ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Σουηδία, η ΑΙΚ και η Γκέτεμποργκ δείχνουν να έχουν προβάδισμα στις σημερινές αναμετρήσεις τους. Η ομάδα της Στοκχόλμης υποδέχεται την Έλφσμποργκ που μακριά από την έδρα της αποδυναμώνεται πλήρως. Σημειώστε επίσης ότι η ΑΙΚ διατηρεί τη 2η καλύτερη εντός έδρας άμυνα και η Έλφσμποργκ την τρίτη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Να προσθέσουμε επίσης και την πρόσφατη παράδοση που θέλει την ΑΙΚ να μετρά 6 συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Έλφσμποργκ (δείτε προϊστορίες).

Η φετινή πορεία της Γκέτεμποργκ κρίνεται ως θετική αφού η ομάδα βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Φάλκενμπεργκ που έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Αν οι φιλοξενούμενοι σταθούν τυχεροί λογικά θα επικρατήσουν…

Στη Β Σουηδίας η Έργκριτε είναι η μοναδική ομάδα που εντός έδρας μετρά μόνο under (7 στα 7). Σήμερα υποδέχεται την Έστερ που έχει τα περισσότερα (10) under στην κατηγορία. Τα τελευταία 10 χρόνια όσες φορές αυτές οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στην έδρα της Έργκριτε, ποτέ δεν σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ…

Την Φρέι την έχει πάρει η… κάτω βόλτα λόγω της αρνητικής αμυντικής λειτουργίας της. Απέναντι στην ανώτερη και ενισχυμένη Μιάλμπι που έχει μια από τις καλύτερες άμυνες, λογικά θα αντιμετωπίσει προβλήματα…

Στη Φινλανδία η νεοφώτιστη Χίφκ μετρά 12 under σε 13 παιχνίδια με 5 στα 5 μακριά από την έδρα της. Κρατώντας αυτό το πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο θα επιλέξω τα λίγα γκολ στο γειτονικό παιχνίδι με τη Χόνκα.

Με Τσεχία είναι νωρίς να ασχοληθούμε ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τόσο η παράδοση όσο και το ρόστερ δείχνουν άσσο στην αναμέτρηση της Βικτόρια Πλζεν με τη Σίγκμα Όλομουτς. Η Βικτόρια που παραμένει αήττητη για 22 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στην κατηγορία, μετρά 5 σερί νίκες απέναντι στη Σίγκμα με συντελεστή τερμάτων 11-2.

Στη Ρωσία αν κρίνουμε από τις φετινές μεταγραφές και τα ρόστερ όπως έχουν διαμορφωθεί, τότε η Ροστόφ δείχνει να έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην αποδυναμωμένη Όρενμποργκ. Περισσότερα σχόλια δεν μπορούμε να κάνουμε διότι είναι η πρώτη αγωνιστική…

Στη Β Ρωσίας δίνω προβάδισμα (πάλι βάσει ρόστερ) σε τρεις γηπεδούχους. Στην Τομ Τόμσκ, τη Σινίκ και τη Κίμκι. Θεωρητικά είναι ανώτερες των αντιπάλων τους και οι δύο τελευταίες προσφέρονται σε καλές αποδόσεις (1.70 και 1.95 προσφέρονται αντίστοιχα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Βραζιλία προσωπικά δεν αποκλείω την έκπληξη στον αγώνα της Φορταλέζα με την Αβάι, διότι οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν μεταγραφικά αυτό το διάστημα της διακοπής. Ούτως ή άλλως και η Φορταλέζα είναι μια μέτρια ομάδα συγκεκριμένων δυνατοτήτων που δεν αξίζει τόσο χαμηλές αποδόσεις…

Το πρωτάθλημα της Β Βραζιλίας είναι από αυτά που σπανίως σημειώνονται γκολ κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων. Θα αναφέρω ως παράδειγμα τα στατιστικά κάποιων ομάδων που απόψε παίζουν μεταξύ τους. Η Αμέρικα Μινέιρο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές έβαλε και δέχθηκε συνολικά μόνο τέσσερα γκολ. Υποδέχεται τη Φιγκειρένσε που τα έξι από τα 8 παιχνίδια της έληξαν 0-0 στο ημίχρονο. Από την αρχή της σεζόν έχει βάλει μόνο ένα γκολ και έχει δεχθεί άλλο ένα σε πρώτο 45λεπτο! Αυτό που δέχθηκε μάλιστα, σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με πέναλτι!

Τόσο η Γκοϊανιένσε όσο και η Βίλα Νόβα στα τελευταία έξι παιχνίδια τους κατάφεραν να βρουν δίχτυα από μια φορά σε πρώτο ημίχρονο!

Η Οπεράριο μετά από 8 αγωνιστικές έχει σημειώσει μόνο ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Υποδέχεται τη Λοντρίνα που στα τελευταία έξι ματς έβαλε μόλις δύο τέρματα σε πρώτο ημίχρονο. Υπό αυτές τις συνθήκες και τις… στατιστικές είναι εύλογο να ακολουθήσουμε την επιλογή τόσο του under όσο και του Χ του ημιχρόνου… (1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Εντυπωσιακά όμως είναι και τα στατιστικά της Μπειζίνγκ Ρένε στην Κίνα, αφού τα 17 από τα 18 γκολ που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Σήμερα υποδέχεται την Γουχάν που και αυτή συνήθως δέχεται η πετυχαίνει γκολ μετά την ανάπαυλα.

Η Σανγκάι ΣΙΠΓ τέλος, παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από την έδρα της. Οι επιδόσεις της είναι πραγματικά εξαιρετικές, αφού έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 12-2! Με αυτή τη στατιστική είναι απολύτως φυσιολογικό να προσφέρεται σε τιμές φαβορί απέναντι στην μέτρια Τζιαντσού.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους τους παίκτες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ