ίδιο και σήμερα.

Στη Δανία η Aαλμποργκ ψάχνει πολύτιμους βαθμούς για να μην κινδυνεύσει να βρεθεί εκτός εξάδας. Την τελευταία αγωνιστική έχει το ντέρμπι με την Άαρχους και σήμερα οφείλει να αναζητήσει τη νίκη στην έδρα της προτελευταίας Έσμπιεργκ η οποία μετρά μόλις τέσσερα επιτυχή αποτελέσματα σε 24 αγωνιστικές! Η Άαλμποργκ είναι μια πολύ επιθετική ομάδα που μπορεί να «ξεκλειδώσει» την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων. Η πρόσφατη παράδοση είναι με το μέρος της, ενώ για μία ακόμη φορά θα δούμε να εμφανίζεται το… φαινόμενο των 2-3 γκολ. Πιο συγκεκριμένα η Έσμπιεργκ συμπλήρωσε δέκα στα έντεκα 2-3 τέρματα! Πρόκειται για μια σπάνια επίδοση την οποία οφείλουμε να την λάβουμε υπόψη μας εμείς, που ασχολούμαστε με την στατιστική και τους αριθμούς. Το ιδανικότερο λοιπόν θα ήταν όπως και πριν έτσι και εδώ, να υπάρξει μια νίκη του φαβορί σε συνδυασμό με τα 2-3 γκολ…

Στην Τσεχία η Τέπλιτσε αν θέλει να μπει στην δεκάδα, θα πρέπει οπωσδήποτε σήμερα να κερδίσει την προτελευταία Οπάβα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει μόλις τέσσερα γκολ σε 13 παιχνίδια μακριά από την έδρα τους και διατηρούν αρνητική παράδοση  στην έδρα της Τέπλιτσε. Ο άσσος αυτός μπορεί να παιχτεί είτε μόνος είτε σε συνδυασμό με το no – goal.

Τον ίδιο ακριβώς συνδυασμό έχω στο μυαλό μου για την αναμέτρηση της Παρντούμπιτσε με την Ούστι Ναντ Λάμπεμ στη Β Τσεχίας. Οι πρωτοπόροι γηπεδούχοι έχουν οκτώ νίκες σε εννέα παιχνίδια στην έδρα τους, με συντελεστή τερμάτων 19-4! Διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν και αυτοί την 3η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Στον πρώτο γύρο η Παρντούμπιτσε είχε επικρατήσει με σκορ 0-1 και ελπίζω σε… μια από τα ίδια.

Στην Πολωνία, τέλος, όπως θα δείτε και στις «Αποδόσεις σε πτώση»,  υποχωρεί η απόδοση του άσσου της Λέχια Γκντανσκ. Η ομάδα παλεύει για παραμονή στην οκτάδα και η φιλοξενούμενη Άρκα δεν δείχνει ικανή για θετικό αποτέλεσμα εκεί μέσα, καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς συμπλήρωσαν 6 σερί νίκες. Ανεξαρτήτως έδρας διατηρούν ένα αήττητο 13 παιχνιδιών. Στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] ο άσσος πληρώνει 1.81…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ