ΒΟΛΙΚΑ Χ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ…

Καλημέρα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε από το πρωτάθλημα της Β Σουηδίας διότι στις 16.00 ώρα Ελλάδας διεξάγονται όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής. Καταρχάς υπάρχουν δύο αναμετρήσεις όπου η ισοπαλία φαντάζει λογική, βολική και πιθανή.

Η μία είναι στο Βάρμπεργκς – Μιάλμπι καθώς με Χ η μεν Μιάλμπι τερματίζει οριστικά 1η και η δε Βάρμπεργκς 2η. Αυτό σημαίνει ότι ανεβαίνουν χέρι – χέρι στην πρώτη κατηγορία. Το δεύτερο Χ υπό… προϋποθέσεις είναι στο Γκάις – Τρέλεμποργκ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν έχοντας από 31 πόντους και η Φρέι που βρίσκεται στα μπαράζ παραμονής έχει 29. Η προϋπόθεση όμως, έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας υπερτερεί η Τρέλεμποργκ. Αυτό σημαίνει ότι η Γκάις θα βολευτεί με το Χ μόνο αν η Φρέι δεν κερδίσει την Έστερ. Το έργο της όμως δεν είναι εύκολο διότι η Έστερ χρειάζεται μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Εάν λοιπόν προηγηθεί, τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να… ξεκολλήσει από το Χ ο αγώνας της Γκάις με τη Τρέλεμποργκ. Θα έλεγα λοιπόν αρχικά να επιλέξουμε το Χ του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα βλέποντας και… παίζοντας στο live.

Υπάρχει μια ακόμα εκκρεμότητα για την 3η θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου.

Τη διεκδικούν η Γιόνσεπινγκ με τη Μπράγκε που έχουν από 51 πόντους. Η Μπράγκε θα επιδιώξει να κερδίσει με ένα ευρύ σκορ την αδιάφορη Βαστέρας προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα διαφοράς τερμάτων στην ισοβαθμία. Η Γιόνσεπινγκ υποδέχεται τη Μπρομαποϊκάρνα η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό. Οπότε εδώ αναγκαστικά θα το αφήσουμε για το live. Είναι το δεύτερο ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε στο live bet μετά από αυτό της Γκάις με την Τρέλεμποργκ… (ώρα έναρξης της αγωνιστικής: 16.00μμ)

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Παραμένουμε στη Σκανδιναβία και πιο συγκεκριμένα στην Α Νορβηγίας. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και η Μπόντο Γκλιμτ θα χρειαστεί μόνο νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για την κατάκτηση του τίτλου. Υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Χάουγκεσουντ.

Τη Βίκινγκ τη… φοβάμαι διότι για τη συγκεκριμένη ομάδα προέχει πλέον ο τελικός του κυπέλλου. Η αντίπαλός της η Λιλεστρομ κινδυνεύει με υποβιβασμό και ψάχνει για βαθμούς. Τα τελευταία χρόνια τα μεταξύ τους αποτελέσματα συνήθως λήγουν ισόπαλα. Αυτό τουλάχιστο συνέβη τέσσερις φορές στα 5 πιο πρόσφατα.

Το Σάρπσμποργκ – Τρόμσο αποτελεί ντέρμπι παραμονής και θεωρώ αδιανόητο να προσφέρεται στο 1.50 ο άσσος μιας ομάδας που έχει σημειώσει τις λιγότερες (4) νίκες στην κατηγορία. Η Τρόμσο έφυγε αλώβητη από εκεί μέσα τις τρεις τελευταίες σεζόν και κανείς δεν πρόκειται να… ξαφνιαστεί αν τα καταφέρει και φέτος. Το διπλό DNB προσφέρεται στο υψηλότατο 4.00 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Στη Δανία συνδυάζω τους άσσους με τα over στις αναμετρήσεις Οντένσε – Χόμπρο και Κοπεγχάγη – Σοντερίσκε. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι και διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές.

Για τη Λέστερ τα έγραφα και πριν από αρκετό διάστημα ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα όπου οι παίκτες της παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο μαρκάροντας και σκοράροντας ανελέητα. Δεν πρόκειται να φοβηθούν καμία Κρίσταλ Πάλας και θεωρώ ότι μπορούν να περάσουν νικηφόρα και από εκεί μέσα. Στα υπόψη όμως είναι και το over το οποίο δεν κυκλοφορεί σε χαμηλές αποδόσεις. (2.05 το προσφέρει το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Στη Β Γερμανίας θεωρώ ότι μπορεί να παιχτεί η δυάδα Αμβούργο – Στουτγάρδη, καθώς οι δύο αυτοί μεγάλοι σύλλογοι αποτελούν τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Το Αμβούργο φιλοξενείται από την ουραγό Βέχεν και η Στουτγάδρη υποδέχεται την προτελευταία Ντιναμό Δρέσδης που δεν έχει νίκη εκτός. Η συνολική απόδοση είναι 2.50 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]!

Στην Ιταλία λέω να κυνηγήσω την πολύ μεγάλη έκπληξη – απόδοση στην αναμέτρηση της Αταλάντα με την Κάλιαρι. Καταρχάς δεν υπάρχει περίπτωση να κοντράρω στο 1.25 μια ομάδα που δεν έχει χάσει ακόμα μακριά από την έδρα της. Η δε Αταλάντα τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός, αφού έχει τέσσερα διπλά και δύο άσσους. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την Τετάρτη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League. Τέλος οφείλω να παραδεχτώ ότι επηρεάστηκα από την πρόσφατη παράδοση που θέλει την Κάλιαρι νικήτρια μέσα στην έδρα της Αταλάντα τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι.

Για τους… φίλους των over και  goalgoal υπάρχουν τρεις αναμετρήσεις από Αυστρία, Ελβετία και Ολλανδία. Πρόκειται για τα παιχνίδια Αντμίρα – Χάρτμπεργκ, Σερβέτ – Γιουνγκ Μπόις και Έμεν – Φίτεσε. Επειδή δεν θέλω να σας… κουράσω με αριθμούς, αν δεν… βαριέστε ρίξτε μια γρήγορη ματιά στα φετινά τους αποτελέσματα και θα καταλάβετε…

Στη Φέγενορντ είχαμε αλλαγή προπονητή καθώς μετά από την τεσσάρα από τον Άγιαξ παραιτήθηκε ο Σταμ και επέστρεψε ο έμπειρος Άντβοκαατ. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να συμβάλει στην αγωνιστική άνοδο του συλλόγου. Η Φένλο προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, καθώς μετρά οκτώ ήττες σε 11 αγωνιστικές. Επειδή έχει και τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα, θα συνδυάσω το διπλό με το over…

Στη Ρωσία το Κράσνονταρ – Ροστόφ αποτελεί ντέρμπι εκ των πρωτοπόρων, αλλά θα προτιμήσω τους γηπεδούχους για τρεις λόγους: Α. Έχουν ποιοτικότερο ρόστερ. Β. Διαθέτουν την καλύτερη έδρα (5-2-0). Γ. Η Ροστόφ παρότι είναι 2η στη βαθμολογία είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (16) εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα. Ο άσσος πληρώνει καλά (2.00 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]).

Στο Βέλγιο το Γάνδη – Σταντάρ Λιέγης είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισχυρούς αντιπάλους. Οι αποδόσεις είναι δυσανάλογες και ουδόλως θα εκπλαγώ αν σπάσει το 1.70 του άσσου.

Στην Τουρκία η Φενέρ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την ουραγό Καϊσέρισπορ που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Πρόσφατα άλλαξε προπονητή, αλλά ο Αϊμπάμπα άντεξε μόνο δύο εβδομάδες. Παραιτήθηκε και αυτός υποστηρίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που συναντάει τέτοιο… χάλι σε μια ομάδα!

Στη Βραζιλία τέλος, η Γκοΐας υποδέχεται την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Αβάι που δείχνει να τα έχει παρατήσει. Παρουσιάζεται λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία στη γηπεδούχο ομάδα να προσθέσει τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

Φίλες και φίλοι με τα ελληνικά ματς δεν θα ασχοληθώ σήμερα διότι το Λάρισα – ΟΦΗ και το Παναιτωλικός – Αστέρας είναι ξεκάθαρες… τριπλές στο ΠΡΟΠΟ, ενώ στο ΑΕΚ – Ατρόμητος και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός δεν ευνοούν οι αποδόσεις για να ποντάρει κανείς στα φαβορί.

Ο ΠΑΟΚ πιστεύω βέβαια ότι θα κερδίσει, αλλά για την ΑΕΚ δεν είμαι και τόσο βέβαιος…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ