ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Χ…

Καλημέρα. Η χθεσινή μεγάλη μονομαχία… Αθήνας – Θεσσαλονίκης έληξε χωρίς νικητή καθώς ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Έχω βάσιμες… υποψίες  ότι το ίδιο θα συμβεί και απόψε στην… ετέρα μονομαχία μεταξύ πρωτεύουσας και συμπρωτεύουσας. Ο ισχυρότατος φέτος Άρης υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη ΑΕΚ που μετρά πέντε διπλά σε επτά παιχνίδια. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θα ήθελαν τη νίκη, αλλά είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις αρκετές φορές οι δύο αντίπαλοι να συμβιβάζονται με τον ένα βαθμό. Ανεξαρτήτως έδρας τα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή και επαναλαμβάνω πως αν έπρεπε οπωσδήποτε να επιλέξω κάτι θα πήγαινα προς το Χ… (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Ο Ατρόμητος κόλλησε στο 0-0 με τον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά θυμίζω ότι είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με σκορ 3-2. Σήμερα φιλοξενεί την ουραγό Λαμία η οποία εκτός έδρας μετρά ήττες και μόνο ήττες. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και επειδή η αθηναϊκή ομάδα έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, πιστεύω ότι οι παίκτες του Ατρομήτου θα κάνουν το παν προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Πιστεύω λοιπόν ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν απέναντι σε μια ομάδα που θα κλειστεί στην άμυνά της μήπως και «κλέψει» τον βαθμό.

Στη Ρουμανία η αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές Μποτοσάνι είναι το φαβορί απέναντι στην ουραγό Άργκες, η οποία μετρά μόλις δύο νίκες σε 15 αγωνιστικές. Επειδή όμως η απόδοση του άσσου (η οποία υποχωρεί) είναι αρκετά χαμηλή για τα δεδομένα μιας τέτοιας αναμέτρησης, καλύτερα να αφήσουμε το ματς για το live.

Στην αναμέτρηση της Κλουζ με την Ακαδέμικα Κλιντσένι έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που πετυχαίνουν και δέχονται δύσκολα το τέρμα, με αποτέλεσμα να φέρνουν πάρα πολλά under. Η Κλουζ η οποία διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα Ρουμανίας, έρχεται από έξι συνεχόμενα under και no – goal μαζί. Από την αρχή της σεζόν μετρά 12 under σε 15 αγωνιστικές. Παρόμοιες όμως είναι και οι επιδόσεις της Ακαντέμικα η οποία συμπλήρωσε 12 under σε 13 παιχνίδια. Τα περισσότερα από αυτά έληξαν στο under 1.5 γκολ. Αντί να πάω λοιπόν με τον άσσο του 1.40 προτιμώ το under ή και το Χ του ημιχρόνου στην προκειμένη περίπτωση.

Φίλες και φίλοι η πλειονότητα των υπόλοιπων σημερινών αναμετρήσεων αφορά σε αγώνες κυπέλλων που ουδόλως με απασχολούν στοιχηματικά. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ενότητα των αποδόσεων σε πτώση προκειμένου να δείτε πως κινείται η αγορά, αλλά εγώ με αυτά τα ματς θα ασχοληθώ μόνο στο Live μόνο αν και εφόσον διαπιστώσω ότι αρχίζει να κινείται κάτι με ξεχωριστό ενδιαφέρον. ([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”])

Καλή τύχη.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”], Χρυσός Χορηγός του πρωταθλήματος της Super League, συνεχίζει δυναμικά με Νέο Μεγάλο Διαγωνισμό μέσω των λογαριασμών των Social Media της.

Στο νέο διαγωνισμό που ξεκίνησε μέσω Facebook και Instagram, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δική τους μια μπάλα του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, υπογεγραμμένη μάλιστα από τους δύο αρχηγούς των ομάδων!

Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός μέχρι αύριο (15/1), το μεσημέρι.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ