ΒΟΛΙΚΟ Χ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε από Γ Γαλλίας με την αναμέτρηση Αβρανσές – Μπουργκ Περονάς (φωτο). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους 37, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 33. Όποια από τις δύο κερδίσει, ουσιαστικά καθαρίζει από τώρα, αλλά ακόμα και με τον ένα βαθμό θα παραμείνουν σε θέση ισχύος έναντι των υπολοίπων. Να σημειώσουμε ότι η Μπουργκ φέρνει πολλές ισοπαλίες φέτος, καθώς ήδη συμπλήρωσε 13 στα 30 Χ. Εσχάτως φέρνει αρκετά Χ και η Αβρανσές. Τα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και ίσως το φαινόμενο επαναληφθεί και σήμερα. Οι μπουκ το πήραν… μυρωδιά και ήδη η απόδοση του Χ υποχωρεί.

Στην Σερβία η Ζλάτιμπορ δεν είναι δυνατόν πλέον να γλιτώσει την τελευταία εξάδα των μπαράζ σωτηρίας, οπότε παρουσιάζεται μια πολύ καλή ευκαιρία στην Νόβι Παζάρ η οποία επίσης κινδυνεύει, να κάνει το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα και να αποκτήσει προβάδισμα για τη σωτηρία. Απλά να σημειώσουμε ότι η Ζλάτιμπορ με 11 εντός έδρας ήττες είναι η ομάδα με τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα Σερβίας!

Στη Β Αυστρίας η μάχη για την άνοδο εξακολουθεί να υφίσταται και τα περιθώρια απώλειας βαθμών έχουν στενέψει. Η Λίφερινγκ για παράδειγμα, οφείλει σήμερα να πάει για το διπλό στην έδρα της παντελώς αδιάφορης Κάπφενμπεργκ. Το γεγονός ότι έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις (8-2-2) ευνοεί στο ποντάρισμα του συγκεκριμένου διπλού…

Αυτό όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να πάει για το διπλό και η Μπλάου Βάις Λινζ. Αυτή έχει ένα ακόμα πιο εύκολο έργο καθώς παίζει με την ουραγό Χορν η οποία έρχεται από επτά ήττες και μια ισοπαλία. Η Μπράου Βάις αντιθέτως, συμπλήρωσε 8 συνεχόμενες νίκες με τέρματα 28-3. Αυτά τα δύο διπλά μάλλον θα συνδυαστούν…

Στη Β Γερμανίας η Άουε αφενός έχει καθαρίσει με την παραμονή και αφετέρου βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Αυτά τα δύο στοιχεία θα μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί σήμερα η Μπραουνσβάιγκ η οποία ψάχνει βαθμούς σωτηρίας. Ούτως ή άλλως η Άουε δεν τα καταφέρνει μακριά από το γήπεδό της καθώς έχει 8 ήττες σε 14 παιχνίδια. Εδώ επειδή ο άσσος συνοδεύεται από υψηλές αποδόσεις θα μπορούσε να παιχτεί ακόμα και το 1 DNB…

Στην Β Δανίας η Έσμπιεργκ δίνει μάχη για την άνοδο μαζί με τη Σίλκεμποργκ και σήμερα φιλοξενείται από τη Χέλσινγκορ που δεν διεκδικεί κάτι. Οι φιλοξενούμενοι θα πάνε για ένα πολύτιμο διπλό και μπορούν να τα καταφέρουν διότι μετρούν τα περισσότερα (9 στα 13) διπλά στο πρωτάθλημα. Η απόδοση στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] είναι ικανοποιητική αφού προσφέρεται στο 2.10.

Έτυχε να παρακολουθήσω την προηγούμενη εβδομάδα τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Φούλαμ που έληξε 1-1 και οι «κανονιέρηδες» με απογοήτευσαν πλήρως. Για μένα είναι εμφανές πλέον ότι έχουν πάψει να ασχολούνται με το πρωτάθλημα και γι΄αυτόν τον λόγο θα ρισκάρω στο Χ2 στο αποψινό παιχνίδι με την Έβερτον η οποία εξακολουθεί να διατηρεί ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη γιατί έχει και ένα ματς λιγότερο.

Στην Γαλλία η Μαρσέιγ κυνηγά την 5η θέση και σήμερα παίζει με τη Ρεμς η οποία μαζί με την Ανζέ είναι οι μοναδικές αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες στο πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα η Μαρσέιγ έχει ανέβει αγωνιστικά και αν η Ρεμς παίξει όπως συνηθίζει, τότε πάμε για ένα σκορ της τάξεως του 0-1. (6.60 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Κάτι άλλο δεν έχω να προσθέσω προς το παρόν, εκτός του ότι στις ΗΠΑ από χθες πέφτει παντού ο άσσος του Κάνσας. Αυτά όμως είναι για τους ξενύχτηδες σαν και μένα.

Καλή τύχη και η συνέχεια στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

[eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]

Το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει αυτό το τριήμερο σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή σε όλους τους αγώνες των ελληνικών play off, στην Πρέμιερ Αγγλίας, στο Καμπιονάτο και στην Μπουντεσλίγκα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ