ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ…

Καλημέρα. Όπως έχουμε ξαναπεί, φέτος η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Τουρκία είναι… ανελέητη. Οι τρεις μεγάλες ομάδες της Πόλης τον διεκδικούν και σήμερα η Μπεσίκτας υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της την αρνητική Ντενίζλισπορ που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τον άσσο θα τον συνδυάσω με τα 2-3 γκολ διότι τα φέρνει συχνά τόσο η Μπεσίκτας όσο και η Ντενίζλισπορ. Η παράδοση πάντως είναι πραγματικά εξαιρετική για τους γηπεδούχους καθώς ανεξαρτήτως έδρας έφτασαν τις 11 σερί νίκες. Στα είκοσι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Μπεσίκτας μετρά 18 νίκες!

Στη Β Δανίας η Βίμποργκ παραμένει πρώτη, ούσα η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει οκτώ νίκες και μια ισοπαλία με τέρματα 24 – 7 και σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Χβιντόβρε η οποία έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Λογικά λοιπόν η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από τους γηπεδούχους.

Στη Β Αυστρίας θέλω να πιστεύω ότι η ήττα της πρωτοπόρου Λάφνιτζ από τη Τζούνιορς θα είναι μια παρένθεση στην εξαιρετική πορεία που διαγράφει έως τώρα. Θυμίζω ότι έως την προηγούμενη αγωνιστική η Λάφνιτζ είχε επτά σερί νίκες. Σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Φλοριντσντόρφερ η οποία έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 1-6. Ο άσσος πληρώνει δυάρι στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Β Ολλανδίας η φορμαρισμένη Γκόου Αχεντ είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στους νέους της Αϊντχόφεν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από οκτώ νίκες σε εννέα παιχνίδια και πλέον στοχεύουν ανοιχτά στην άνοδο. Οι δε φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις έξι νίκες σε 25 αγωνιστικές.

Τον άσσο της φορμαρισμένης Ντε Γκράαφστσαπ θα τον συνδυάσουμε με το over 3.5 γκολ καθώς η Γιόνγκ Άλκμααρ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Η δε Ντε Γκράαφστσαπ έχει βελτιωθεί πολύ επιθετικά και έρχεται από επτά συνεχόμενες νίκες.

Στη Μπουντεσλίγκα η Άιντραχτ συνεχίζει την… ξέφρενη πορεία της αφού την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Μπάγερν. Πλέον συμπλήρωσε εννέα νίκες και μια ισοπαλία στα 10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και οι φιλοδοξίες της πιάνουν ταβάνι! Από τη στιγμή που η Βέρντερ είναι πεσμένη αγωνιστικά, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο του διπλού όπως άλλωστε συνέβη και πέρσι με το 0-3. Η απόδοση πέφτει και αυτή τη στιγμή πληρώνει 1.83 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] που είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Στην Γ Γερμανίας νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Μόναχο 1860 αφού σήμερα φιλοξενεί την ανύπαρκτη Ουντερχάκινγκ η οποία συμπλήρωσε εννέα ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία δέκα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα! Έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις και θα αποτελέσει έκπληξη αν οι Βαυαροί σκοντάψουν σε αυτό το ματς.

Στη Β Ισπανίας αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε σίγουρα η Λεγκανές έχει το προβάδισμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρταγένα. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, μετρούν μόνο μία νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες.

Καλή τύχη και τα λέμε στη συνέχεια στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ